Page 1 2 3 >

All Baseball Trivia Questions and Answers

Page 1
There are some baseball trivia crack answers in here too!


1) What player won back to back AL MVP Awards in 1993 and 1994?
Correct Answer: Frank Thomas
Wrong Answer 1: Ken Griffey Jr.
Wrong Answer 2: Juan Gonzales
Wrong Answer 3: Mo Vaughn
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1&answer=answer


2) What Tampa Bay Rays player won Rookie of the Year honors in 2008?
Correct Answer: Evan Longoria
Wrong Answer 1: Carlos Pena
Wrong Answer 2: Jason Bartlett
Wrong Answer 3: David Price
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=2
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=2&answer=answer


3) Who was the World Series MVP in 2005?
Correct Answer: Jermaine Dye
Wrong Answer 1: David Ortiz
Wrong Answer 2: Manny Ramirez
Wrong Answer 3: Magglio Ordonez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=3
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=3&answer=answer


4) Which baseball player was known as "the Flying Dutchman?"
Correct Answer: Honus Wagner
Wrong Answer 1: Ty Cobb
Wrong Answer 2: Pete Rose
Wrong Answer 3: Ichiro Suzuki
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=4
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=4&answer=answer


5) Who won the AL MVP award in 2005?
Correct Answer: Alex Rodriguez
Wrong Answer 1: Jason Giambi
Wrong Answer 2: Albert Pujols
Wrong Answer 3: Derek Jeter
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=5
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=5&answer=answer


6) Who lost to the Twins in the 1987 World Series?
Correct Answer: St. Louis Cardinals
Wrong Answer 1: Philadelphia Phillies
Wrong Answer 2: Atlanta Braves
Wrong Answer 3: Montreal Expos
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=6
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=6&answer=answer


7) What two pitches threw perfect games in 2010?
Correct Answer: Roy Halladay and Dallas Braden
Wrong Answer 1: Ubaldo Jimenez and Roy Halladay
Wrong Answer 2: Cliff Lee and Matt Garza
Wrong Answer 3: Roy Halladay and Mark Buehrle
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=7
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=7&answer=answer


8) What team won the World Series in 2009?
Correct Answer: The New York Yankees
Wrong Answer 1: The Philadelphia Phillies
Wrong Answer 2: The Boston Red Sox
Wrong Answer 3: The San Francisco Giants
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=8
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=8&answer=answer


9) Who won the 2001 World Series?
Correct Answer: The Arizona Diamondbacks
Wrong Answer 1: The New York Yankees
Wrong Answer 2: The Philadelphia Phillies
Wrong Answer 3: The Atlanta Braves
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=9
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=9&answer=answer


10) What number did Cal Ripken Jr. wear?
Correct Answer: 8
Wrong Answer 1: 2
Wrong Answer 2: 34
Wrong Answer 3: 7
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=10
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=10&answer=answer


11) Who hit more career home runs?
Correct Answer: Frank Robinson
Wrong Answer 1: Mark McGwire
Wrong Answer 2: Mickey Mantle
Wrong Answer 3: Ted Williams
Comments: Robinson had 586 home runs. McGwire had 583, Mantle had 536 and Williams had 521.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=11
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=11&answer=answer


12) Who hit more career home runs?
Correct Answer: Lou Gehrig
Wrong Answer 1: Joe DiMaggio
Wrong Answer 2: Stan Musial
Wrong Answer 3: Rocky Colavito
Comments: Gehrig hit 493, Stan Musial hit 475, Rocky Colavito hit 374 and Joe DiMaggio hit 361.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=12
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=12&answer=answer


13) What MLB player holds the record for most hits in a single season?
Correct Answer: Ichiro Suzuki
Wrong Answer 1: Pete Rose
Wrong Answer 2: Ty Cobb
Wrong Answer 3: Derek Jeter
Comments: He had a record 262 hits in 2004.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=13
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=13&answer=answer


14) Who was the first member of the 500 home run club?
Correct Answer: Babe Ruth
Wrong Answer 1: Willy Mays
Wrong Answer 2: Ty Cobb
Wrong Answer 3: Mickey Mantle
Comments: Babe Ruth hit his 500th home run on 8-11-1929.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=14
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=14&answer=answer


15) Who was the second member of the 500 home run club?
Correct Answer: Jimmie Foxx
Wrong Answer 1: Willie Mays
Wrong Answer 2: Mickey Mantle
Wrong Answer 3: Joe DiMaggio
Comments: He hit his 500th home run on 9-24-1940.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=15
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=15&answer=answer


16) What Blue Jay had back to back 40 home run seasons in 1999 and 2000?
Correct Answer: Carlos Delgado
Wrong Answer 1: Tony Batista
Wrong Answer 2: Shawn Green
Wrong Answer 3: Jose Canseco
Comments: Delgado had 44 in 1999 and 41 in 2000, including over 130 RBIs each of those years.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=16
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=16&answer=answer


17) Who won the NL Cy Young award in 2000?
Correct Answer: Randy Johnson
Wrong Answer 1: Greg Maddux
Wrong Answer 2: Curt Schilling
Wrong Answer 3: John Smoltz
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=17
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=17&answer=answer


18) Who lost to the Yankees in the 1996 World Series?
Correct Answer: The Atlanta Braves
Wrong Answer 1: The Philadelphia Phillies
Wrong Answer 2: The New York Mets
Wrong Answer 3: The Florida Marlins
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=18
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=18&answer=answer


19) What NL pitcher won the Cy Young award 4 years in a row in from 1999-2002?
Correct Answer: Randy Johnson
Wrong Answer 1: Greg Maddux
Wrong Answer 2: Roger Clemens
Wrong Answer 3: Pedro Martinez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=19
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=19&answer=answer


20) What team switched from the AL to the NL in 1998?
Correct Answer: The Milwaukee Brewers
Wrong Answer 1: The Kansas City Royals
Wrong Answer 2: The Montreal Expos
Wrong Answer 3: The San Francisco Giants
Comments: The Brewers were 74-88 in their inaugural NL season.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=20
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=20&answer=answer


21) What team won the 2002 All-Star game?
Correct Answer: It was a tie
Wrong Answer 1: The American League
Wrong Answer 2: The National League
Wrong Answer 3: There was no All-Star game in 2002
Comments: The game ended in a 7-7 tie after 11 innings.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=21
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=21&answer=answer


22) Who is the only pitcher to throw a perfect game in the World Series?
Correct Answer: Don Larsen
Wrong Answer 1: Sandy Koufax
Wrong Answer 2: Walter Johnson
Wrong Answer 3: Randy Johnson
Comments: 1956 World Series Game 5 against the Brooklyn Dodgers. Final score 2-0.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=22
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=22&answer=answer


23) What team won 116 regular season games in 2001?
Correct Answer: The Seattle Mariners
Wrong Answer 1: The New York Yankees
Wrong Answer 2: The Arizona Diamondbacks
Wrong Answer 3: The Chicago White Sox
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=23
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=23&answer=answer


24) What team lost a record 113 games in 2003?
Correct Answer: The Detroit Tigers
Wrong Answer 1: The Pittsburgh Pirates
Wrong Answer 2: The Washington Nationals
Wrong Answer 3: The Kansas City Royals
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=24
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=24&answer=answer


25) Who did the Red Sox beat in the 2004 World Series?
Correct Answer: The St. Louis Cardinals
Wrong Answer 1: The Houston Astros
Wrong Answer 2: The Atlanta Braves
Wrong Answer 3: The New York Mets
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=25
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=25&answer=answer


26) What was the last year the Cubs won the World Series?
Correct Answer: 1908
Wrong Answer 1: 1919
Wrong Answer 2: 1956
Wrong Answer 3: 1918
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=26
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=26&answer=answer


27) Who was the first player to hit 40 home runs and steal 40 bases in the same season?
Correct Answer: Jose Canseco
Wrong Answer 1: Alfonso Soriano
Wrong Answer 2: Alex Rodriguez
Wrong Answer 3: Barry Bonds
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=27
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=27&answer=answer


28) What team drafted Nolan Ryan?
Correct Answer: The New York Mets
Wrong Answer 1: The California Angels
Wrong Answer 2: The Houston Astros
Wrong Answer 3: The Texas Rangers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=28
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=28&answer=answer


29) What team switched from the AL to the NL in 1998?
Correct Answer: The Milwaukee Brewers
Wrong Answer 1: The Milwaukee Braves
Wrong Answer 2: The Kansas City Royals
Wrong Answer 3: The Philadelphia Phillies
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=29
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=29&answer=answer


30) Who was nicknamed "The Iron Horse"
Correct Answer: Lou Gehrig
Wrong Answer 1: Cal Ripken Jr
Wrong Answer 2: Joe DiMaggio
Wrong Answer 3: Pete Rose
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=30
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=30&answer=answer


31) What year did Mark McGwire hit 70 home runs?
Correct Answer: 1998
Wrong Answer 1: 1997
Wrong Answer 2: 1999
Wrong Answer 3: 2001
Comments: McGwire broke Roger Maris' long standing home run record in this year.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=31
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=31&answer=answer


32) What year did Roger Maris hit 61 home runs?
Correct Answer: 1961
Wrong Answer 1: 1974
Wrong Answer 2: 1954
Wrong Answer 3: 1927
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=32
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=32&answer=answer


33) What pitcher has struck out the most batters in his career?
Correct Answer: Nolan Ryan
Wrong Answer 1: Roger Clemens
Wrong Answer 2: Randy Johnson
Wrong Answer 3: Cy Young
Comments: He struck out 5,714 batters in his career.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=33
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=33&answer=answer


34) How many no-hitters did Nolan Ryan throw in his career?
Correct Answer: 7
Wrong Answer 1: 0
Wrong Answer 2: 2
Wrong Answer 3: 5
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=34
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=34&answer=answer


35) Who was the first player to hit 30 home runs in a season?
Correct Answer: Babe Ruth
Wrong Answer 1: Ty Cobb
Wrong Answer 2: Ted Williams
Wrong Answer 3: Honus Wagner
Comments: Babe Ruth was the first player with 50 home runs in a season when he hit 54 in 1920.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=35
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=35&answer=answer


36) What team was Hank Aaron playing for when he hit his 715th career home run?
Correct Answer: The Atlanta Braves
Wrong Answer 1: The Milwaukee Braves
Wrong Answer 2: The San Francisco Giants
Wrong Answer 3: The New York Yankees
Comments: He hit the homer on April 8, 1974.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=36
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=36&answer=answer


37) What team did Jackie Robinson play for?
Correct Answer: The Brooklyn Dodgers
Wrong Answer 1: The New York Yankees
Wrong Answer 2: The Boston Red Sox
Wrong Answer 3: The Cleveland Indians
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=37
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=37&answer=answer


38) What is Fred McGriffs nickname?
Correct Answer: Crime Dog
Wrong Answer 1: Prime Time
Wrong Answer 2: The Eliminator
Wrong Answer 3: Dr. Griff
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=38
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=38&answer=answer


39) Mark McGwire was traded from the Oakland Athletics to what team on July 31, 1997?
Correct Answer: The St. Louis Cardinals
Wrong Answer 1: The New York Mets
Wrong Answer 2: The San Diego Padres
Wrong Answer 3: The Cincinnati Reds
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=39
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=39&answer=answer


40) Ken Griffey Jr made his major league debut on April 3, 1989 with what team?
Correct Answer: The Seattle Mariners
Wrong Answer 1: The Cincinnati Reds
Wrong Answer 2: The Chicago White Sox
Wrong Answer 3: The Texas Rangers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=40
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=40&answer=answer


41) What team won the 1997 World Series?
Correct Answer: The Florida Marlins
Wrong Answer 1: The New York Yankees
Wrong Answer 2: The Atlanta Braves
Wrong Answer 3: The Cleveland Indians
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=41
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=41&answer=answer


42) What position does Derek Jeter usually play?
Correct Answer: Shortstop
Wrong Answer 1: Second Base
Wrong Answer 2: Left Field
Wrong Answer 3: Third Base
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=42
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=42&answer=answer


43) What is Derek Jeter's number?
Correct Answer: 2
Wrong Answer 1: 7
Wrong Answer 2: 8
Wrong Answer 3: 1
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=43
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=43&answer=answer


44) What NL pitcher won the Cy Young award 4 years in a row in from 1992-1995?
Correct Answer: Greg Maddux
Wrong Answer 1: Randy Johnson
Wrong Answer 2: Roger Clemens
Wrong Answer 3: Pedro Martinez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=44
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=44&answer=answer


45) What player is nicknamed The Big Unit?
Correct Answer: Randy Johnson
Wrong Answer 1: Frank Thomas
Wrong Answer 2: Cecil Fielder
Wrong Answer 3: Tubbs McGee
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=45
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=45&answer=answer


46) Who was the first player to hit 50 home runs in a season?
Correct Answer: Babe Ruth
Wrong Answer 1: Ty Cobb
Wrong Answer 2: Mickey Mantle
Wrong Answer 3: Honus Wagner
Comments: Babe Ruth was the first player with 50 home runs in a season when he hit 54 in 1920.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=46
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=46&answer=answer


47) What player won both AL Rookie of the Year and AL MVP awards in 2001?
Correct Answer: Ichiro Suzuki
Wrong Answer 1: Albert Pujols
Wrong Answer 2: Chipper Jones
Wrong Answer 3: Alex Rodriguez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=47
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=47&answer=answer


48) What player won 4 consecutive NL MVP Awards from 2001-2004?
Correct Answer: Barry Bonds
Wrong Answer 1: Albert Pujols
Wrong Answer 2: Sammy Sosa
Wrong Answer 3: Mark McGwire
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=48
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=48&answer=answer


49) Who managed the 1984 World Champion Detroit Tigers?
Correct Answer: Sparky Anderson
Wrong Answer 1: Joe Torre
Wrong Answer 2: Tommy Lasorda
Wrong Answer 3: Tony LaRussa
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=49
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=49&answer=answer


50) Where do the Boston Red Sox player their home games?
Correct Answer: Fenway Park
Wrong Answer 1: Wrigley Field
Wrong Answer 2: Red Sox Field
Wrong Answer 3: PNC Park
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=50
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=50&answer=answer


51) What year did Fenway Park open?
Correct Answer: 1912
Wrong Answer 1: 1908
Wrong Answer 2: 1927
Wrong Answer 3: 1886
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=51
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=51&answer=answer


52) What MLB team won 5 consecutive World Series titles from 1949 -1953?
Correct Answer: The New York Yankees
Wrong Answer 1: The Brooklyn Dodgers
Wrong Answer 2: The Atlanta Braves
Wrong Answer 3: The New York Giants
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=52
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=52&answer=answer


53) What MLB team won a record 6 world series in a single decade?
Correct Answer: The New York Yankees
Wrong Answer 1: The Brooklyn Dodgers
Wrong Answer 2: The Cleveland Indians
Wrong Answer 3: The Pittsburgh Pirates
Comments: The Yankees won championships in 1950, 1951,1952, 1953, 1956, and 1958.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=53
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=53&answer=answer


54) What MLB team won 3 consecutive World Series in the 1970s?
Correct Answer: The Oakland Athletics
Wrong Answer 1: The Cincinnati Reds
Wrong Answer 2: The New York Yankees
Wrong Answer 3: The Baltimore Orioles
Comments: The A's won the World Series in 1972, 1973 and 1974.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=54
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=54&answer=answer


55) What team lost to the Phillies in the 2008 World Series?
Correct Answer: The Tampa Bay Rays
Wrong Answer 1: The New York Yankees
Wrong Answer 2: The Boston Red Sox
Wrong Answer 3: The Cleveland Indians
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=55
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=55&answer=answer


56) What player hit a 3-run home run in the bottom of the 9th in game 6 of the 1993 World Series to win the game and the World Series?
Correct Answer: Joe Carter
Wrong Answer 1: Roberto Alomar
Wrong Answer 2: Kirk Gibson
Wrong Answer 3: Reggie Jackson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=56
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=56&answer=answer


57) Who was the first player to hit 500 home runs and steal 500 bases in his career?
Correct Answer: Barry Bonds
Wrong Answer 1: Key Griffey Jr
Wrong Answer 2: Alex Rodriguez
Wrong Answer 3: Ted Williams
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=57
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=57&answer=answer


58) Mike Lowell began his career with which team?
Correct Answer: The New York Yankees
Wrong Answer 1: The Florida Marlins
Wrong Answer 2: The Boston Red Sox
Wrong Answer 3: The Cincinnati Reds
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=58
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=58&answer=answer


59) What number did Willie Mays wear?
Correct Answer: 24
Wrong Answer 1: 7
Wrong Answer 2: 1
Wrong Answer 3: 32
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=59
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=59&answer=answer


60) What player hit four home runs in one game on April 30, 1961?
Correct Answer: Willie Mays
Wrong Answer 1: Mickey Mantle
Wrong Answer 2: Pete Rose
Wrong Answer 3: George Reitsma
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=60
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=60&answer=answer


61) What player had a record 19 total bases in one game on May 23, 2002?
Correct Answer: Shawn Green
Wrong Answer 1: Alex Rodriguez
Wrong Answer 2: Manny Ramirez
Wrong Answer 3: Fernando Tatis
Comments: He went 6 for 6 with 4 home runs, 1 double, 1 single.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=61
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=61&answer=answer


62) What player led the AL in stolen bases 9 times in the 1980s?
Correct Answer: Rickey Henderson
Wrong Answer 1: Vince Coleman
Wrong Answer 2: Lou Brock
Wrong Answer 3: Rock Raines
Comments: Rickey Henderson stole 838 bases in the 1980s, capturing 9 stolen bases titles.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=62
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=62&answer=answer


63) Who was the only player to pinch hit for Ted Williams?
Correct Answer: Carroll Hardy
Wrong Answer 1: Joey Belle
Wrong Answer 2: Shaun McDonald
Wrong Answer 3: Ted Williams was never pulled for a pinch hit
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=63
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=63&answer=answer


64) Who hit a record 73 home runs in a single season in 2001?
Correct Answer: Barry Bonds
Wrong Answer 1: Sammy Sosa
Wrong Answer 2: Mark McGwire
Wrong Answer 3: Ken Griffey Jr
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=64
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=64&answer=answer


65) How many MVP Awards did Barry Bonds win?
Correct Answer: 7
Wrong Answer 1: 2
Wrong Answer 2: 0
Wrong Answer 3: 4
Comments: (1990, 1992-93, 2001-04).
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=65
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=65&answer=answer


66) What MLB player has the most career total bases?
Correct Answer: Hank Aaron
Wrong Answer 1: Barry Bonds
Wrong Answer 2: Babe Ruth
Wrong Answer 3: Willy Mays
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=66
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=66&answer=answer


67) Who was the last player to steal 100 bases in a season?
Correct Answer: Vince Coleman
Wrong Answer 1: Kenny Lofton
Wrong Answer 2: Juan Pierre
Wrong Answer 3: Rickey Henderson
Comments: (1987).
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=67
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=67&answer=answer


68) What player led the AL in stolen bases 5 consecutive years from 1992-1996?
Correct Answer: Kenny Lofton
Wrong Answer 1: Rickey Henderson
Wrong Answer 2: Juan Pierre
Wrong Answer 3: Rock Raines
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=68
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=68&answer=answer


69) Who had more career stolen bases?
Correct Answer: Tim Raines
Wrong Answer 1: Vince Coleman
Wrong Answer 2: Kenny Lofton
Wrong Answer 3: Honus Wagner
Comments: Raines had 808 to Vince Colemans 752, Kenny Lofton's 622 and Honus Wagners 723.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=69
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=69&answer=answer


70) Who had more career triples?
Correct Answer: Sam Crawford
Wrong Answer 1: Ty Cobb
Wrong Answer 2: Kenny Lofton
Wrong Answer 3: Roberto Clemente
Comments: Crawford has the most all time with 309 career triples.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=70
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=70&answer=answer


71) What pitcher won every NL Gold Glove in the 1990s at his position?
Correct Answer: Greg Maddux
Wrong Answer 1: Tom Glavine
Wrong Answer 2: Randy Johnson
Wrong Answer 3: Pedro Martinez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=71
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=71&answer=answer


72) What player was nicknamed 'Mad Dog'?
Correct Answer: Greg Maddux
Wrong Answer 1: Fred McGriff
Wrong Answer 2: Jim Palmer
Wrong Answer 3: Randy Johnson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=72
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=72&answer=answer


73) What team drafted Greg Maddux?
Correct Answer: The Chicago Cubs
Wrong Answer 1: The Atlanta Braves
Wrong Answer 2: The Los Angeles Dodgers
Wrong Answer 3: The San Diego Padres
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=73
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=73&answer=answer


74) How many times did Greg Maddux strike out 200 batters in a season?
Correct Answer: 1
Wrong Answer 1: 0
Wrong Answer 2: 2
Wrong Answer 3: 5
Comments: (1998).
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=74
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=74&answer=answer


75) What outfielder won 9 AL gold gloves in the 1990s?
Correct Answer: Ken Griffey Jr.
Wrong Answer 1: Tori Hunter
Wrong Answer 2: Ichiro Suzuki
Wrong Answer 3: Manny Ramirez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=75
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=75&answer=answer


76) The Seattle Mariners drafted Ken Griffey Jr. first overall in what year's draft?
Correct Answer: 1987
Wrong Answer 1: 1988
Wrong Answer 2: 1989
Wrong Answer 3: 1990
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=76
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=76&answer=answer


77) How many 40 home run seasons did Sammy Sosa have?
Correct Answer: 7
Wrong Answer 1: 3
Wrong Answer 2: 10
Wrong Answer 3: 5
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=77
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=77&answer=answer


78) Who won the 2009 NL Rookie of the Year Award?
Correct Answer: Chris Coghlan
Wrong Answer 1: Troy Tulowitzki
Wrong Answer 2: J.A. Happ
Wrong Answer 3: Geovany Soto
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=78
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=78&answer=answer


79) In what city was Babe Ruth born?
Correct Answer: Baltimore, MD
Wrong Answer 1: New York, NY
Wrong Answer 2: Boston, MA
Wrong Answer 3: Cleveland, OH
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=79
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=79&answer=answer


80) What position did Babe Ruth begin his career playing?
Correct Answer: Pitcher
Wrong Answer 1: Outfield
Wrong Answer 2: First Base
Wrong Answer 3: Third Base
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=80
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=80&answer=answer


81) Who was the only pitcher to lead the NL in strikeouts three times during the 1980s?
Correct Answer: Steve Carlton
Wrong Answer 1: Jim Palmer
Wrong Answer 2: Roger Clemens
Wrong Answer 3: Nolan Ryan
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=81
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=81&answer=answer


82) What player hit 51 home runs for the Tigers in 1990?
Correct Answer: Cecil Fielder
Wrong Answer 1: Kirk Gibson
Wrong Answer 2: Alan Trammell
Wrong Answer 3: Dave Kingman
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=82
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=82&answer=answer


83) Who led the National League in ERA from 1962-66?
Correct Answer: Sandy Koufax
Wrong Answer 1: Bob Gibson
Wrong Answer 2: Warren Spahn
Wrong Answer 3: Phil Niekro
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=83
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=83&answer=answer


84) What Hall of Fame player finished his career with exactly 3,000 hits?
Correct Answer: Roberto Clemente
Wrong Answer 1: Wade Boggs
Wrong Answer 2: Dave Winfield
Wrong Answer 3: Al Kaline
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=84
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=84&answer=answer


85) Who led the American League in ERA from 1990-1992?
Correct Answer: Roger Clemens
Wrong Answer 1: Randy Johnson
Wrong Answer 2: Bret Saberhagen
Wrong Answer 3: Doc Gooden
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=85
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=85&answer=answer


86) How many years did Nolan Ryan lead the league in ERA?
Correct Answer: 2
Wrong Answer 1: 0
Wrong Answer 2: 5
Wrong Answer 3: 8
Comments: (1981 and 1987).
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=86
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=86&answer=answer


87) What year did Andruw Jones hit 51 homeruns?
Correct Answer: 2005
Wrong Answer 1: 2001
Wrong Answer 2: 2006
Wrong Answer 3: 1996
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=87
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=87&answer=answer


88) How many career home runs did Babe Ruth have?
Correct Answer: 714
Wrong Answer 1: 755
Wrong Answer 2: 765
Wrong Answer 3: 725
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=88
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=88&answer=answer


89) What was Mickey Mantles number?
Correct Answer: 7
Wrong Answer 1: 35
Wrong Answer 2: 1
Wrong Answer 3: 8
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=89
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=89&answer=answer


90) How many wins did Cy Young have in his pitching career?
Correct Answer: 511
Wrong Answer 1: 714
Wrong Answer 2: 324
Wrong Answer 3: 412
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=90
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=90&answer=answer


91) How many 50 homerun seasons did Hank Aaron have?
Correct Answer: 0
Wrong Answer 1: 1
Wrong Answer 2: 2
Wrong Answer 3: 3
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=91
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=91&answer=answer


92) Barry Bonds hit a record 73 home runs in 2001, how many did he hit the following season?
Correct Answer: 46
Wrong Answer 1: 66
Wrong Answer 2: 52
Wrong Answer 3: 21
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=92
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=92&answer=answer


93) What number did Jackie Robinson wear?
Correct Answer: 42
Wrong Answer 1: 1
Wrong Answer 2: 53
Wrong Answer 3: 25
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=93
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=93&answer=answer


94) How many hits did Joe DiMaggio have during his famous 56-game hitting streak?
Correct Answer: 91
Wrong Answer 1: 56
Wrong Answer 2: 145
Wrong Answer 3: 122
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=94
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=94&answer=answer


95) What was Frank Thomas' number?
Correct Answer: 35
Wrong Answer 1: 12
Wrong Answer 2: 3
Wrong Answer 3: 7
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=95
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=95&answer=answer


96) How many career homeruns did Al Kaline have?
Correct Answer: 399
Wrong Answer 1: 533
Wrong Answer 2: 122
Wrong Answer 3: 601
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=96
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=96&answer=answer


97) How many MVP awards did Mickey Mantle win?
Correct Answer: 3
Wrong Answer 1: 0
Wrong Answer 2: 1
Wrong Answer 3: 2
Comments: 1956, 57, 62.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=97
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=97&answer=answer


98) Who is the only player with three 60 home run seasons?
Correct Answer: Sammy Sosa
Wrong Answer 1: Babe Ruth
Wrong Answer 2: Barry Bonds
Wrong Answer 3: Mark McGwire
Comments: (1998, 1999, 2001).
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=98
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=98&answer=answer


99) What is the major league record for most runs scored in a game by both teams?
Correct Answer: 49 runs
Wrong Answer 1: 85 runs
Wrong Answer 2: 54 runs
Wrong Answer 3: 45 runs
Comments: Cubs 26, Phillies 23 (8/25/1922).
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=99
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=99&answer=answer


100) Which pitcher has the record for most losses in a career?
Correct Answer: Cy Young
Wrong Answer 1: Nolan Ryan
Wrong Answer 2: Hoyt Wilhelm
Wrong Answer 3: Whitey Ford
Comments: Cy Young had a record 313 career losses.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=100
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=100&answer=answer


101) Who holds the record for most doubles in a single season?
Correct Answer: Early Webb
Wrong Answer 1: Craig Biggio
Wrong Answer 2: Hack Wilson
Wrong Answer 3: Ted Williams
Comments: Webb had 67 in doubles 1931.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=101
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=101&answer=answer


102) Rickey Henderson holds the record for most steals in a season with 130, who held the record before that?
Correct Answer: Lou Brock
Wrong Answer 1: Ty Cobb
Wrong Answer 2: Hank Greenberg
Wrong Answer 3: Vince Coleman
Comments: 118.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=102
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=102&answer=answer


103) Which player has the most career multi-home run games?
Correct Answer: Babe Ruth
Wrong Answer 1: Barry Bonds
Wrong Answer 2: Manny Ramirez
Wrong Answer 3: Willy Mays
Comments: Babe Ruth had 72 multi-home run games in his career.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=103
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=103&answer=answer


104) Who holds the record for most home runs to leadoff a game in a single season?
Correct Answer: Alfonso Soriano
Wrong Answer 1: Rickey Henderson
Wrong Answer 2: Brady Anderson
Wrong Answer 3: Craig Biggio
Comments: 13 leadoff home runs in 2003.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=104
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=104&answer=answer


105) Who holds the career record for most home runs to leadoff a game?
Correct Answer: Rickey Henderson
Wrong Answer 1: Alfonso Soriano
Wrong Answer 2: Brady Anderson
Wrong Answer 3: Yogi Berra
Comments: Rickey Henderson hit 81 lead off home runs in his career.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=105
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=105&answer=answer


106) Which player has the record for most career pinch-hit home runs?
Correct Answer: Matt Stairs
Wrong Answer 1: Mark Sweeney
Wrong Answer 2: Lenny Harris
Wrong Answer 3: Cliff Johnson
Comments: 20.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=106
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=106&answer=answer


107) Who has hit a home run in the most ballparks?
Correct Answer: Fred McGriff
Wrong Answer 1: Barry Bonds
Wrong Answer 2: Jose Canseco
Wrong Answer 3: Dave Winfield
Comments: 42 different ballparks.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=107
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=107&answer=answer


108) What team won the most games in 1994?
Correct Answer: The Montreal Expos
Wrong Answer 1: The Chicago White Sox
Wrong Answer 2: The Atlanta Braves
Wrong Answer 3: The Seattle Mariners
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=108
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=108&answer=answer


109) Who holds the major league record for home runs by a catcher in a season?
Correct Answer: Javy Lopez
Wrong Answer 1: Mike Piazza
Wrong Answer 2: Todd Hundley
Wrong Answer 3: Gary Carter
Comments: Lopez hit 42 in 2003.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=109
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=109&answer=answer


110) Which batter has stuck out the most in his career?
Correct Answer: Reggie Jackson
Wrong Answer 1: Jim Thome
Wrong Answer 2: Mark Reynolds
Wrong Answer 3: Dave Kingman
Comments: Jackson struck out a record 2,597 times in his career.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=110
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=110&answer=answer


111) Who holds the record with 22 career extra-inning home runs?
Correct Answer: Willie Mays
Wrong Answer 1: Harmon Killebrew
Wrong Answer 2: Mike Schmidt
Wrong Answer 3: Reggie Jackson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=111
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=111&answer=answer


112) Who holds the record for most RBI in a single season?
Correct Answer: Hack Wilson
Wrong Answer 1: Juan Gonzalez
Wrong Answer 2: Manny Ramirez
Wrong Answer 3: Babe Ruth
Comments: 191 in 1930.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=112
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=112&answer=answer


113) Who has the most seasons leading his league in home runs?
Correct Answer: Babe Ruth
Wrong Answer 1: Barry Bonds
Wrong Answer 2: Albert Pujols
Wrong Answer 3: Mickey Mantle
Comments: Babe Ruth led his league in home runs 12 times in his career.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=113
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=113&answer=answer


114) Who holds the NL record for most doubles in a career?
Correct Answer: Pete Rose
Wrong Answer 1: Craig Biggio
Wrong Answer 2: Tris Speaker
Wrong Answer 3: Stan Musial
Comments: Rose hit 746 doubles in his NL career.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=114
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=114&answer=answer


115) Who holds the record for most home runs hit in their rookie season?
Correct Answer: Mark McGwire
Wrong Answer 1: Albert Pujols
Wrong Answer 2: Roger Maris
Wrong Answer 3: Ken Griffey Jr.
Comments: McGwire hit 49 home runs in his rookie season in 1987.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=115
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=115&answer=answer


116) Who holds the record for most saves in a season?
Correct Answer: Francisco Rodriguez
Wrong Answer 1: Eric Gagne
Wrong Answer 2: Bobby Thigpen
Wrong Answer 3: Dennis Eckersley
Comments: 62 in 2008.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=116
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=116&answer=answer


117) Who holds the record for most consecutive games saved?
Correct Answer: Eric Gagne
Wrong Answer 1: Dennis Eckersley
Wrong Answer 2: Rollie Fingers
Wrong Answer 3: Joe Nathan
Comments: He saved 84 in a row between the 2002 and 2004 seasons.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=117
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=117&answer=answer


118) Who has hit the most home runs on opening day?
Correct Answer: Frank Robinson
Wrong Answer 1: Ernie Banks
Wrong Answer 2: Mel Ott
Wrong Answer 3: Rafael Palmeiro
Comments: 8 opening day home runs.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=118
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=118&answer=answer


119) Who was walked a record 232 times in a single season?
Correct Answer: Barry Bonds
Wrong Answer 1: Babe Ruth
Wrong Answer 2: Frank Thomas
Wrong Answer 3: Jim Thome
Comments: (2004).
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=119
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=119&answer=answer


120) Who has hit the most home runs in a single month?
Correct Answer: Sammy Sosa
Wrong Answer 1: Babe Ruth
Wrong Answer 2: Carlos Delgado
Wrong Answer 3: Eddie Mathews
Comments: 20 in June 1998.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=120
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=120&answer=answer


121) Who had the most hits in a season by a rookie?
Correct Answer: Ichiro Suzuki
Wrong Answer 1: Ty Cobb
Wrong Answer 2: Pete Rose
Wrong Answer 3: Jackie Robinson
Comments: Suzuki had 242 hits in his 2001 rookie season.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=121
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=121&answer=answer


122) Who has the most consecutive seasons with 200 or more hits?
Correct Answer: Ichiro Suzuki
Wrong Answer 1: Pete Rose
Wrong Answer 2: Joe DiMaggio
Wrong Answer 3: Derek Jeter
Comments: 10 as of the end of the 2010 season.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=122
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=122&answer=answer


123) As of 2010, who was the last player with 3 hits in the same inning?
Correct Answer: Johnny Damon
Wrong Answer 1: Billy Martin
Wrong Answer 2: Glenallen Hill
Wrong Answer 3: Matt Holliday
Comments: (2003).
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=123
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=123&answer=answer


124) Cal Ripken Jr. holds the AL record with 2,652 consecutive games played, who holds the NL record?
Correct Answer: Steve Garvey
Wrong Answer 1: Pete Rose
Wrong Answer 2: Tony Gwynn
Wrong Answer 3: Joe Morgan
Comments: Garvey played in 1,207 consecutive NL games (1975-1983).
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=124
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=124&answer=answer


125) Who is the only player to hit 2 grand slams in the same inning?
Correct Answer: Fernando Tatis
Wrong Answer 1: Manny Ramirez
Wrong Answer 2: Lou Gehrig
Wrong Answer 3: Dean Palmer
Comments: On April 23, 1999 Tatis came to bat in the third inning against Chan Ho Park twice and hit a grand slam each time.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=125
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=125&answer=answer


126) Who is the only pitcher to throw back to back no-hitters?
Correct Answer: Johnny Vander Meer
Wrong Answer 1: Nolan Ryan
Wrong Answer 2: Whitey Ford
Wrong Answer 3: Don Larsen
Comments: (1938).
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=126
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=126&answer=answer


127) Where was the first MLB All-Star game played?
Correct Answer: Comiskey Park
Wrong Answer 1: Fenway Park
Wrong Answer 2: Wrigley Field
Wrong Answer 3: Yankee Stadium
Comments: The first MLB All-Star game was played in 1933 in Comiskey Park in Chicago.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=127
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=127&answer=answer


128) Who was the only player to hit grand slams from both sides of the plate in the same game?
Correct Answer: Bill Mueller
Wrong Answer 1: Robin Ventura
Wrong Answer 2: Chipper Jones
Wrong Answer 3: Jose Valentin
Comments: (2003).
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=128
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=128&answer=answer


129) Which stadium was the last to install lights for night games?
Correct Answer: Wrigley Field
Wrong Answer 1: Veterans Stadium
Wrong Answer 2: Candlestick Park
Wrong Answer 3: Fenway Park
Comments: (1988).
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=129
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=129&answer=answer


130) Who is the first player to hit a grand slam in both the first and second game of a double header?
Correct Answer: Robin Ventura
Wrong Answer 1: Joe Carter
Wrong Answer 2: Kirby Puckett
Wrong Answer 3: Eric Davis
Comments: (1999).
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=130
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=130&answer=answer


131) Who was the first player to hit four home runs in one game?
Correct Answer: Lou Gehrig
Wrong Answer 1: Willy Mays
Wrong Answer 2: Jimmy Foxx
Wrong Answer 3: Babe Ruth
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=131
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=131&answer=answer


132) Which player hit for the cycle in 1979, then hit for the cycle a second time a record 11 years later in 1990?
Correct Answer: George Brett
Wrong Answer 1: Rickey Henderson
Wrong Answer 2: Mike Schmidt
Wrong Answer 3: Keith Hernandez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=132
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=132&answer=answer


133) Who was the first major league player to be suspended under the steroid policy implemented in the 2005 season?
Correct Answer: Alex Sanchez
Wrong Answer 1: Rafael Palmeiro
Wrong Answer 2: Manny Ramirez
Wrong Answer 3: Jason Grimsley
Comments: (of the Tampa Bay Devil Rays).
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=133
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=133&answer=answer


134) Who is the only player to be selected to the MLB All-Star game and the NFL Pro-Bowl?
Correct Answer: Bo Jackson
Wrong Answer 1: Deion Sanders
Wrong Answer 2: Brian Jordan
Wrong Answer 3: Drew Henson
Comments: Jackson played in the 1989 MLB All-Star game and was named to the NFL Pro Bowl roster in 1990.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=134
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=134&answer=answer


135) Who was the first player to hit a grand slam off the first major league pitch he ever saw?
Correct Answer: Kevin Kouzmanoff
Wrong Answer 1: Andruw Jones
Wrong Answer 2: Marty Cordova
Wrong Answer 3: Will Clark
Comments: Kouzmanoff achieved this on September 2, 2006.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=135
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=135&answer=answer


136) Who was the first player to be caught stealing four times in one game?
Correct Answer: Robby Thompson
Wrong Answer 1: Rickey Henderson
Wrong Answer 2: Juan Pierre
Wrong Answer 3: Barry larkin
Comments: (June 27, 1986).
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=136
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=136&answer=answer


137) What team was the first team to hit into two triple plays in the same game?
Correct Answer: The Boston Red Sox
Wrong Answer 1: The Washington Nationals
Wrong Answer 2: The California Angels
Wrong Answer 3: The Colorado Rockies
Comments: July 17th, 1990 vs Minnesota Twins.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=137
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=137&answer=answer


138) Who were the first players to hit back-to-back homers twice in the same inning?
Correct Answer: Mike Cameron and Bret Boone
Wrong Answer 1: Ken Griffey Jr. and Ken Griffey Sr.
Wrong Answer 2: Yogi Berra and Babe Ruth
Wrong Answer 3: Robin Ventura and Frank Thomas
Comments: The duo hit back to back home runs twice in the same inning May 2, 2002 while playing for the Seattle Mariners.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=138
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=138&answer=answer


139) What one handed pitcher threw a no-hitter on September 4, 1993?
Correct Answer: Jim Abbott
Wrong Answer 1: Antonio Alfonseca
Wrong Answer 2: Charles Morneau
Wrong Answer 3: Lefty Grove
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=139
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=139&answer=answer


140) What player became the first shortstop ever to play every inning of a doubleheader and not get a single ball hit to him?
Correct Answer: Toby Harrah
Wrong Answer 1: Ozzie Smith
Wrong Answer 2: Ozzie Guillen
Wrong Answer 3: Allen Trammell
Comments: (June 25, 1976).
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=140
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=140&answer=answer


141) What pitcher struck out a record tying 20 batters on May 6, 1998?
Correct Answer: Kerry Wood
Wrong Answer 1: Randy Johnson
Wrong Answer 2: Nolan Ryan
Wrong Answer 3: Curt Schilling
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=141
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=141&answer=answer


142) Who hit 'the shot heard round the world'?
Correct Answer: Bobby Thomson
Wrong Answer 1: Robby Thompson
Wrong Answer 2: Stan Musial
Wrong Answer 3: Joe Carter
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=142
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=142&answer=answer


143) Who is the only player to hit 40 home runs, 50 doubles and steal 15 bases in the same season?
Correct Answer: Derek Lee
Wrong Answer 1: Albert Pujols
Wrong Answer 2: Albert Belle
Wrong Answer 3: Bobby Bonilla
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=143
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=143&answer=answer


144) Who is the only player to hit 40 home runs, 40 doubles and steal 40 bases in the same season?
Correct Answer: Alfonso Soriano
Wrong Answer 1: Alex Rodriguez
Wrong Answer 2: Willy Mays
Wrong Answer 3: Ted Williams
Comments: (2006).
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=144
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=144&answer=answer


145) What team did Babe Ruth play for before joining the Boston Red Sox?
Correct Answer: The Baltimore Orioles
Wrong Answer 1: The New York Yankees
Wrong Answer 2: The Boston Red Stockings
Wrong Answer 3: The Brooklyn Dodgers
Comments: The Orioles were a minor league team at the time.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=145
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=145&answer=answer


146) What team moved to Washington, D.C. in 2005 to become the Washington Nationals?
Correct Answer: The Montreal Expos
Wrong Answer 1: The Minnesota Twins
Wrong Answer 2: The Cleveland Browns
Wrong Answer 3: The New Orleans Hornets
Comments: The end of the legal fight to keep the Expos in Montreal came on November 15, when arbitrators struck down a lawsuit by the former team owners against MLB and former majority owner Jeffrey Loria. The MLB franchise owners approved the move to Washington in
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=146
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=146&answer=answer


147) Who threw the first perfect game in Major League Baseball history?
Correct Answer: Lee Richmond
Wrong Answer 1: Cy Young
Wrong Answer 2: Norman Vidal
Wrong Answer 3: Eddie Cicotte
Comments: Richmond threw the first perfect game in 1929.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=147
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=147&answer=answer


148) What player was accused of using too much pine tar on his bat on July 24, 1983, causing a game-winning home run to be nullified?
Correct Answer: George Brett
Wrong Answer 1: Ozzie Guillen
Wrong Answer 2: George Bell
Wrong Answer 3: Jason Schmidt
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=148
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=148&answer=answer


149) What pitcher ended Joe DiMaggio's historic 56-game hitting streak?
Correct Answer: Jim Bagby
Wrong Answer 1: Tom Seaver
Wrong Answer 2: Warren Spahn
Wrong Answer 3: Gordon Glavine
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=149
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=149&answer=answer


150) What baseball great is known for odd sayings such as "Baseball is ninety percent mental. The other half is physical."?
Correct Answer: Yogi Berra
Wrong Answer 1: Mickey Mantle
Wrong Answer 2: Billy Martin
Wrong Answer 3: George Steinbrenner
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=150
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=150&answer=answer


151) Where is the National Baseball Hall of Fame located?
Correct Answer: Cooperstown, NY
Wrong Answer 1: New York, NY
Wrong Answer 2: Canton, OH
Wrong Answer 3: Baltimore, MD
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=151
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=151&answer=answer


152) Who won the 2010 World Series?
Correct Answer: The San Francisco Giants
Wrong Answer 1: The New York Yankees
Wrong Answer 2: The Texas Rangers
Wrong Answer 3: The San Diego Padres
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=152
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=152&answer=answer


153) What city hosted the first MLB All-Star game?
Correct Answer: Chicago, IL
Wrong Answer 1: New York, NY
Wrong Answer 2: Brooklyn, NY
Wrong Answer 3: Pittsburgh, PA
Comments: Comiskey Park in 1933.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=153
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=153&answer=answer


154) Who is the only player to lead each league in home runs and triples?
Correct Answer: Sam Crawford
Wrong Answer 1: Ty Cobb
Wrong Answer 2: Honus Wagner
Wrong Answer 3: Stan Musial
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=154
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=154&answer=answer


155) Who was baseball's acting commissioner during the infamous 1994-95 strike?
Correct Answer: Bud Selig
Wrong Answer 1: Fey Vincent
Wrong Answer 2: George Steinbrenner
Wrong Answer 3: George Bush
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=155
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=155&answer=answer


156) What team turned the most double plays in a single season?
Correct Answer: The Philadelphia Athletics
Wrong Answer 1: The Brooklyn Dodgers
Wrong Answer 2: The Detroit Tigers
Wrong Answer 3: The Minnesota Twins
Comments: The Athletics hold the record for most double plays turned in a season, 217 in 1949.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=156
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=156&answer=answer


157) What player stole home base the most in his career?
Correct Answer: Ty Cobb
Wrong Answer 1: Jackie Robinson
Wrong Answer 2: Rickey Henderson
Wrong Answer 3: Max Carey
Comments: Cobb stole home 54 times in his career.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=157
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=157&answer=answer


158) What player holds the record for most steals of home base in a single season?
Correct Answer: Ty Cobb
Wrong Answer 1: Jackie Robinson
Wrong Answer 2: Lou Brock
Wrong Answer 3: Benny 'The Jet' Rodriguez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=158
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=158&answer=answer


159) Who won the 2006 World Series MVP Award?
Correct Answer: David Eckstein
Wrong Answer 1: Albert Pujols
Wrong Answer 2: Alex Rodriguez
Wrong Answer 3: Miguel Cabrera
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=159
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=159&answer=answer


160) In 1996, Blue Jays pitcher Pat Hentgen was named the American League Cy Young Award winner. Who finished a close second in voting?
Correct Answer: Andy Pettitte
Wrong Answer 1: Mike Mussina
Wrong Answer 2: Roger Clemens
Wrong Answer 3: Brad Radke
Comments: Hentgen led with 110 vote points, Pettitte followed with 104.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=160
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=160&answer=answer


161) Who won the World Series the year Facebook was launched?
Correct Answer: Boston Red Sox
Wrong Answer 1: New York Yankees
Wrong Answer 2: St. Louis Cardinals
Wrong Answer 3: Philadelphia Phillies
Comments: Facebook launched February 4, 2004. Later that year, the Red Sox ended an 88 year drought winning the World Series.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=161
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=161&answer=answer


162) Which Marlins player was the first to get 200 hits in a season?
Correct Answer: Juan Pierre
Wrong Answer 1: Miguel Cabrera
Wrong Answer 2: Luis Castillo
Wrong Answer 3: Hanley Ramirez
Comments: Pierre had 204 hits in 2003, hitting .305. He has 221 hits in 2004 as well.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=162
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=162&answer=answer


163) Babe Ruth was the first player to hit 50 HRs in a season, who was the second?
Correct Answer: Hack Wilson
Wrong Answer 1: Jimmie Foxx
Wrong Answer 2: Hank Greenberg
Wrong Answer 3: Roger Maris
Comments: Wilson hit 56 in 1930.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=163
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=163&answer=answer


164) What year did Babe Ruth hit 60 home runs?
Correct Answer: 1927
Wrong Answer 1: 1921
Wrong Answer 2: 1938
Wrong Answer 3: 1960
Comments: Ruth finished his career with 714 home runs.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=164
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=164&answer=answer


165) What team plays in St. Petersburg, FL?
Correct Answer: The Rays
Wrong Answer 1: The Red Sox
Wrong Answer 2: The Marlins
Wrong Answer 3: The Braves
Comments: The Rays made their Major League debut as the Tampa Bay Devil Rays in 1998.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=165
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=165&answer=answer


166) What player hit the most home runs from 1990 through 1999?
Correct Answer: Mark McGwire
Wrong Answer 1: Ken Griffey Jr.
Wrong Answer 2: Sammy Sosa
Wrong Answer 3: Barry Bonds
Comments: McGwire hit 426 home runs in the 1990s.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=166
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=166&answer=answer


167) What player hit the most home runs from 1980 through 1989?
Correct Answer: Mike Schmidt
Wrong Answer 1: Wade Boggs
Wrong Answer 2: George Brett
Wrong Answer 3: Eddie Murray
Comments: Schmidt hit 313 home runs in the 1980s.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=167
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=167&answer=answer


168) Who was the first player to reach 3,000 hits?
Correct Answer: Cap Anson
Wrong Answer 1: Ty Cobb
Wrong Answer 2: Tris Speaker
Wrong Answer 3: Nap Lajoie
Comments: Cap Anson became the first player to reach 3,000 hits on July 18, 1897
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=168
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=168&answer=answer


169) What team lost three consecutive World Series from 1907 to 1909?
Correct Answer: The Detroit Tigers
Wrong Answer 1: The Chicago White Sox
Wrong Answer 2: The New York Highlanders
Wrong Answer 3: The Washington Senators
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=169
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=169&answer=answer


170) What player hit four home runs on September 7, 1993?
Correct Answer: Mark Whitten
Wrong Answer 1: Larry Walker
Wrong Answer 2: Ken Griffey Jr.
Wrong Answer 3: Gregg Jefferies
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=170
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=170&answer=answer


171) Who player signed the first $100+ million dollar contract in 1998?
Correct Answer: Kevin Brown
Wrong Answer 1: Manny Ramirez
Wrong Answer 2: Alex Rodriguez
Wrong Answer 3: Mark McGwire
Comments: Brown signed a lucrative contract with the Los Angeles Dodgers for 7 years/$105 million on December 12, 1998
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=171
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=171&answer=answer


172) Who was the first player to win back to back MVP Awards?
Correct Answer: Jimmie Foxx
Wrong Answer 1: Babe Ruth
Wrong Answer 2: Honus Wagner
Wrong Answer 3: Mickey Mantle
Comments: Jimmie Foxx was a lifetime .325 hitter over 20 major league seasons. He won back to back MVP awards in 1932 and 1933 for the Philadelphia Athletics. He won a third MVP in 1938 while with Boston.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=172
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=172&answer=answer


173) Who played right field for the 1993 Atlanta Braves?
Correct Answer: David Justice
Wrong Answer 1: Ron Gant
Wrong Answer 2: Fred McGriff
Wrong Answer 3: Andruw Jones
Comments: Justice hit 40 home runs and drove in 120 in 1993, leading the Braves to 104 wins and a playoff appearance.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=173
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=173&answer=answer


174) What do the initials B.J. stand for in B.J. Upton's name?
Correct Answer: Bossman Junior
Wrong Answer 1: Billy Joel
Wrong Answer 2: Benjamin Johnson
Wrong Answer 3: Bobby Joyce
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=174
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=174&answer=answer


175) What Red Sox third baseman was placed on the DL in 2004, prompting the Red Sox to call up Kevin Youkilis for his Major League debut?
Correct Answer: Bill Mueller
Wrong Answer 1: Doug Mientkiewicz
Wrong Answer 2: Nomar Garciaparra
Wrong Answer 3: Pokey Reese
Comments: Kevin Youkilis homered in his second major league at bat.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=175
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=175&answer=answer


176) Who was first player to hit a home run for his 3,000th hit?
Correct Answer: Wade Boggs
Wrong Answer 1: Roberto Clemente
Wrong Answer 2: Dave Winfield
Wrong Answer 3: Pete Rose
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=176
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=176&answer=answer


177) Who was second player to hit a home run for his 3,000th hit?
Correct Answer: Derek Jeter
Wrong Answer 1: Paul Molitor
Wrong Answer 2: Robin Yount
Wrong Answer 3: Babe Ruth
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=177
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=177&answer=answer


178) Who was the first player with 3,000 hits as a Yankee?
Correct Answer: Derek Jeter
Wrong Answer 1: Babe Ruth
Wrong Answer 2: Joe DiMaggio
Wrong Answer 3: Mickey Mantle
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=178
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=178&answer=answer


179) What was Babe Ruth's number?
Correct Answer: 3
Wrong Answer 1: 4
Wrong Answer 2: 8
Wrong Answer 3: 1
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=179
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=179&answer=answer


180) Who won the AL MVP in 2000?
Correct Answer: Jason Giambi
Wrong Answer 1: Frank Thomas
Wrong Answer 2: Alex Rodriguez
Wrong Answer 3: Ken Griffey, Jr.
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=180
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=180&answer=answer


181) Jason Giambi won the AL MVP Award in 2000, who finished a close second?
Correct Answer: Frank Thomas
Wrong Answer 1: Alex Rodriguez
Wrong Answer 2: Juan Gonzales
Wrong Answer 3: Gary Sheffield
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=181
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=181&answer=answer


182) What reliever had an AL high 47 saves in 2006?
Correct Answer: Francisco Rodriguez
Wrong Answer 1: Mariano Rivera
Wrong Answer 2: Keith Faulke
Wrong Answer 3: Billy Kotch
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=182
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=182&answer=answer


183) What pitcher struck out an American League leading 245 batters in 2006?
Correct Answer: Johan Santana
Wrong Answer 1: Roger Clemens
Wrong Answer 2: Randy Johnson
Wrong Answer 3: Tim Lincecum
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=183
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=183&answer=answer


184) Who was the first player to earn a $1 million salary in a single year?
Correct Answer: Nolan Ryan
Wrong Answer 1: Reggie Jackson
Wrong Answer 2: Babe Ruth
Wrong Answer 3: Mickey Mantle
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=184
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=184&answer=answer


185) What AL leadoff hitter hit 50 home runs in 1996?
Correct Answer: Brady Anderson
Wrong Answer 1: Cal Ripken
Wrong Answer 2: Albert Belle
Wrong Answer 3: Alfonso Soriano
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=185
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=185&answer=answer


186) Who hit the last HR at old Yankee Stadium?
Correct Answer: Jose Molina
Wrong Answer 1: Derek Jeter
Wrong Answer 2: Alex Rodriguez
Wrong Answer 3: Robinson Cano
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=186
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=186&answer=answer


187) What pitcher threw a perfect game against the Atlanta Braves in 2004?
Correct Answer: Randy Johnson
Wrong Answer 1: Jon Lester
Wrong Answer 2: Kevin Millwood
Wrong Answer 3: Anibal Sanchez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=187
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=187&answer=answer


188) Who was the first switchhitter to hit 2 grandslams in one game from both sides of the plate?
Correct Answer: Bill Mueller
Wrong Answer 1: Robin Ventura
Wrong Answer 2: Chipper Jones
Wrong Answer 3: Mickey Mantle
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=188
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=188&answer=answer


189) Who was the first African American to play in the American League?
Correct Answer: Larry Doby
Wrong Answer 1: Jackie Robinson
Wrong Answer 2: Satchel Paige
Wrong Answer 3: Bob Gibson
Comments: Dobby played his first game for the Cleveland Indians July 4, 1947, just 11 weeks after Jackie Robinson (who played in the NL) broke the color barrier.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=189
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=189&answer=answer


190) What was the first wild card team to win a playoff series?
Correct Answer: Baltimore Orioles
Wrong Answer 1: Cleveland Indians
Wrong Answer 2: Florida Marlins
Wrong Answer 3: Houston Astros
Comments: The Orioles defeated the Cleveland Indians 3 games to 1 in the 1996 AL Division Series.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=190
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=190&answer=answer


191) How many Cy Young awards did Steve Carlton win?
Correct Answer: 4
Wrong Answer 1: 3
Wrong Answer 2: 1
Wrong Answer 3: 0
Comments: He won the award in 1972,1977,1980 and 1982
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=191
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=191&answer=answer


192) What was Brooks Robinson's jersey number?
Correct Answer: 5
Wrong Answer 1: 4
Wrong Answer 2: 24
Wrong Answer 3: 7
Comments: Robinson's number 5 was retired by the Baltimore Orioles in 1977
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=192
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=192&answer=answer


193) What was Kirby Puckett's jersey number?
Correct Answer: 34
Wrong Answer 1: 6
Wrong Answer 2: 4
Wrong Answer 3: 29
Comments: Kirby Puckett's number 34 was retired by the Minnesota Twins in 1997
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=193
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=193&answer=answer


194) Jermaine Dye made his debut with what team?
Correct Answer: The Atlanta Braves
Wrong Answer 1: The Oakland Athletics
Wrong Answer 2: The Chicago White Sox
Wrong Answer 3: The Kansas City Royals
Comments: On May 17, 1996, a then 22-year old Dye made his major league debut with the Braves
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=194
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=194&answer=answer


195) What was Ernie Banks' number?
Correct Answer: 14
Wrong Answer 1: 8
Wrong Answer 2: 0
Wrong Answer 3: 36
Comments: Ernie Banks's number 14 was retired by the Chicago Cubs in 1982
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=195
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=195&answer=answer


196) What outfielder won AL Gold Glove Awards for the Angels in 2008 and 2009?
Correct Answer: Tori Hunter
Wrong Answer 1: Darin Erstad
Wrong Answer 2: Jim Edmonds
Wrong Answer 3: Garret Anderson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=196
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=196&answer=answer


197) Which pitcher did NOT start a game in the 1996 World Series?
Correct Answer: Steve Avery
Wrong Answer 1: Greg Maddux
Wrong Answer 2: Denny Neagle
Wrong Answer 3: Jimmy Key
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=197
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=197&answer=answer


198) Who is the Athletics winningest manager in franchise history with 3,627 career wins?
Correct Answer: Connie Mack
Wrong Answer 1: Tony La Russa
Wrong Answer 2: Art Howe
Wrong Answer 3: Billy Martin
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=198
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=198&answer=answer


199) What team won 114 games in 1998
Correct Answer: The New York Yankees
Wrong Answer 1: The Seattle Mariners
Wrong Answer 2: The Boston Red Sox
Wrong Answer 3: The Atlanta Braves
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=199
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=199&answer=answer


200) Who said, 'Keep your eye on the ball and hit 'em where they ain't'?
Correct Answer: Wee Willie Keeler
Wrong Answer 1: Ty Cobb
Wrong Answer 2: Ted Williams
Wrong Answer 3: Tris Speaker
Comments: Keeler batted better than .300 in 13 straight seasons and had a career mark of .345.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=200
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=200&answer=answer


201) Which player won the Rays' first ever Silver Slugger Award?
Correct Answer: Carlos Pena
Wrong Answer 1: Evan Longoria
Wrong Answer 2: Fred McGriff
Wrong Answer 3: Aubrey Huff
Comments: Pena won the Tampa Bay Rays first Silver Slugger Award at First Base in 2007. Pena hit 46 home runs and had 121 RBIs.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=201
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=201&answer=answer


202) What player played 156 games at third base for the Angels in 2000?
Correct Answer: Troy Glaus
Wrong Answer 1: Scott Rolen
Wrong Answer 2: Chone FIggins
Wrong Answer 3: David Eckstein
Comments: Glaus hit 47 home runs in 2000, a career high.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=202
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=202&answer=answer


203) How many 20 win seasons did Jim Palmer have in his pitching career?
Correct Answer: 8
Wrong Answer 1: 3
Wrong Answer 2: 2
Wrong Answer 3: 0
Comments: 1970-1973,1975-1978.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=203
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=203&answer=answer


204) Out of these four players, which played the most games for the Rockies?
Correct Answer: Todd Helton
Wrong Answer 1: Larry Walker
Wrong Answer 2: Vinny Castilla
Wrong Answer 3: Dante Bichette
Comments: Helton played in 2,054 games for the Rockies.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=204
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=204&answer=answer


205) Which of these people NEVER served as commisioner of major league baseball?
Correct Answer: William Wrigley
Wrong Answer 1: Bud Selig
Wrong Answer 2: Fey Vincent
Wrong Answer 3: Happy Chandler
Comments: Wrigley Field. He never served as commissioner of baseball.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=205
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=205&answer=answer


206) Baseball is thought to be a descendant of what English game?
Correct Answer: Rounders
Wrong Answer 1: Jai Alai
Wrong Answer 2: Soccer
Wrong Answer 3: Rugby
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=206
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=206&answer=answer


207) Which of these hall of famers was NOT a switch hitter?
Correct Answer: Carl Yastrzemski
Wrong Answer 1: Mickey Mantle
Wrong Answer 2: Eddie Murray
Wrong Answer 3: Ozzie Smith
Comments: Yastrzemski batted left handed.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=207
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=207&answer=answer


208) Who was the only Pirate to be selected to play in the 2001 All-Star game?
Correct Answer: Brian Giles
Wrong Answer 1: Jason Kendall
Wrong Answer 2: Jason Bay
Wrong Answer 3: Mike Williams
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=208
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=208&answer=answer


209) Phil and Joe Niekro, brothers, combined to win how many games as pitchers?
Correct Answer: 539
Wrong Answer 1: 499
Wrong Answer 2: 623
Wrong Answer 3: 346
Comments: The pitching duo tops the list of brothers with most career wins combined.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=209
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=209&answer=answer


210) What player had back to back seasons with 100 extra base hits in 2000 and 2001?
Correct Answer: Todd Helton
Wrong Answer 1: Sammy Sosa
Wrong Answer 2: Luis Gonzalez
Wrong Answer 3: Barry Bonds
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=210
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=210&answer=answer


211) What player had the most stolen bases in the 1980s?
Correct Answer: Rickey Henderson
Wrong Answer 1: Tim Raines
Wrong Answer 2: Vince Coleman
Wrong Answer 3: Ozzie Smith
Comments: Rickey Henderson stole 838 bases in the 1980s.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=211
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=211&answer=answer


212) Who was the All-Star game MVP in 2001?
Correct Answer: Cal Ripken, Jr.
Wrong Answer 1: Derek Jeter
Wrong Answer 2: Ichiro Suzuki
Wrong Answer 3: Barry Bonds
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=212
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=212&answer=answer


213) What player hit 4 home runs in one game on May 8th, 2012?
Correct Answer: Josh Hamilton
Wrong Answer 1: Albert Pujols
Wrong Answer 2: Adam Dunn
Wrong Answer 3: Nick Swisher
Comments: Hamilton went 5-5 with 4 home runs, a double, and 8 RBI and 18 total bases against the Baltimore Orioles.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=213
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=213&answer=answer


214) Which 2 pitchers tossed no-hitters on the same day in 1990?
Correct Answer: Dave Stewart and Fernando Valenzuela
Wrong Answer 1: Alex Fernandez and Dave Stieb
Wrong Answer 2: Nolan Ryan and Randy Johnson
Wrong Answer 3: Roger Clemens and David Cone
Comments: The duo tossed no hitters on June 29, 1990.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=214
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=214&answer=answer


215) Brooks Robinson and Carl Yastrzemski hold the major league baseball record for playing the greatest number of seasons with the same team. How many years did they play with their respective teams?
Correct Answer: 23
Wrong Answer 1: 15
Wrong Answer 2: 18
Wrong Answer 3: 26
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=215
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=215&answer=answer


216) In what year did Reggie Jackson win the regular season and World Series MVP award?
Correct Answer: 1973
Wrong Answer 1: 1977
Wrong Answer 2: 1979
Wrong Answer 3: 1975
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=216
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=216&answer=answer


217) What is the distance between bases on a major league baseball field?
Correct Answer: 90 feet
Wrong Answer 1: 60 feet 6 inches
Wrong Answer 2: 60 feet
Wrong Answer 3: 85 feet
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=217
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=217&answer=answer


218) Brooks Robinson and Carl Yastrzemski hold the major league baseball record for playing the greatest number of seasons with the same team. How many years did they play with their respective teams?
Correct Answer: 23
Wrong Answer 1: 15
Wrong Answer 2: 18
Wrong Answer 3: 26
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=218
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=218&answer=answer


219) What player became the first player to win World Series MVP for two different teams?
Correct Answer: Reggie Jackson
Wrong Answer 1: Hank Aaron
Wrong Answer 2: Pete Rose
Wrong Answer 3: Frank Robinson
Comments: 1973 with the Oakland Athletics, 1977 with the New York Yankees
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=219
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=219&answer=answer


220) What is the distance between bases on a major league baseball field?
Correct Answer: 90 feet
Wrong Answer 1: 60 feet 6 inches
Wrong Answer 2: 60 feet
Wrong Answer 3: 85 feet
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=220
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=220&answer=answer


221) What pitch does a batter face when Dwight Gooden throws his "yacker"?
Correct Answer: A curve ball
Wrong Answer 1: A fastball
Wrong Answer 2: A slider
Wrong Answer 3: A knuckle ball
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=221
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=221&answer=answer


222) Which player did not win an MVP in the1940s?
Correct Answer: Ralph Kiner
Wrong Answer 1: Spud Chandler
Wrong Answer 2: Ted Williams
Wrong Answer 3: Stan Musial
Comments: Even with 54 home runs in 1949, Kiner finished just 4th place in MVP voting.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=222
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=222&answer=answer


223) Who set a major league record for the fewest errors by a shortstop, with three in 1990?
Correct Answer: Cal Ripken Jr.
Wrong Answer 1: Omar Vizquel
Wrong Answer 2: Ozzie Smith
Wrong Answer 3: Barry Larkin
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=223
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=223&answer=answer


224) Who led the National League in ERA in each of his last five seasons, ending in 1966?
Correct Answer: Sandy Koufax
Wrong Answer 1: Don Drysdale
Wrong Answer 2: Jim Bunning
Wrong Answer 3: Bob Gibson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=224
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=224&answer=answer


225) Who returned from a stint in Japan to pound 51 home runs in 1990?
Correct Answer: Cecil Fielder
Wrong Answer 1: Mark McGwire
Wrong Answer 2: Jose Canseco
Wrong Answer 3: Bobby Bonilla
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=225
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=225&answer=answer


226) What former Negro League player is the only pitcher in the Hall of Fame with a losing major league record?
Correct Answer: Satchel Page
Wrong Answer 1: Bill Foster
Wrong Answer 2: Ray Brown
Wrong Answer 3: Bullet Rogan
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=226
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=226&answer=answer


227) What song do baseball fans break into when Mitch Williams steps out of the bullpen?
Correct Answer: Wild Thing
Wrong Answer 1: Renegade
Wrong Answer 2: Enter Sandman
Wrong Answer 3: Can't Touch This
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=227
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=227&answer=answer


228) What slugger did Boston name its third harbor tunnel after?
Correct Answer: Ted Williams
Wrong Answer 1: Manny Ramirez
Wrong Answer 2: Babe Ruth
Wrong Answer 3: Carl Yastrzemski
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=228
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=228&answer=answer


229) What strikeout artist is nicknamed "The Big Unit"?
Correct Answer: Randy Johnson
Wrong Answer 1: Frank Thomas
Wrong Answer 2: Walter Johnson
Wrong Answer 3: CC Sabathia
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=229
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=229&answer=answer


230) What major league baseball team has fans dubbed "Cheese Heads"?
Correct Answer: Milwaukee Brewers
Wrong Answer 1: Minnesota Twins
Wrong Answer 2: Pittsburgh Pirates
Wrong Answer 3: Chicago Cubs
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=230
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=230&answer=answer


231) Who was the winningest active major league baseball manage before he retired in 1996?
Correct Answer: Tommy Lasorda
Wrong Answer 1: Sparky Anderson
Wrong Answer 2: Bobby Cox
Wrong Answer 3: Cito Gaston
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=231
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=231&answer=answer


232) What National League ballpark is known as the "Friendly Confines"?
Correct Answer: Wrigley Field
Wrong Answer 1: Fenway Park
Wrong Answer 2: Dodger Stadium
Wrong Answer 3: Coors Field
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=232
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=232&answer=answer


233) Who was the only baseball player to play over 500 games at each of five different positions?
Correct Answer: Pete Rose
Wrong Answer 1: Alex Rodriguez
Wrong Answer 2: Fred McGriff
Wrong Answer 3: Damion Easley
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=233
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=233&answer=answer


234) What Cleveland Indians slugger nixed a five-year, $43-million contract offer in 1996?
Correct Answer: Albert Belle
Wrong Answer 1: Manny Ramirez
Wrong Answer 2: Jim Thome
Wrong Answer 3: David Justice
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=234
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=234&answer=answer


235) What Dodgers pitcher was known to fans as "Double D"?
Correct Answer: Don Drysdale
Wrong Answer 1: Dizzy Dean
Wrong Answer 2: Danny Doyle
Wrong Answer 3: Drake Dominguez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=235
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=235&answer=answer


236) Who was the only pitcher to lead the National League in strikeouts three times during the 1980s?
Correct Answer: Steve Carlton
Wrong Answer 1: Mike Scott
Wrong Answer 2: Nolan Ryan
Wrong Answer 3: Dwight Gooden
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=236
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=236&answer=answer


237) Who was the first Baltimore Oriole to be named American League MVP?
Correct Answer: Brooks Robinson
Wrong Answer 1: Cal Ripken
Wrong Answer 2: Frank Robinson
Wrong Answer 3: Eddie Murray
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=237
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=237&answer=answer


238) How many career grand slams did Frank Robinson hit besides the two he hit in consecutive at bats in 1970?
Correct Answer: Eight
Wrong Answer 1: One
Wrong Answer 2: Four
Wrong Answer 3: Fifteen
Comments: Two of his 8 career grand slams came in back-to-back at bats on June 26, 1970.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=238
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=238&answer=answer


239) How many home run titles did Roger Maris win?
Correct Answer: One
Wrong Answer 1: Two
Wrong Answer 2: Three
Wrong Answer 3: Four
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=239
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=239&answer=answer


240) Who was the only major leaguer to play at least 500 games with each of four teams - Houston, Montral, New York (NL) and Detroit?
Correct Answer: Rusty Staub
Wrong Answer 1: Jose Canseco
Wrong Answer 2: Mickey Lolich
Wrong Answer 3: Gary Carter
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=240
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=240&answer=answer


241) What family consisting of Ray, Bob and Bret became the first three-generation family to play major league baseball?
Correct Answer: The Boone Family
Wrong Answer 1: The Ripken Family
Wrong Answer 2: The Michaels Family
Wrong Answer 3: The Gibson Family
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=241
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=241&answer=answer


242) Which of these pitchers ended their career with over 3,000 strikeouts and fewer than 1,000 walks?
Correct Answer: Ferguson Jenkins
Wrong Answer 1: Roger Clemens
Wrong Answer 2: Walter Johnson
Wrong Answer 3: Sandy Koufax
Comments: Jenkins ended his career with 3,192 Ks and just 997 walks. The only other pitcher to accomplish this feat was Greg Maddux with 3,371 strike outs and 999 walks.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=242
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=242&answer=answer


243) What did Babe Ruth, Rogers Hornsby, Ted Williams and Willie Mays all do in their first major league at-bat?
Correct Answer: Strike out
Wrong Answer 1: Walk
Wrong Answer 2: Single
Wrong Answer 3: Homer
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=243
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=243&answer=answer


244) What base did Babe Ruth touch for luck while running from the outfield between innings?
Correct Answer: Second base
Wrong Answer 1: Third Base
Wrong Answer 2: First Base
Wrong Answer 3: Home Plate
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=244
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=244&answer=answer


245) What major league baseball team started playing in Coors Field in 1995?
Correct Answer: Colorado Rockies
Wrong Answer 1: St. Louis Cardinals
Wrong Answer 2: Florida Marlins
Wrong Answer 3: Houston Astros
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=245
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=245&answer=answer


246) Whose 1996 single to center, in his first regular season at-bat, was the first hit by a Red Sox pitcher in 24 years?
Correct Answer: Roger Clemens
Wrong Answer 1: Tim Wakefield
Wrong Answer 2: Aaron Sele
Wrong Answer 3: Jeff Suppan
Comments: Clemens ended his career with 31 hits, 26 of those as a member of the Houston Astros while they were in the National League.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=246
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=246&answer=answer


247) What left-handed baseball legend's statue in Baltimore mistakenly depicted him with a right-handed fielder's glove?
Correct Answer: Babe Ruth's
Wrong Answer 1: Cal Ripken's
Wrong Answer 2: Brooks Robinson's
Wrong Answer 3: Jim Palmer's
Comments: Babe Ruth was born in Baltimore.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=247
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=247&answer=answer


248) In 1989, who became the second athlete to hit major league home run and score an NFL touchdown?
Correct Answer: Deion Sanders
Wrong Answer 1: Bo Jackson
Wrong Answer 2: Brian Jordan
Wrong Answer 3: Ken Griffey, Jr.
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=248
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=248&answer=answer


249) Which two cities have ballparks honoring Number 44 above the outfield fence?
Correct Answer: Atlanta and Milwaukee
Wrong Answer 1: Baltimore and Atlanta
Wrong Answer 2: Oakland and Detroit
Wrong Answer 3: Milwaukee and Chicago
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=249
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=249&answer=answer


250) What major league baseball team did the Walt Disney Company assume operational control of in 1996?
Correct Answer: California Angels
Wrong Answer 1: Los Angeles Dodgers
Wrong Answer 2: Tampa Bay Devil Rays
Wrong Answer 3: New York Yankees
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=250
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=250&answer=answer


251) What former Giants star is the godfather of Barry Bonds?
Correct Answer: Willie Mays
Wrong Answer 1: Hank Aaron
Wrong Answer 2: Willie McCovey
Wrong Answer 3: Orlando Cepeda
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=251
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=251&answer=answer


252) What governor was on hand at home plate to greet Hank Aaron when he broke Babes Ruth's home run record?
Correct Answer: Jimmy Carter
Wrong Answer 1: Ronald Reagan
Wrong Answer 2: Richard Nixon
Wrong Answer 3: Patrick Lucey
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=252
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=252&answer=answer


253) Who has the most wins in Dodgers history?
Correct Answer: Don Sutton
Wrong Answer 1: Sandy Koufax
Wrong Answer 2: Don Drysdale
Wrong Answer 3: Pedro Martinez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=253
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=253&answer=answer


254) What's the most home runs hit by one player in a single major league game?
Correct Answer: Four
Wrong Answer 1: Five
Wrong Answer 2: Three
Wrong Answer 3: Six
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=254
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=254&answer=answer


255) What former Yankee southpaw explained how to doctor a baseball in the 1977 article "Confessions of a Gunkball Artist"?
Correct Answer: Whitey Ford
Wrong Answer 1: Carl Mays
Wrong Answer 2: Lefty Gomez
Wrong Answer 3: Sparky Lyle
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=255
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=255&answer=answer


256) What moniker did relief pitcher Jeff Reardon share with an Arnold Schwarzenegger movie?
Correct Answer: The Terminator
Wrong Answer 1: Mr. Freeze
Wrong Answer 2: Conan
Wrong Answer 3: The Gun Show
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=256
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=256&answer=answer


257) Who was the first athlete to hit a major league home run and make a professional football touchdown in the same week in 1917?
Correct Answer: Jim Thorpe
Wrong Answer 1: Joe Jackson
Wrong Answer 2: Babe Ruth
Wrong Answer 3: Ty Cobb
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=257
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=257&answer=answer


258) Whose number 4 was the first number ever retired in major league baseball, in 1939?
Correct Answer: Lou Gerhig's
Wrong Answer 1: Babe Ruth's
Wrong Answer 2: Ted Williams
Wrong Answer 3: Ty Cobb's
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=258
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=258&answer=answer


259) What two Yankees were nearly traded to Milwaukee for pitcher Warren Spahn and slugger Hank Aaron in 1960?
Correct Answer: Whitey Ford and Mickey Mantle
Wrong Answer 1: Roger Maris and Yogi Berra
Wrong Answer 2: Roger Maris and Mickey Mantle
Wrong Answer 3: Whitey Ford and Yogi Berra
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=259
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=259&answer=answer


260) What establishments were 90 percent of the viewers watching the first televised World Series from?
Correct Answer: Bars
Wrong Answer 1: Homes
Wrong Answer 2: Movie Theaters
Wrong Answer 3: Workplaces
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=260
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=260&answer=answer


261) Who is second only to Pete Rose in total major league baseball games played?
Correct Answer: Carl Yastrzemski
Wrong Answer 1: Babe Ruth
Wrong Answer 2: Warren Spahn
Wrong Answer 3: Hank Aaron
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=261
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=261&answer=answer


262) Which player would be a triathlete if he wasn't a baseball player?
Correct Answer: Grant Balfour
Wrong Answer 1: Carl Crawford
Wrong Answer 2: Ben Zobrist
Wrong Answer 3: Andy Sonnanstine
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=262
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=262&answer=answer


263) Which player never hit 4 home runs in one game?
Correct Answer: Babe Ruth
Wrong Answer 1: Willy Mays
Wrong Answer 2: Josh Hamilton
Wrong Answer 3: Lou Gehrig
Comments: Babe Ruth had a record 73 multi-home run games in his career, but never hit 4 home runs in one game.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=263
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=263&answer=answer


264) In the 2001 season, what player hit 3 home runs in a game three separate times?
Correct Answer: Sammy Sosa
Wrong Answer 1: Mark McGwire
Wrong Answer 2: Barry Bonds
Wrong Answer 3: Jim Thome
Comments: Sosa had 3 homer games on August 9th, 22nd and September 23rd in the 2001 season on his way to his third 60 home run season.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=264
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=264&answer=answer


265) Who was the first player to make $50,000 in a season?
Correct Answer: Babe Ruth
Wrong Answer 1: Ty Cobb
Wrong Answer 2: Lou Gehrig
Wrong Answer 3: Jackie Robinson
Comments: Babe Ruth signed the contract in 1922 with the Yankees. Ruth's highest salary came in 1930 and 1931 when he made $80,000 each of those seasons.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=265
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=265&answer=answer


266) In what city did the Athletics play from 1955 through 1967?
Correct Answer: Kansas City
Wrong Answer 1: Philadelphia
Wrong Answer 2: Anaheim
Wrong Answer 3: New York
Comments: The Athletics began in Philadelphia in 1901 and moved to Kansas City for the 1955 season. 1968 was the Athletic's first season in Oakland.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=266
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=266&answer=answer


267) In what city did the Athletics play from 1901 through 1954?
Correct Answer: Philadelphia
Wrong Answer 1: Kansas City
Wrong Answer 2: Anaheim
Wrong Answer 3: New York
Comments: The Athletics began in Philadelphia in 1901 and moved to Kansas City for the 1955 season. 1968 was the Athletic's first season in Oakland.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=267
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=267&answer=answer


268) What team won the World Series in 1989?
Correct Answer: Oakland Athletics
Wrong Answer 1: New York Yankees
Wrong Answer 2: Cincinnati Reds
Wrong Answer 3: San Francisco Giants
Comments: The Athletics swept the San Franscisco Giants in 4 games, the first World Series sweep since 1976. The series was most remembered for the Loma Prieta earthquate on October 17, causing a 10-day suspension of play.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=268
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=268&answer=answer


269) Who was MVP of the 1989 World Series?
Correct Answer: Dave Stewart
Wrong Answer 1: Mark McGwire
Wrong Answer 2: Reggie Jackson
Wrong Answer 3: Rickey Henderson
Comments: Stewart led the Athletics to two of their four victories, giving up just 3 runs while striking out 14 over 16 innings. His complete game shutout in game 1 set the tone for the series.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=269
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=269&answer=answer


270) Against which team did Babe Ruth hit his first major league home run?
Correct Answer: New York Yankees
Wrong Answer 1: Boston Red Sox
Wrong Answer 2: Chicago Cubs
Wrong Answer 3: Baltimore Orioles
Comments: While playing for the Boston Red Sox, Ruth hit his first career home run against the New York Yankees. The Red Sox later traded Ruth to the Yankees for $125,000.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=270
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=270&answer=answer


271) Who won the World Series the year Roger Maris hit 61 home runs?
Correct Answer: New York Yankees
Wrong Answer 1: Cincinnati Reds
Wrong Answer 2: Brooklyn Dodgers
Wrong Answer 3: San Franscisco Giants
Comments: The Yankees defeated the Cincinnati Reds 4 games to 1 with Whitey Ford winning the World Series MVP Award.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=271
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=271&answer=answer


272) On July 30, 2012, who became the third player in baseball history to hit home runs from both sides of the plate in the same inning?
Correct Answer: Kendrys Morales
Wrong Answer 1: Nick Swisher
Wrong Answer 2: Ben Zobrist
Wrong Answer 3: Chipper Jones
Comments: Morales hit a 2-run homer and a grand slam, totallying 6 RBI in the inning against the Rangers.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=272
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=272&answer=answer


273) Who was the only pitcher to win 20+ games in a season with the White Sox and the Twins?
Correct Answer: Jim Kaat
Wrong Answer 1: Jack Morris
Wrong Answer 2: Scott Erickson
Wrong Answer 3: Jack McDowell
Comments: 1966 with the Twins. 1974 and 1975 with the White Sox.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=273
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=273&answer=answer


274) Who is this player?


Correct Answer: Jim Thome
Wrong Answer 1: Travis Hafner
Wrong Answer 2: Jim Edmonds
Wrong Answer 3: Justin Morneau
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=274
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=274&answer=answer


275) How many World Series did the Yankees win from 2001 to 2015?
Correct Answer: 1
Wrong Answer 1: 2
Wrong Answer 2: 3
Wrong Answer 3: 5
Comments: The Yankees beat the Phillies in 6 games to win the 2009 World Series. They lost to the Diamondbacks in 2001 and to the Marlins in 2003.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=275
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=275&answer=answer


278) What number did Manny Ramirez wear for the Dodgers?
Correct Answer: 99
Wrong Answer 1: 24
Wrong Answer 2: 00
Wrong Answer 3: 1
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=278
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=278&answer=answer


279) Which of the listed teams was NOT a team Manny Ramirez played for?
Correct Answer: Minnesota Twins
Wrong Answer 1: Tampa Bay Rays
Wrong Answer 2: Los Angeles Dodgers
Wrong Answer 3: Chicago White Sox
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=279
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=279&answer=answer


280) Manny Ramirez hit the majority of his 555 career home runs for which team?
Correct Answer: Boston Red Sox
Wrong Answer 1: Cleveland Indians
Wrong Answer 2: Los Angeles Dodgers
Wrong Answer 3: Chicago White Sox
Comments: Ramirez hit 274 home runs with the Red Sox and 237 with the Indians.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=280
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=280&answer=answer


281) Who is this former Kansas City Royals player?


Correct Answer: Bo Jackson
Wrong Answer 1: Gary Sheffield
Wrong Answer 2: Jermaine Dye
Wrong Answer 3: Hal McRae
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=281
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=281&answer=answer


282) What Blue Jay stole 51 bases in 1998?
Correct Answer: Shannon Stewart
Wrong Answer 1: Roberto Alomar
Wrong Answer 2: Alex Rios
Wrong Answer 3: Otis Nixon
Comments: Stweard led the Blue Jays in 1998 with 51 steals, Alomar stole 55 in 1993 and 53 in 1991, Nixon stole 54 in 1996.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=282
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=282&answer=answer


283) What Blue Jay stole 60 bases in 1984?
Correct Answer: Dave Collins
Wrong Answer 1: Damaso Garcia
Wrong Answer 2: Lloyd Moseby
Wrong Answer 3: Ricky Henderson
Comments: Collins was the only one of these four to eclipse 60 stolen bases in a season for the Blue Jays. Collins stole 395 in his 16 year career.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=283
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=283&answer=answer


284) When did the New York Yankees win their first World Series title?
Correct Answer: 1923
Wrong Answer 1: 1905
Wrong Answer 2: 1911
Wrong Answer 3: 1898
Comments: The Yankees first World Series victory came in 1923 as they defeated the New York Giants 4 games to 2. Babe Ruth had 3 home runs in the series and batted .368.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=284
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=284&answer=answer


285) Who is only player to win the MVP Award in both the NL and AL?
Correct Answer: Frank Robinson
Wrong Answer 1: Mark McGuire
Wrong Answer 2: Roger Maris
Wrong Answer 3: Jose Canseco
Comments: Robinson did it with the Reds (NL) then with the Orioles (AL).
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=285
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=285&answer=answer


286) Which of the following players had the most 40 home run seasons?
Correct Answer: Babe Ruth
Wrong Answer 1: Hank Aaron
Wrong Answer 2: Ken Griffey Jr.
Wrong Answer 3: Harmon Killebrew
Comments: Ruth had eleven 40 home run seasons, Aaron and Killebrew had 8, Griffey Jr. had 7.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=286
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=286&answer=answer


287) Which Yankee homered in the 9th inning of Game 3 during the 2012 ALDS
Correct Answer: Raul Ibanez
Wrong Answer 1: Alex Rodriguez
Wrong Answer 2: Robinson Cano
Wrong Answer 3: Curtis Granderson
Comments: Ibanez pinch hit for Alex Rodriguez in the 9th inning to tie the game. Ibanez homered again in the 11th to win the game.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=287
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=287&answer=answer


288) Which player did NOT throw a no-hitter in 2012?
Correct Answer: Justin Verlander
Wrong Answer 1: Matt Cain
Wrong Answer 2: Homer Bailey
Wrong Answer 3: Jered Weaver
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=288
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=288&answer=answer


289) In 2012, Buster Posey hit the first Giants postseason grand slam since:
Correct Answer: Will Clark
Wrong Answer 1: Barry Bonds
Wrong Answer 2: Matt Williams
Wrong Answer 3: Rich Aurilia
Comments: Will Clark hit his grand slam in the 1989 postseason.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=289
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=289&answer=answer


290) In 2012 which Giants player was suspended 50 games?
Correct Answer: Melky Cabrera
Wrong Answer 1: Manny Ramirez
Wrong Answer 2: Roger Clemens
Wrong Answer 3: Miguel Cabrera
Comments: Cabrera was suspended 50 games by major league baseball for violating the substance abuse policy.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=290
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=290&answer=answer


291) Who struck out the most batters in a perfect game?
Correct Answer: Matt Cain
Wrong Answer 1: Sandy Koufax
Wrong Answer 2: Randy Johnson
Wrong Answer 3: Kerry Wood
Comments: Cain struck out 14 batters in his 2012 perfecto.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=291
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=291&answer=answer


292) Who was Nolan Ryan's 5000th strikeout victim?
Correct Answer: Rickey Henderson
Wrong Answer 1: Paul Molitor
Wrong Answer 2: Ruben Sierra
Wrong Answer 3: Joe Carter
Comments: On August 22, 1989, Rickey Henderson was the victim of Nolan Ryan's historic 5,000th strikeout.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=292
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=292&answer=answer


293) In 1972, who was the all time leader in home runs?
Correct Answer: Babe Ruth
Wrong Answer 1: Hank Aaron
Wrong Answer 2: Mickey Mantle
Wrong Answer 3: Bobby Bonds
Comments: Babe Ruth was the all time leader in home runs with 714 untill 1974 when he was surpassed by Hank Aaron. Aaron held the mark of 755 until Barry Bonds broke that record in 2007.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=293
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=293&answer=answer


294) What player has the most career doubles?
Correct Answer: Tris Speaker
Wrong Answer 1: Honus Wagner
Wrong Answer 2: Pete Rose
Wrong Answer 3: Ty Cobb
Comments: Tris Speaker hit 792 doubles in his career.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=294
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=294&answer=answer


295) Who had the least RBI in a 30 home run season?
Correct Answer: Ryne Sandberg
Wrong Answer 1: Hank Aaron
Wrong Answer 2: Reggie Jackson
Wrong Answer 3: Frank Thomas
Comments: Ryne Sandberg hit 30 home runs in 1989, with only 76 RBI!
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=295
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=295&answer=answer


296) Which pitcher won 27 games on a team who only won 59?
Correct Answer: Steve Carlton
Wrong Answer 1: Don Sutton
Wrong Answer 2: Fergie Jenkins
Wrong Answer 3: Phil Niekro
Comments: The 1972 Philadelphia Phillies won just 59 games, Carlton was the winning pitcher in 27 of those wins. Carlton had one of the best pitching seasons ever, finishing 27-10 with a 1.97 ERA, 310 strike outs and the Cy Young Award.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=296
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=296&answer=answer


297) How many stitches are on a standard Major League baseball?
Correct Answer: 108
Wrong Answer 1: 180
Wrong Answer 2: 96
Wrong Answer 3: 91
Comments: There are 108 double stitches on a baseball, but the first and last stitch are hidden below the leather. Since they are double stitches some people consider this 216 individual stitches. Each ball is sewn by hand, using 88 inches of waxed red thread.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=297
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=297&answer=answer


298) How many 50 home run seasons did Barry Bonds have in his career?
Correct Answer: 1
Wrong Answer 1: 3
Wrong Answer 2: 5
Wrong Answer 3: 7
Comments: Barry Bonds hit over 50 home runs just once, in his record breaking 73 home run season in 2001.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=298
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=298&answer=answer


299) How many years did Willie Mays lead the NL in RBI?
Correct Answer: 0
Wrong Answer 1: 3
Wrong Answer 2: 5
Wrong Answer 3: 11
Comments: Willie Mays, despite winning two MVP awards and ranking 11th in career runs batted in, never led his league in RBI.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=299
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=299&answer=answer


300) Which former world series MVP replaced Hall of Famer Eddie Murray as Orioles hitting coach in 2002?
Correct Answer: Rick Dempsey
Wrong Answer 1: Frank Robinson
Wrong Answer 2: Mike Devereaux
Wrong Answer 3: Mickey Tettleton
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=300
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=300&answer=answer


301) On April 8, 1974, who broke the career home run record held by Babe Ruth?
Correct Answer: Hank Aaron
Wrong Answer 1: Barry Bonds
Wrong Answer 2: Willie Mays
Wrong Answer 3: Reggie Jackson
Comments: Hank Aaron hit his record breaking 715th home run on April 8th, 1974, breaking a record held by Babe Ruth. A crowd of 53,775 was on hand in Atlanta to watch the home team favorite break the record.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=301
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=301&answer=answer


302) With which team did Wade Boggs end his career?
Correct Answer: The Tampa Bay Devil Rays
Wrong Answer 1: The Boston Red Sox
Wrong Answer 2: The New York Yankees
Wrong Answer 3: The Oakland Athletics
Comments: Boggs ended his career in 1999 with his hometown team, the Tampa Bay Devil Rays.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=302
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=302&answer=answer


303) In what state was Jackie Robinson born?
Correct Answer: Georgia
Wrong Answer 1: Mississippi
Wrong Answer 2: New York
Wrong Answer 3: Alabama
Comments: Jack Roosevelt Robinson was born in Cairo, Georgia on January 31, 1919.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=303
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=303&answer=answer


304) What was Jackie Robinson's career batting average?
Correct Answer: .311
Wrong Answer 1: .342
Wrong Answer 2: .292
Wrong Answer 3: .330
Comments: Jackie Robinson had a lifetime batting average of .311 including leading the league in 1949 when he hit .342. Jackie also accomplished the unque feat of stealing home 19 times.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=304
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=304&answer=answer


305) Where did Jackie Robinson attend college?
Correct Answer: UCLA
Wrong Answer 1: He never went to college
Wrong Answer 2: University of Georgia
Wrong Answer 3: Clark Atlanta University
Comments: Jackie Robinson attended UCLA but left school for financial reasons before completing.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=305
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=305&answer=answer


306) Who was the first Yankee pitcher to win an MVP Award?
Correct Answer: Spud Chandler
Wrong Answer 1: Roger Clemens
Wrong Answer 2: Whitey Ford
Wrong Answer 3: Bob Turley
Comments: Chandler went 20-4 to win the 1943 AL MVP Award. He finished his career with 109 wins and just 43 losses, all as a member of the New York Yankees.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=306
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=306&answer=answer


307) Who led the National League in slugging percentage from 1960 through 1962?
Correct Answer: Frank Robinson
Wrong Answer 1: Willie Mays
Wrong Answer 2: Hank Aaron
Wrong Answer 3: Eddie Matthews
Comments: Robinson slugged .595, .611 and .624 in the respective years. He also won the NL MVP in 1961 leading the NL in home runs wiht 37 as his Reds went to the World Series. For his career, Frank Robinson hit an impressive 586 home runs.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=307
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=307&answer=answer


308) Which of the Hall of Famer's below won the Rookie of the Year Award most recently?
Correct Answer: Cal Ripken
Wrong Answer 1: Jackie Robinson
Wrong Answer 2: Luis Aparicio
Wrong Answer 3: Hank Aaron
Comments: Ripken won the award in 1982 when he hit 28 home runs, 93 RBI and had a .264 batting average. Kent Krbek finished finished 2nd in voting that year.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=308
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=308&answer=answer


309) Which Hall of Fame pitcher led the 1940s in wins?
Correct Answer: Hal Newhouser
Wrong Answer 1: Bob Feller
Wrong Answer 2: Dutch Leonard
Wrong Answer 3: Bucky Walters
Comments: Newhouser won 170 games in the 1940s. Feller missed nearly 5 years due to his service in World War II but still won 137 games in the 1940s.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=309
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=309&answer=answer


310) Who holds the record for most career no-hitters with seven?
Correct Answer: Nolan Ryan
Wrong Answer 1: Roger Clemens
Wrong Answer 2: Steve Carlton
Wrong Answer 3: Vida Blue
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=310
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=310&answer=answer


311) Who is the first player to win the All-Star MVP and World Series MVP in the same season?
Correct Answer: Derek Jeter
Wrong Answer 1: Kirk Gibson
Wrong Answer 2: Ray Knight
Wrong Answer 3: George Brett
Comments: The Yankee captain took home both awards in 2000.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=311
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=311&answer=answer


312) Who threw the first perfect game?
Correct Answer: Lee Richmond
Wrong Answer 1: Cy Young
Wrong Answer 2: Jared Isch
Wrong Answer 3: Walter Johnson
Comments: Lee Richmond threw the first perfect game on June 12, 1880.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=312
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=312&answer=answer


313) Who was the first pitcher to record 300 career saves?
Correct Answer: Rollie Fingers
Wrong Answer 1: Goose Gossage
Wrong Answer 2: Lee Smith
Wrong Answer 3: Mariano Rivera
Comments: The Hall of Fame pitcher reached the milestone on Aug. 21, 1982, with the Brewers and finished his career with 341 saves.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=313
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=313&answer=answer


314) How many innings is Orel Hershisers record consecutive scoreless streak?
Correct Answer: 59
Wrong Answer 1: 55
Wrong Answer 2: 51
Wrong Answer 3: 45
Comments: Hershiser set mark on Sept. 28, 1988, against the Padres. He then led the Dodgers to a world championship, beating the Mets in the NLCS and the heavily-favored As in the Fall Classic.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=314
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=314&answer=answer


315) Who was the first player to win the MVP Award on a last-place team?
Correct Answer: Andre Dawson
Wrong Answer 1: Kirby Puckett
Wrong Answer 2: Robin Yount
Wrong Answer 3: Alex Rodriguez
Comments: In his first season with the Cubs (1987), 'The Hawk' led the NL with 49 homers and 137 RBI. Dawson hit 438 home runs and drove in 1,591 career RBIs.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=315
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=315&answer=answer


316) Who was the first Milwaukee Brewers player to win the MVP Award?
Correct Answer: Rollie Fingers
Wrong Answer 1: Robin Yount
Wrong Answer 2: Paul Molitor
Wrong Answer 3: Ryan Braun
Comments: Fingers won the award as a pitcher in the strike shortened 1981 season.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=316
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=316&answer=answer


317) Which player was never a teammate of Pedro Martinez?
Correct Answer: Jim Thome
Wrong Answer 1: Mike Piazza
Wrong Answer 2: Ryan Howard
Wrong Answer 3: Dennis Eckersley
Comments: Piazza was a teammate of Pedro Martinez as a Dodger in 1993, Howard as a member of the Phillies in 2009, Eckersley as a member of the Red Sox in 1998.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=317
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=317&answer=answer


318) What year did Pedro Martinez make his Major League debut?
Correct Answer: 1992
Wrong Answer 1: 1989
Wrong Answer 2: 1994
Wrong Answer 3: 1990
Comments: Pedro Martinez made his debut with the Los Angeles Dodgers on September 24, 1992 at the age of 20.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=318
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=318&answer=answer


319) Which player never won a triple crown?
Correct Answer: Willie Mays
Wrong Answer 1: Carl Yastrzemski
Wrong Answer 2: Frank Robinson
Wrong Answer 3: Joe Medwick
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=319
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=319&answer=answer


320) Which player never won a triple crown?
Correct Answer: Joe DiMaggio
Wrong Answer 1: Lou Gehrig
Wrong Answer 2: Jimmie Foxx
Wrong Answer 3: Ted Williams
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=320
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=320&answer=answer


321) Which of these players won 2 triple crowns?
Correct Answer: Ted Williams
Wrong Answer 1: Frank Robinson
Wrong Answer 2: Mickey Mantle
Wrong Answer 3: Hank Aaron
Comments: The Splendid Splinter won the Triple Crown in 1942 and 1947.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=321
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=321&answer=answer


322) Which player won an MVP Award with the Athletics?
Correct Answer: Rickey Henderson
Wrong Answer 1: Mark McGwire
Wrong Answer 2: Eric Chavez
Wrong Answer 3: Rollie Fingers
Comments: Rickey Henderson won the MVP Award in 1990.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=322
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=322&answer=answer


323) Which player was never elected to the baseball Hall of Fame?
Correct Answer: Roger Maris
Wrong Answer 1: Lefty Grove
Wrong Answer 2: Hank Greenberg
Wrong Answer 3: Ron Santo
Comments: In 1961 he broke a long standing home run record held by Babe Ruth. However, that was his only 40 home run season and he finished his career with 275 home runs and a .260 batting average. Ron Santo was inducted in 2012, Lefty Grove in 1947 and Greenberg i
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=323
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=323&answer=answer


324) Which player never won a Cy Young Award as a member of the Kansas City Royals?
Correct Answer: Kevin Appier
Wrong Answer 1: Zach Greinke
Wrong Answer 2: David Cone
Wrong Answer 3: Bret Saberhagen
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=324
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=324&answer=answer


325) Which Player won a Rookie of the Year Award as a member of the Kansas City Royals?
Correct Answer: Bob Hamelin
Wrong Answer 1: George Brett
Wrong Answer 2: David Cone
Wrong Answer 3: Alex Gordon
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=325
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=325&answer=answer


326) Which team never won a pennant between 2000 and 2009?
Correct Answer: Atlanta Braves
Wrong Answer 1: Houston Astros
Wrong Answer 2: Colorado Rockies
Wrong Answer 3: Arizona Diamondbacks
Comments: The Braves won the pennant in 1999 but not between 2000 and 2009. Astros won the NL pennant in 2005, Rockies in 2007, Diamondbacks in 2001.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=326
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=326&answer=answer


327) Bryce Harper was the 1st overall pick in the 2010 baseball draft, who was the second overall pick?
Correct Answer: Jameson Taillon
Wrong Answer 1: Manny Machado
Wrong Answer 2: Chris Sale
Wrong Answer 3: Christian Colon
Comments: Jameson Taillon, a right handed pitcher out of The Woodlands High School in Texas, was drafted 2nd overall by the Pittsburgh Pirates.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=327
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=327&answer=answer


328) Stephen Strasburg was the 1st overall pick in the 2009 baseball draft, who was the second overall pick?
Correct Answer: Dustin Ackley
Wrong Answer 1: Bryce Harper
Wrong Answer 2: Mike Trout
Wrong Answer 3: Mike Minor
Comments: Dustin Ackley, first baseman out of North Carolina, was drafted second overall by the Seattle Mariners.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=328
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=328&answer=answer


329) Which of these pitchers had a 20 loss season in their career?
Correct Answer: Mike Maroth
Wrong Answer 1: Jose Lima
Wrong Answer 2: Brad Radke
Wrong Answer 3: Tim Wakefield
Comments: In 2003, Maroth went 9-21 for the last place Detroit Tigers. His 9 wins also led the team.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=329
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=329&answer=answer


330) Which of these pitchers had a 20 loss season in their career?
Correct Answer: Phil Niekro
Wrong Answer 1: Charlie Hough
Wrong Answer 2: Hoyt Wilhelm
Wrong Answer 3: Bob Lemon
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=330
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=330&answer=answer


331) Which of these pitchers had a 20 loss season in their career?
Correct Answer: Steve Carlton
Wrong Answer 1: Babe Ruth
Wrong Answer 2: Steve Avery
Wrong Answer 3: Doug Drabek
Comments: Carlton went 13-20 in 1973. The year prior he went 27-10 on a team that only mustered 59 wins.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=331
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=331&answer=answer


332) Which of these hall of fame pitchers had a 20 loss season in their career?
Correct Answer: Ted Lyons
Wrong Answer 1: Bob Gibson
Wrong Answer 2: Catfish Hunter
Wrong Answer 3: Fergie Jenkins
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=332
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=332&answer=answer


333) Which of these pitchers never had a 20 loss season in their career?
Correct Answer: Satchel Paige
Wrong Answer 1: Mel Stottlemyre
Wrong Answer 2: Don Larsen
Wrong Answer 3: Red Ruffing
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=333
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=333&answer=answer


334) Which of these pitchers never had a 20 loss season in their career?
Correct Answer: Walter Johnson
Wrong Answer 1: Phil Niekro
Wrong Answer 2: Steve Carlton
Wrong Answer 3: Wilbur Wood
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=334
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=334&answer=answer


335) In 1943, which pitcher lost 20 games while posting a 2.57 ERA?
Correct Answer: Nate Andrews
Wrong Answer 1: Dizzy Dean
Wrong Answer 2: Tex Hughson
Wrong Answer 3: Hal Newhouser
Comments: The Boston Braves had the worst hitting in baseball, finishing with a team batting average of .233. Andrew finished fifth in the league in ERA despite his 20 loss season.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=335
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=335&answer=answer


336) What was the MLB minimum salary in 2012?
Correct Answer: 480,000
Wrong Answer 1: 600,000
Wrong Answer 2: 1,000,000
Wrong Answer 3: 350,000
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=336
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=336&answer=answer


337) Which of these sluggers had at least one pitching outing to their stat sheet?
Correct Answer: Wade Boggs
Wrong Answer 1: Ken Griffey, Jr.
Wrong Answer 2: Mike Schmidt
Wrong Answer 3: Orlando Cepeda
Comments: Boggs pitched a scoreless 8th inning with the Yankees trailing 4-12 on August 18,1997. He also finished out a game for the Devil Rays in 1999. Boggs primary pitch was the knuckle ball.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=337
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=337&answer=answer


338) How many home runs did Ken Griffey Jr. hit with the Seattle Mariners?
Correct Answer: 417
Wrong Answer 1: 553
Wrong Answer 2: 355
Wrong Answer 3: 501
Comments: Junior had 417 with the Mariners, 210 with the Reds, and 3 in a brief stint with the Chicago White Sox, totaling 630 for his career.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=338
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=338&answer=answer


339) Who had more career stolen bases?
Correct Answer: Carlton Fisk
Wrong Answer 1: Joe DiMaggio
Wrong Answer 2: Ted Williams
Wrong Answer 3: Babe Ruth
Comments: Fisk had 128 stolen bases in his career. His career high was 17 in 1982 and 1985. Ruth, DiMaggio and Williams had 123, 30 and 24, respectively.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=339
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=339&answer=answer


340) Which position did Ken Griffey, Jr. play the least amount of games?
Correct Answer: Left Field
Wrong Answer 1: Right Field
Wrong Answer 2: Center Field
Wrong Answer 3: Designated Hitter
Comments: Ken played just 11 games in left field.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=340
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=340&answer=answer


341) Who won the World Series in Ken Griffey, Jr.'s only MVP season?
Correct Answer: Florida Marlins
Wrong Answer 1: New York Yankees
Wrong Answer 2: Atlanta Braves
Wrong Answer 3: Toronto Blue Jays
Comments: Griffey won his MVP award in 1997. The Florida Marlins defeated the Cleveland Indians 4 games to 3 to win their first World Series title. Griffey's Mariners went to the post season that year, only to lose to the Orioles in the ALDS.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=341
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=341&answer=answer


342) With which team did Ty Cobb end his career?
Correct Answer: Philadelphia Athletics
Wrong Answer 1: Detroit Tigers
Wrong Answer 2: New York Yankees
Wrong Answer 3: Boston Americans
Comments: Cobb played his last two seasons (1927-28) with the Philadelphia Athletics after playing 22 years with the Detroit Tigers.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=342
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=342&answer=answer


343) Who won the World Series in Ty Cobb's only MVP season?
Correct Answer: Philadelphia Athletics
Wrong Answer 1: New York Yankees
Wrong Answer 2: Detroit Tigers
Wrong Answer 3: Chicago White Sox
Comments: In 1911, led by manager Connie Mack, the Philadelphia Athletics won their second straight World Series title.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=343
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=343&answer=answer


344) In what year did Joe DiMaggio die?
Correct Answer: 1999
Wrong Answer 1: 1947
Wrong Answer 2: 2012
Wrong Answer 3: 1983
Comments: DiMaggio died on March 8th, 1999 in Hollywood, FL. He was inducted into the Baseball Hall of Fame in 1955.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=344
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=344&answer=answer


345) The Yankee Clipper.
Correct Answer: Joe DiMaggio
Wrong Answer 1: Lou Gehrig
Wrong Answer 2: Yogi Berra
Wrong Answer 3: Johnny Mize
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=345
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=345&answer=answer


346) The Splendid Splinter.
Correct Answer: Ted Williams
Wrong Answer 1: Lou Gehrig
Wrong Answer 2: Ty Cobb
Wrong Answer 3: Pete Rose
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=346
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=346&answer=answer


347) Who managed the 1927 World Champion New York Yankees?
Correct Answer: Miller Huggins
Wrong Answer 1: Connie Mack
Wrong Answer 2: Joe McCarthy
Wrong Answer 3: Casey Stengel
Comments: Huggins led the Yankees to World Series titles in 1923, 1927 and 1928.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=347
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=347&answer=answer


348) Which player had 56 home run, 146 RBI and 20 stolen bases in 1998?
Correct Answer: Ken Griffey, Jr.
Wrong Answer 1: Barry Bonds
Wrong Answer 2: Sammy Sosa
Wrong Answer 3: Jose Canseco
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=348
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=348&answer=answer


349) Who started more games at third base?
Correct Answer: Mike Schmidt
Wrong Answer 1: Eddie Matthews
Wrong Answer 2: Wade Boggs
Wrong Answer 3: George Brett
Comments: Schmidt started 2,166 games at third. Boggs 2,165, Matthews 2,141, Brett 1,673.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=349
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=349&answer=answer


350) Reggie Jackson hit 3 home runs in game 6 of the World Series in what year?
Correct Answer: 1977
Wrong Answer 1: 1973
Wrong Answer 2: 1974
Wrong Answer 3: 1978
Comments: Jackson hit three home runs on three consecutive pitches in game six of the 1977 World Series against the Los Angeles Dodgers. He went on to win World Series MVP as the Yankees defeated the Dodgers 4 games to 2.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=350
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=350&answer=answer


351) Who had more career home runs?
Correct Answer: Duke Snider
Wrong Answer 1: Joe DiMaggio
Wrong Answer 2: Al Kaline
Wrong Answer 3: Kirby Puckett
Comments: Snider had 407, Kaline 399, DiMaggio 361, and Puckett 207.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=351
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=351&answer=answer


352) What team was the first to win 3 consecutive World Series titles?
Correct Answer: New York Yankees
Wrong Answer 1: Boston Americans
Wrong Answer 2: Philadelphia Athletics
Wrong Answer 3: New York Giants
Comments: The Yankees won four consecutive championships 1936 through 1939, becoming the first team to win three consecutive (and four consecutive) World Series titles.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=352
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=352&answer=answer


353) Which player never played a game at first base?
Correct Answer: Roberto Alomar
Wrong Answer 1: Eddie Matthews
Wrong Answer 2: Mike Schmidt
Wrong Answer 3: Ken Griffey, Jr
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=353
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=353&answer=answer


354) What team featured the Rally Monkey during the 2002 World Series?
Correct Answer: Anaheim Angels
Wrong Answer 1: San Francisco Giants
Wrong Answer 2: Oakland Athletics
Wrong Answer 3: Boston Red Sox
Comments: The character debuted on June 6, 2000, when the Angels were trailing the San Francisco Giants 5-4 in the bottom of the ninth inning. The scoreboard showed a clip of a monkey jumping around and superimposed the words RALLY MONKEY! on top of it.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=354
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=354&answer=answer


355) Who was the first commissioner of baseball?
Correct Answer: Judge Kenesaw Mountain Landis
Wrong Answer 1: Happy Chandler
Wrong Answer 2: Ford Frick
Wrong Answer 3: Charles Comiskey
Comments: Judge Kenesaw Mountain Landis was elected baseball's first Commissioner on January 12, 1921
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=355
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=355&answer=answer


356) What player missed three games of the 2006 post season due to an injury incurred while playing Guitar Hero?
Correct Answer: Joel Zumaya
Wrong Answer 1: Justin Verlander
Wrong Answer 2: Mark Mulder
Wrong Answer 3: Milton Bradley
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=356
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=356&answer=answer


357) What player had 28 pinch hits in 1995?
Correct Answer: John Vander Wal
Wrong Answer 1: Lenny Harris
Wrong Answer 2: Matt Stairs
Wrong Answer 3: Hal McRae
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=357
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=357&answer=answer


358) What player hit 5 home runs in the 2009 World Series?
Correct Answer: Chase Utley
Wrong Answer 1: Alex Rodriguez
Wrong Answer 2: Ryan Howard
Wrong Answer 3: Hideki Matsui
Comments: Utley tied Reggie Jackson's World Series record, but his Phillies lost to the Yankees in six games.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=358
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=358&answer=answer


359) What number did Hank Aaron wear his rookie season?
Correct Answer: 5
Wrong Answer 1: 44
Wrong Answer 2: 42
Wrong Answer 3: 13
Comments: In Aaron's rookie season with the Atlanta Braves he donned the number 5, every year after he wore the number 44.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=359
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=359&answer=answer


360) Which player was not a number one overall draft pick?
Correct Answer: Frank Thomas
Wrong Answer 1: Ken Griffey, Jr.
Wrong Answer 2: Alex Rodriguez
Wrong Answer 3: Josh Hamilton
Comments: Frank Thomas was drafted 7th overall in 1989. Griffey, Rodriguez, and Hamilton were drafted first overall in 1987, 1993 and 1999, respectively.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=360
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=360&answer=answer


361) Which player was not drafted in 1999?
Correct Answer: Chase Utley
Wrong Answer 1: Josh Hamilton
Wrong Answer 2: Barry Zito
Wrong Answer 3: Josh Beckett
Comments: Utley was drafted 15th overall in 2000 by the Philadelphia Phillies.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=361
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=361&answer=answer


362) Which player hit 3 home runs in one game of the 2011 World Series?
Correct Answer: Albert Pujols
Wrong Answer 1: Reggie Jackson
Wrong Answer 2: Josh Hamilton
Wrong Answer 3: David Freese
Comments: Pujols became the first person since Reggie Jackson to hit three home runs in one World Series game. He went 5-6 with three home runs, six RBI leading the Cardinals to a critical win in game six of the 2011 World Series.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=362
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=362&answer=answer


363) Who had more career stolen bases?
Correct Answer: Hank Aaron
Wrong Answer 1: Ken Griffey, Jr.
Wrong Answer 2: Lou Gehrig
Wrong Answer 3: Dave Winfield
Comments: Aaron swiped 240 bases in his career with a career high 31 in 1963. Winfield, Griffey, and Gehrig had 223, 184 and 102 respectively.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=363
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=363&answer=answer


364) Which player never played a game in the outfield?
Correct Answer: Brooks Robinson
Wrong Answer 1: Carlton Fisk
Wrong Answer 2: Alan Trammell
Wrong Answer 3: Ernie Banks
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=364
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=364&answer=answer


365) What was Lou Gehrig's career high batting average?
Correct Answer: 0.379
Wrong Answer 1: 0.361
Wrong Answer 2: 0.401
Wrong Answer 3: 0.349
Comments: Gehrig hit .379 in 1930.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=365
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=365&answer=answer


366) Which base was Lou Gehrig's first career stolen base?
Correct Answer: home plate
Wrong Answer 1: second base
Wrong Answer 2: third base
Wrong Answer 3: first base
Comments: 1925 season.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=366
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=366&answer=answer


367) When Lou Gehrig removed himself from the lineup, ending his consecutive game played streak, who replaced him at first base?
Correct Answer: Babe Dahlgren
Wrong Answer 1: Jack Saltzgaver
Wrong Answer 2: Wally Pipp
Wrong Answer 3: Joe DiMaggio
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=367
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=367&answer=answer


368) In what year was Lou Gehrig voted into the Baseball Hall of Fame?
Correct Answer: 1939
Wrong Answer 1: 1944
Wrong Answer 2: 1950
Wrong Answer 3: 1945
Comments: He was voted in the year he retired, the first player to do so.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=368
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=368&answer=answer


369) What team did Dave Winfield never play for?
Correct Answer: Chicago Cubs
Wrong Answer 1: California Angels
Wrong Answer 2: Toronto Blue Jays
Wrong Answer 3: Cleveland Indians
Comments: Winfield played for the Padres, Yankees, Angels, Blue Jays, Twins, and Indians, but never the Dodgers.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=369
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=369&answer=answer


370) Which player was never a teammate of Lou Gehrig?
Correct Answer: Phil Rizzuto
Wrong Answer 1: Babe Ruth
Wrong Answer 2: Joe DiMaggio
Wrong Answer 3: Wally Pipp
Comments: Gehrig retired in 1939, Rizzuto debuted in 1941.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=370
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=370&answer=answer


371) What player ended his career with exactly 1,000 RBI?
Correct Answer: Darryl Strawberry
Wrong Answer 1: George Bell
Wrong Answer 2: Ron Gant
Wrong Answer 3: David Justice
Comments: Strawberry finished exactly at 1,000 RBI. Gant, Bell and Justice had 1,008, 1,002, and 1,017, respectively.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=371
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=371&answer=answer


372) Which player was a U.S Olympic Baseball representative and also appeared in an MLB All-Star game in his career?
Correct Answer: Nomar Garciaparra
Wrong Answer 1: Alex Rodriguez
Wrong Answer 2: Derek Jeter
Wrong Answer 3: Albert Pujols
Comments: Nomar played in the 1992 olypmics and was an All-Star in 1997, 1999, 2000, 2002, 2003 and 2006.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=372
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=372&answer=answer


373) In December of 2013, which player signed a 10-year, $240 million dollar contract to play for the Seattle Mariners?
Correct Answer: Robinson Cano
Wrong Answer 1: Jacoby Ellsbury
Wrong Answer 2: Alex Rodriguez
Wrong Answer 3: Albert Pujols
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=373
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=373&answer=answer


374) How many regular season games did Lou Gehrig and Ted Williams play against each other?
Correct Answer: 1
Wrong Answer 1: 0
Wrong Answer 2: 1353
Wrong Answer 3: 408
Comments: Ted Williams made his major league debut against the New York Yankees on April 20,1939. He went 1-for-4. This was the only game where Lou Gehrig and Williams played against each other.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=374
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=374&answer=answer


375) Where was the 2014 MLB All-Star Game held?
Correct Answer: Minneapolis, MN
Wrong Answer 1: Chicago, IL
Wrong Answer 2: Miami, FL
Wrong Answer 3: New York, NY
Comments: The Major League Baseball All-Star Game's 85th edition was held on July 15 at Target Field in Minneapolis, Minnesota, home of the Minnesota Twins. The American League (AL) beat the National League (NL) 53.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=375
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=375&answer=answer


376) Which of these players had the most home runs in the 2015 season?
Correct Answer: Nelson Cruz
Wrong Answer 1: Bryce Harper
Wrong Answer 2: Mike Trout
Wrong Answer 3: Jose Bautista
Comments: Cruz had 44 home runs in 2015, Harper (42), Trout (41) and Bautista (40). Chris Davis led all of baseball with 47 home runs.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=376
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=376&answer=answer


377) Which player hit his 500th career home run on September 12th, 2015?
Correct Answer: David Ortiz
Wrong Answer 1: Albert Pujols
Wrong Answer 2: Miguel Cabrera
Wrong Answer 3: Alex Rodriguez
Comments: In game two of a double header against the Tampa Bay Rays, David Ortiz blasted a 2-2 pitch to right field off of Matt Moore at Tropicana Field. The home run was the second of the game for Ortiz.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=377
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=377&answer=answer


378) Who hit a walk off sacrifice fly in game 1 of the 2015 World Series?
Correct Answer: Eric Hosmer
Wrong Answer 1: Ben Zobrist
Wrong Answer 2: Yoenis Cespedes
Wrong Answer 3: Daniel Murphy
Comments: Eric Hosmer hit a walk-off sacrifice fly in the bottom of the 14th. The Royals beat the Mets 5-4.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=378
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=378&answer=answer


379) Greg Maddux and Frank Thomas were inducted into the baseball hall of fame in 2014, what pitcher joined them in this class?
Correct Answer: Tom Glavine
Wrong Answer 1: John Smoltz
Wrong Answer 2: Randy Johnson
Wrong Answer 3: Pedro Martinez
Comments: Tom Glavine joined Thomas and Maddux. Smoltz, Martinez and Johnson were inducted in 2015.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=379
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=379&answer=answer


380) Which player was infamously suspended for the entire 2014 season for PED use?
Correct Answer: Alex Rodriguez
Wrong Answer 1: Ryan Braun
Wrong Answer 2: Miguel Tejada
Wrong Answer 3: Manny Ramirez
Comments: Alex Rodriguez returned to the Yankees in 2015, leading the team with 33 home runs.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=380
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=380&answer=answer


381) Bartolo Coln made his major league debut with which team?
Correct Answer: Cleveland Indians
Wrong Answer 1: Chicago White Sox
Wrong Answer 2: New York Mets
Wrong Answer 3: Los Angeles Angels
Comments: Colon made his debut against the Anaheim Angels on April 4, 1997.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=381
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=381&answer=answer


382) What player won the 2015 AL MVP Award?
Correct Answer: Josh Donaldson
Wrong Answer 1: Mike Trout
Wrong Answer 2: Miguel Cabrera
Wrong Answer 3: Bryce Harper
Comments: Donaldson hit 41 home runs, leading the Blue Jays to the playoffs. Mike Trout finished a close second in voting.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=382
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=382&answer=answer


383) Which pitcher had the most career home runs?
Correct Answer: Wes Ferrell
Wrong Answer 1: Bob Lemon
Wrong Answer 2: Red Ruffing
Wrong Answer 3: Warren Spahn
Comments: Ferrell had 38, Lemon 37, Red Ruffing had 36 and Spahn 35.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=383
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=383&answer=answer


384) What catcher was nicknamed 'Pudge'?
Correct Answer: Carlton Fisk
Wrong Answer 1: Mike Piazza
Wrong Answer 2: Gary Carter
Wrong Answer 3: Jorge Posada
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=384
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=384&answer=answer


385) What catcher was nicknamed 'Fatty'?
Correct Answer: Charles Briody
Wrong Answer 1: Mickey Cochrane
Wrong Answer 2: Ted Simmons
Wrong Answer 3: Gabby Hartnett
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=385
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=385&answer=answer


386) What catcher was nicknamed 'Tugboat'?
Correct Answer: Thurman Munson
Wrong Answer 1: Ivan Rodriguez
Wrong Answer 2: Yogi Berra
Wrong Answer 3: Johnny Bench
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=386
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=386&answer=answer


387) What catcher was nicknamed 'Tubby'?
Correct Answer: Edward Spencer
Wrong Answer 1: Carlton Fisk
Wrong Answer 2: Thurmon Munson
Wrong Answer 3: John Kruk
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=387
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=387&answer=answer


388) Name the player that hit a hard line drive to end the 1962 World Series.
Correct Answer: Willie McCovey
Wrong Answer 1: Matty Alou
Wrong Answer 2: Orlando Cepeda
Wrong Answer 3: Willie Mays
Comments: The giants were trailing 1-0 in the bottom of the ninth of game 7. There were two outs with runners on second and third. McCovey hit a blistering line drive to Bobby Richardson to end the game. The Yankees won 1-0 and the series 4 games to 3.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=388
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=388&answer=answer


389) Name the team that won three games in one Series by 10 runs or more.
Correct Answer: 1960 Yankees
Wrong Answer 1: 2007 Red Sox
Wrong Answer 2: 1931 Philadelphia A's
Wrong Answer 3: 1959 Brooklyn Dodgers
Comments: Than Yankees won Game 2 16-3, Game 3 10-0, and Game 6 12-0. For the series, they outscored Pittsburgh 55-2; but they still lost the series in 7 games.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=389
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=389&answer=answer


390) Who led catchers in regular season hits in the 1970s?
Correct Answer: Ted Simmons
Wrong Answer 1: Carlton Fisk
Wrong Answer 2: Johnny Bench
Wrong Answer 3: Gary Carter
Comments: Simmons had 1,550 hits in the 70s.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=390
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=390&answer=answer


391) What Yankees legend managed the team in the 1984 season?
Correct Answer: Yogi Berra
Wrong Answer 1: Mickey Cochrane
Wrong Answer 2: Don Mattingly
Wrong Answer 3: Joe Torre
Comments: Berra managed the Yankees to the pennant in 1964. He also managed the Yankees in 1984 and the first 16 games of 1985.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=391
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=391&answer=answer


392) In 1957, who hit the game winning extra-inning home run that clinched the pennant for the Milwaukee Braves?
Correct Answer: Hank Aaron
Wrong Answer 1: Eddie Matthews
Wrong Answer 2: Johnny Logan
Wrong Answer 3: Del Crandall
Comments: Aaron's 2 run blast gave the Braves the victory. The Braves went on to beat the Yankees in seven games in the World Series.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=392
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=392&answer=answer


393) Which of these pitchers had the most wins in 2015?
Correct Answer: Jake Arrieta
Wrong Answer 1: Zack Greinke
Wrong Answer 2: Max Scherzer
Wrong Answer 3: Clayton Kershaw
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=393
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=393&answer=answer


394) Mike Trout was drafted by what team?
Correct Answer: Los Angeles Angels of Anaheim
Wrong Answer 1: Los Angeles Dodgers
Wrong Answer 2: Washington Nationals
Wrong Answer 3: St. Louis Cardinals
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=394
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=394&answer=answer


395) Bobby Richardson won the World Series MVP for what losing World Series team?
Correct Answer: New York Yankees
Wrong Answer 1: Boston Red Sox
Wrong Answer 2: Chicago Cubs
Wrong Answer 3: Los Angeles Dodgers
Comments: The 1960 New York Yankees lost the World Series in seven games to the Pittsburgh Pirates. Richardson batted.367, with 12 RBI and a grand slam.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=395
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=395&answer=answer


396) What MLB stadium features a 37 foot green wall in left field?
Correct Answer: Fenway Park
Wrong Answer 1: Yankee Stadium
Wrong Answer 2: Wrigley Field
Wrong Answer 3: Marlins Park
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=396
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=396&answer=answer


397) Who was nicknamed "The Express"?
Correct Answer: Nolan Ryan
Wrong Answer 1: Roger Clemens
Wrong Answer 2: Sandy Koufax
Wrong Answer 3: Bob Gibson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=397
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=397&answer=answer


398) With which team did Babe Ruth end his career?
Correct Answer: Boston Braves
Wrong Answer 1: New York Yankees
Wrong Answer 2: Boston Red Sox
Wrong Answer 3: Baltimore Orioles
Comments: Ruth hit six home runs in his final season, 1935.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=398
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=398&answer=answer


399) The Curse of the Bambino ended in which year?
Correct Answer: 2004
Wrong Answer 1: 2007
Wrong Answer 2: 2005
Wrong Answer 3: 1984
Comments: The Red Sox ended an 86 year drought, defeating the St. Louis Cardinals in the 2004 World Series 4 games to 0.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=399
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=399&answer=answer


400) In 2003, what player led the National League in batting, hits, total bases, doubles, runs, and extra-base hits?
Correct Answer: Albert Pujols
Wrong Answer 1: Mark McGwire
Wrong Answer 2: Barry Bonds
Wrong Answer 3: Sammy Sosa
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=400
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=400&answer=answer


401) What rookie pitcher won 20 games in 1985?
Correct Answer: Tom Browning
Wrong Answer 1: Dwight Gooden
Wrong Answer 2: Roger Clemens
Wrong Answer 3: Fernando Valenzuela
Comments: Browning went 20-9 for the Cincinnati Reds in his 1985 rookie season.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=401
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=401&answer=answer


402) What rookie pitcher won 20 games in 1985?
Correct Answer: Tom Browning
Wrong Answer 1: Dwight Gooden
Wrong Answer 2: Roger Clemens
Wrong Answer 3: Fernando Valenzuela
Comments: Browning went 20-9 for the Cincinnati Reds in his 1985 rookie season.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=402
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=402&answer=answer


403) What team won their division by 17 games in 2014?
Correct Answer: Washington Nationals
Wrong Answer 1: New York Yankees
Wrong Answer 2: Anaheim Angels
Wrong Answer 3: San Francisco Giants
Comments: The 2014 Nationals ran away with the National League East Division. They finished a whopping 17 games ahead of the Mets and Braves.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=403
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=403&answer=answer


404) Which pitcher had 15 seasons of 20 or more wins?
Correct Answer: Cy Young
Wrong Answer 1: Warren Spahn
Wrong Answer 2: Christy Mathewson
Wrong Answer 3: Walter Johnson
Comments: Cy Young had 15 20+ win seasons, Mathewson and Spahn had 13 and Johnson 12.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=404
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=404&answer=answer


405) Who was the Diamondbacks' first ever 20-game winner?
Correct Answer: Curt Schilling
Wrong Answer 1: Randy Johnson
Wrong Answer 2: Andy Benes
Wrong Answer 3: Omar Daal
Comments: Curt Schilling won his 20th game for the Diamondbacks on September 5, 2001 just 22 days before Randy Johnson won his 20th that same year. The two were co-MVPs of the world series that year.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=405
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=405&answer=answer


406) What was Leo Durocher's nickname?
Correct Answer: The Lip
Wrong Answer 1: Hit Man
Wrong Answer 2: Skates
Wrong Answer 3: Daddy Wags
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=406
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=406&answer=answer


407) Who was the first switch-hitter in history to hit 50 home runs in one season?
Correct Answer: Mickey Mantle
Wrong Answer 1: Chipper Jones
Wrong Answer 2: Eddie Murray
Wrong Answer 3: Frankie Frisch
Comments: Mantle hit 52 homers in 1956 and 54 in 1961.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=407
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=407&answer=answer


408) Which pitcher threw two no-hitters in the same year?
Correct Answer: Nolan Ryan
Wrong Answer 1: Bob Feller
Wrong Answer 2: David Cone
Wrong Answer 3: Randy Johnson
Comments: Ryan threw no-hitters on May 15 and July 15 of the 1973 season. Ryan ended his career with a record 7 no-hitters.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=408
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=408&answer=answer


409) Who was the first to win consecutive National League Most Valuable Player awards?
Correct Answer: Ernie Banks
Wrong Answer 1: Stan Musual
Wrong Answer 2: Willy Mays
Wrong Answer 3: Roy Campanella
Comments: Banks won the awards in 1958 and 1959 despite playing for the Cubs, who finished with a losing record both seasons.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=409
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=409&answer=answer


410) Which manager led four different teams to the post season?
Correct Answer: Billy Martin
Wrong Answer 1: Leo Durocher
Wrong Answer 2: Joe Cronin
Wrong Answer 3: Joe Torre
Comments: Martin managed the Twins, Tigers, Yankees and Athletics to the post season
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=410
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=410&answer=answer


411) What player hit is 500th home run on April 18, 1987?
Correct Answer: Mike Schmidt
Wrong Answer 1: Reggie Jackson
Wrong Answer 2: Willie McCovey
Wrong Answer 3: Eddie Murray
Comments: Schmidt hit a 3-run homer off Don Robinson with two outs in the ninth inning to give the Phillies an 8-6 victory over the Pirates.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=411
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=411&answer=answer


412) What Giants pitcher threw a 5-0 complete game shutout in game 5 of the 2014 World Series?
Correct Answer: Madison Bumgarner
Wrong Answer 1: Tim Lincecum
Wrong Answer 2: Tim Hudson
Wrong Answer 3: Matt Cain
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=412
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=412&answer=answer


413) Name the player to have 12 hits in the 1996 World Series for the losing team.
Correct Answer: Marquis Grissom
Wrong Answer 1: Bernie Williams
Wrong Answer 2: Roberto Alomar
Wrong Answer 3: David Justice
Comments: Grissom was 12 for 27 with five RBIs in the Brave's losing efforts against the Yankees in the 1996 World Series.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=413
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=413&answer=answer


414) Which player never played for a New York team?
Correct Answer: Jim Edmonds
Wrong Answer 1: Willie Mays
Wrong Answer 2: Jos Canseco
Wrong Answer 3: Andruw Jones
Comments: Mays played for the Mets and New York Giants, Canseco for the Yankees and Jones for the Yankees.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=414
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=414&answer=answer


415) Which player never played for the Chicago White Sox?
Correct Answer: Juan Gonzlez
Wrong Answer 1: Ken Griffey Jr.
Wrong Answer 2: Manny Ramirez
Wrong Answer 3: Jos Canseco
Comments: GriffeyJr. played 41 games for the White Sox in 2008, Ramirez 24 games in 2010, Canseco 76 games in 2001.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=415
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=415&answer=answer


416) Which pitcher threw a no-hitter on Opening Day?
Correct Answer: Bob Feller
Wrong Answer 1: Nolan Ryan
Wrong Answer 2: Jack Morris
Wrong Answer 3: Early Wynn
Comments: On April 16, 1940, Feller threw a no-hitter against the Chicago White Sox at Comiskey Park. Feller struck out eight and walked five without allowing a hit to lead the Indians to a 1-0 Opening Day victory.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=416
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=416&answer=answer


417) What were the New York Yankees originally called?
Correct Answer: Highlanders
Wrong Answer 1: Americans
Wrong Answer 2: Red Stockings
Wrong Answer 3: Pinstripes
Comments: The New York Highlanders were renamed the Yankees in 1913.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=417
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=417&answer=answer


418) What were the Boston Red Sox originally called?
Correct Answer: Americans
Wrong Answer 1: Red Stockings
Wrong Answer 2: White Stockings
Wrong Answer 3: Bruins
Comments: The Boston Americans were renamed the Red Sox in 1908. Boston owner John Taylor named them the Red Sox after the red colored socks that they wore.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=418
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=418&answer=answer


419) Which one of these players hit more than 30 home runs in their final season?
Correct Answer: Dave Kingman
Wrong Answer 1: Barry Bonds
Wrong Answer 2: Hank Aaron
Wrong Answer 3: Mike Schmidt
Comments: Kingman hit 35 home runs for Oakland in his last season, 1986.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=419
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=419&answer=answer


420) Which of these players had the fewest 40 home run seasons?
Correct Answer: Ken Griffey Jr.
Wrong Answer 1: Babe Ruth
Wrong Answer 2: Hank Aaron
Wrong Answer 3: Harmon Killebrew
Comments: Griffey Jr. had seven 40 home run seasons, Aaron and Killebrew had 8, Ruth had 11.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=420
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=420&answer=answer


421) Which of these players was suspended for using a corked bat in a game?
Correct Answer: Sammy Sosa
Wrong Answer 1: George Brett
Wrong Answer 2: Barry Bonds
Wrong Answer 3: Frank Thomas
Comments: On June 4, 2003, Sosa was caught using a corked bat and ejected in the 1st inning. He served a 7 game suspension.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=421
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=421&answer=answer


422) With what team did Ichiro Suzuki get his 3,000 MLB hit?
Correct Answer: Miami Marlins
Wrong Answer 1: New York Yankees
Wrong Answer 2: Seattle Mariners
Wrong Answer 3: Tampa Bay Rays
Comments: On August 7th, 2016 Ichiro Suzuki, at the age of 42, Ichiro Suzuki hit a triple against the Colorado Rockies to get his 3,000 hit in the major leagues.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=422
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=422&answer=answer


423) How old was Ichiro Suzuki when he made his major league debut?
Correct Answer: 27
Wrong Answer 1: 21
Wrong Answer 2: 23
Wrong Answer 3: 25
Comments: Ichiro won the AL Rookie of the Year and AL MVP in his rookie season in 2001.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=423
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=423&answer=answer


424) How many times did the New York Yankees lose the World Series before winning their first championship?
Correct Answer: Twice
Wrong Answer 1: Once
Wrong Answer 2: Three times
Wrong Answer 3: Four times
Comments: The Yankees lost their first two World Series appearances in consecutive seasons . The New York Giants bested them in the 1921 and 1922 World Series before moving into Yankee Stadium in 1923 and bringing home their first championship.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=424
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=424&answer=answer


425) Which player hit more home runs from 2010 through 2014?
Correct Answer: Jose Bautista
Wrong Answer 1: Ryan Braun
Wrong Answer 2: Albert Pujols
Wrong Answer 3: Miguel Cabrera
Comments: Bautista hit 187 home runs, six more than Cabrera.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=425
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=425&answer=answer


426) How many Oscars did the movie The Pride of the Yankees receive?
Correct Answer: One
Wrong Answer 1: Two
Wrong Answer 2: Three
Wrong Answer 3: Four
Comments: The film received 11 nominations, but only Film Editor Daniel Mandell came home with an award.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=426
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=426&answer=answer


427) Which team won the Baseball World Series of 2013?
Correct Answer: Boston Red Sox
Wrong Answer 1: San Francisco Giants
Wrong Answer 2: St. Louis Cardinals
Wrong Answer 3: New York Yankees
Comments: The Red Sox beat the St. Louis Cardinals 4 games to 2. David Ortiz was the World Series MVP.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=427
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=427&answer=answer


428) How many seasons did the famous baseball player Babe Ruth play?
Correct Answer: 22
Wrong Answer 1: 15
Wrong Answer 2: 18
Wrong Answer 3: 27
Comments: Six with the Boston Red Sox, 15 with the New York Yankees and 1 with the Boston Braves.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=428
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=428&answer=answer


429) What city are the Blue Jays from?
Correct Answer: Toronto
Wrong Answer 1: Tampa Bay
Wrong Answer 2: Baltimore
Wrong Answer 3: Boston
Comments: Trivia Crack answer
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=429
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=429&answer=answer


430) Which of these positions does not exist in a baseball game?
Correct Answer: Fullback
Wrong Answer 1: Catcher
Wrong Answer 2: Short Stop
Wrong Answer 3: Outfielder
Comments: Trivia Crack answer
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=430
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=430&answer=answer


431) What sport do the New York Mets play?
Correct Answer: Baseball
Wrong Answer 1: Football
Wrong Answer 2: Basketball
Wrong Answer 3: Hockey
Comments: Trivia Crack answer
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=431
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=431&answer=answer


432) What is the name of Florida's baseball team?
Correct Answer: Marlins
Wrong Answer 1: Diamond Backs
Wrong Answer 2: Suns
Wrong Answer 3: Yankees
Comments: Trivia Crack answer
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=432
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=432&answer=answer


433) Who was the first player to win five Cy Young Awards?
Correct Answer: Roger Clemens
Wrong Answer 1: Nolan Ryan
Wrong Answer 2: Babe Ruth
Wrong Answer 3: David Cone
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=433
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=433&answer=answer


434) Which baseball player is nicknamed "The Big Hurt"?
Correct Answer: Frank Thomas
Wrong Answer 1: David Ortiz
Wrong Answer 2: Bruce Hurst
Wrong Answer 3: Frank Howard
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=434
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=434&answer=answer


435) Which of these players had a chocolate bar named after him in his rookie year?
Correct Answer: Ken Griffey, Jr.
Wrong Answer 1: Cal Ripken, Jr.
Wrong Answer 2: Derek Jeter
Wrong Answer 3: Chuck Knoblauch
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=435
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=435&answer=answer


436) Willie Mays is the godfather to which baseball star?
Correct Answer: Barry Bonds
Wrong Answer 1: Dusty Baker
Wrong Answer 2: Bobby Bonilla
Wrong Answer 3: Derek Jeter
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=436
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=436&answer=answer


437) Who did famous baseball player Ty Cobb play for?
Correct Answer: Detroit Tigers
Wrong Answer 1: New York Yankees
Wrong Answer 2: Chicago White Sox
Wrong Answer 3: Brooklyn Dodgers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=437
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=437&answer=answer


438) Which baseball player was known as "El Duque"?
Correct Answer: Orlando Hernandez
Wrong Answer 1: Hector Lopez
Wrong Answer 2: Mariano Rivera
Wrong Answer 3: Al Downing
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=438
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=438&answer=answer


439) Curtis Granderson, Jacob deGrom and Lucas Duda were part of which World Series team?
Correct Answer: The 2015 Mets
Wrong Answer 1: The 2009 Yankees
Wrong Answer 2: The 2014 Giants
Wrong Answer 3: The 2015 Mets
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=439
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=439&answer=answer


440) Which of these baseball greats hit a grand slam in an All-Star Game?
Correct Answer: Fred Lynn
Wrong Answer 1: Jose Canseco
Wrong Answer 2: Bo Jackson
Wrong Answer 3: Albert Belle
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=440
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=440&answer=answer


441) Who once said, "You hit 1 of mine, I hit 2 of yours. You hit 2 of mine, I deck 4 of yours"?
Correct Answer: Don Drysdale
Wrong Answer 1: Don Sutton
Wrong Answer 2: Fernando Valenzuela
Wrong Answer 3: Sandy Koufax
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=441
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=441&answer=answer


442) Which team was not in a League Championship Series in 1989?
Correct Answer: New York Yankees
Wrong Answer 1: Oakland Athletics
Wrong Answer 2: San Francisco Giants
Wrong Answer 3: Chicago Cubs
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=442
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=442&answer=answer


443) What baseball player held the record for most RBIs in one season until 1998?
Correct Answer: Hack Wilson
Wrong Answer 1: Reggie Jackson
Wrong Answer 2: Hank Aaron
Wrong Answer 3: Babe Ruth
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=443
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=443&answer=answer


444) Which baseball star was once married to Marilyn Monroe?
Correct Answer: Joe DiMaggio
Wrong Answer 1: Dizzy Dean
Wrong Answer 2: Lou Brock
Wrong Answer 3: Jimmie Foxx
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=444
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=444&answer=answer


445) Which baseball park has the "Green Monster"?
Correct Answer: Fenway Park
Wrong Answer 1: Camden Yards
Wrong Answer 2: Comiskey Park
Wrong Answer 3: Wrigley Field
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=445
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=445&answer=answer


446) How many total home runs did Mark McGwire hit in the 1998 season?
Correct Answer: 70
Wrong Answer 1: 69
Wrong Answer 2: 99
Wrong Answer 3: 1
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=446
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=446&answer=answer


447) Which baseball team did catcher Joe Girardi begin his Major League career with?
Correct Answer: Cubs
Wrong Answer 1: Mets
Wrong Answer 2: Dodgers
Wrong Answer 3: Reds
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=447
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=447&answer=answer


448) What was 60's and 70's era baseball player Walt Williams' nickname?
Correct Answer: No-Neck
Wrong Answer 1: Mountain Man
Wrong Answer 2: Silent Walt
Wrong Answer 3: Slugger
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=448
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=448&answer=answer


449) Which player hit 40 or more home runs for 3 different teams?
Correct Answer: Andres Galarraga
Wrong Answer 1: Chipper Jones
Wrong Answer 2: Tom Glavine
Wrong Answer 3: Javier Lopez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=449
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=449&answer=answer


450) What team did baseball great Willie Mays finish his career with?
Correct Answer: Mets
Wrong Answer 1: Cubs
Wrong Answer 2: Pirates
Wrong Answer 3: Giants
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=450
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=450&answer=answer


451) How many home runs did Sammy Sosa hit in 1998?
Correct Answer: 66
Wrong Answer 1: 63
Wrong Answer 2: 59
Wrong Answer 3: 70
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=451
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=451&answer=answer


452) What is baseball player Chipper Jones' real first name?
Correct Answer: Larry
Wrong Answer 1: Chipper
Wrong Answer 2: Roy
Wrong Answer 3: Mark
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=452
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=452&answer=answer


453) In baseball, which team was known as the "Hitless Wonders"?
Correct Answer: 1906 Chicago White Sox
Wrong Answer 1: 1908 Chicago Cubs
Wrong Answer 2: 1918 Boston Red Sox
Wrong Answer 3: 1946 St. Louis Cardinals
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=453
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=453&answer=answer


454) Who scored when the ball went through Bill Buckner's legs in the 1986 Series?
Correct Answer: Ray Knight
Wrong Answer 1: Wally Backman
Wrong Answer 2: Kevin Mitchell
Wrong Answer 3: Mookie Wilson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=454
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=454&answer=answer


455) In what year did Fenway Park open?
Correct Answer: 1912
Wrong Answer 1: 1955
Wrong Answer 2: 1929
Wrong Answer 3: 1918
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=455
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=455&answer=answer


456) What college did Dave Winfield attend?
Correct Answer: University Of Minnesota
Wrong Answer 1: Baylor University
Wrong Answer 2: UCLA
Wrong Answer 3: Purdue University
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=456
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=456&answer=answer


457) What is the first name of baseball's Thomas?
Correct Answer: Frank
Wrong Answer 1: Dave
Wrong Answer 2: Sarah
Wrong Answer 3: Randy
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=457
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=457&answer=answer


458) Who was known as the "Vacuum" at third base?
Correct Answer: Brooks Robinson
Wrong Answer 1: Mike Schmidt
Wrong Answer 2: Clete Boyer
Wrong Answer 3: Jerry Kenney
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=458
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=458&answer=answer


459) Who is "Charlie Hustle"?
Correct Answer: Pete Rose
Wrong Answer 1: Joe Morgan
Wrong Answer 2: Roy White
Wrong Answer 3: Ozzie Smith
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=459
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=459&answer=answer


460) Who is the "Say Hey Kid" that hit over 600 home runs?
Correct Answer: Willie Mays
Wrong Answer 1: Mickey Mantle
Wrong Answer 2: Barry Bonds
Wrong Answer 3: Joe DiMaggio
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=460
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=460&answer=answer


461) What team was leading the NL East when the 1994 strike occurred?
Correct Answer: Montreal Expos
Wrong Answer 1: Philadelphia Phillies
Wrong Answer 2: Atlanta Braves
Wrong Answer 3: New York Mets
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=461
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=461&answer=answer


462) Randy Johnson pitched for which Major League Baseball team in 1999?
Correct Answer: Arizona Diamondbacks
Wrong Answer 1: Oakland A's
Wrong Answer 2: Detroit Tigers
Wrong Answer 3: New York Yankees
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=462
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=462&answer=answer


463) Orel Hershiser pitched for which Major League Baseball team in 1988?
Correct Answer: Los Angeles Dodgers
Wrong Answer 1: Oakland A's
Wrong Answer 2: Milwaukee Brewers
Wrong Answer 3: Arizona Diamondbacks
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=463
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=463&answer=answer


464) Roger Clemens pitched for which Major League Baseball team in 2001?
Correct Answer: New York Yankees
Wrong Answer 1: Baltimore Orioles
Wrong Answer 2: Atlanta Braves
Wrong Answer 3: Kansas City Royals
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=464
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=464&answer=answer


465) For which of these teams did Phil Rizzuto play in 1950?
Correct Answer: New York Yankees
Wrong Answer 1: Seattle Mariners
Wrong Answer 2: Cincinnati Reds
Wrong Answer 3: Chicago Cubs
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=465
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=465&answer=answer


466) Boog Powell played for which of these teams in 1970?
Correct Answer: Baltimore Orioles
Wrong Answer 1: Texas Rangers
Wrong Answer 2: St. Louis Cardinals
Wrong Answer 3: Chicago Cubs
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=466
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=466&answer=answer


467) Ken Griffey, Jr. played for which of these teams in 1997?
Correct Answer: Seattle Mariners
Wrong Answer 1: Pittsburgh Pirates
Wrong Answer 2: St. Louis Cardinals
Wrong Answer 3: New York Yankees
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=467
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=467&answer=answer


468) Mike Schmidt played for which of these teams in 1986?
Correct Answer: Philadelphia Phillies
Wrong Answer 1: New York Yankees
Wrong Answer 2: Baltimore Orioles
Wrong Answer 3: Boston Red Sox
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=468
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=468&answer=answer


469) In 1999, which NL East team won 103 games, had 197 home runs and a team batting average of .266?
Correct Answer: Atlanta Braves
Wrong Answer 1: Florida Marlins
Wrong Answer 2: Philadelphia Phillies
Wrong Answer 3: New York Mets
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=469
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=469&answer=answer


470) Which baseball team did George Steinbrenner own?
Correct Answer: Yankees
Wrong Answer 1: Tigers
Wrong Answer 2: Mets
Wrong Answer 3: Giants
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=470
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=470&answer=answer


471) What baseball player married two-time Olympic women's soccer gold medal winner Mia Hamm in 2003?
Correct Answer: Nomar Garciaparra
Wrong Answer 1: Derek Jeter
Wrong Answer 2: Ben Grieve
Wrong Answer 3: Carlos Beltran
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=471
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=471&answer=answer


472) Who earned a spot on the National League 1999 All-Star team but didn't pitch in the game?
Correct Answer: Scott Williamson
Wrong Answer 1: Raul Mondesi
Wrong Answer 2: Hideki Matsui
Wrong Answer 3: Rafael Furcal
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=472
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=472&answer=answer


473) Who was selected to his 11th All-Star Game, 10th start, July 13th of 2004 at Minute Maid Park in Houston?
Correct Answer: Mike Piazza
Wrong Answer 1: Angel Berroa
Wrong Answer 2: Ichiro Suzuki
Wrong Answer 3: Rocco Baldelli
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=473
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=473&answer=answer


474) Which baseball player was born in Osaka, Japan?
Correct Answer: Hideo Nomo
Wrong Answer 1: Ted Lilly
Wrong Answer 2: Jason Bay
Wrong Answer 3: Nomar Garciaparra
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=474
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=474&answer=answer


475) Which MLB team drew 4 million plus fans in 2005?
Correct Answer: Yankees
Wrong Answer 1: Indians
Wrong Answer 2: Marlins
Wrong Answer 3: Mets
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=475
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=475&answer=answer


476) Who won the American League Cy Young Award for 2010?
Correct Answer: Felix Hernandez
Wrong Answer 1: David Price
Wrong Answer 2: Jered Weaver
Wrong Answer 3: Clay Buchholz
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=476
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=476&answer=answer


477) Who won the National League Cy Young Award for 2010?
Correct Answer: Roy Halladay
Wrong Answer 1: Chris Carpenter
Wrong Answer 2: Adam Wainwright
Wrong Answer 3: Matt Cain
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=477
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=477&answer=answer


478) What is the first name of baseball player Fingers?
Correct Answer: Rollie
Wrong Answer 1: Guy
Wrong Answer 2: Shannon
Wrong Answer 3: Lou
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=478
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=478&answer=answer


479) What is the first name of baseball's Carew?
Correct Answer: Rod
Wrong Answer 1: Alex
Wrong Answer 2: Alan
Wrong Answer 3: Florence
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=479
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=479&answer=answer


480) What is the first name of baseball's Jackson?
Correct Answer: Reggie
Wrong Answer 1: Larry
Wrong Answer 2: Jim
Wrong Answer 3: Andre
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=480
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=480&answer=answer


481) What is the first name of baseball's Blue?
Correct Answer: Vida
Wrong Answer 1: Hank
Wrong Answer 2: Jim
Wrong Answer 3: Joe
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=481
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=481&answer=answer


482) Where was Shea Stadium located?
Correct Answer: New York
Wrong Answer 1: Minnesota
Wrong Answer 2: California
Wrong Answer 3: Tennessee
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=482
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=482&answer=answer


483) Which baseball star hit over 60 home runs in a season for the Cubs?
Correct Answer: Sammy Sosa
Wrong Answer 1: David Ortiz
Wrong Answer 2: Jason Giambi
Wrong Answer 3: Carlos Lee
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=483
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=483&answer=answer


484) What did the Florida Marlins change their name to as of the 2012 season?
Correct Answer: Miami Marlins
Wrong Answer 1: Florida Fish
Wrong Answer 2: South Florida Marlins
Wrong Answer 3: South Beach Marlins
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=484
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=484&answer=answer


485) Who was named the American League Comeback Player of the Year in 2005?
Correct Answer: Jason Giambi
Wrong Answer 1: Roger Clemens
Wrong Answer 2: Steve Finley
Wrong Answer 3: Alex Rodriguez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=485
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=485&answer=answer


486) Which MLB team won its 14th straight division title in 2005?
Correct Answer: Braves
Wrong Answer 1: Cardinals
Wrong Answer 2: Yankees
Wrong Answer 3: Red Sox
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=486
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=486&answer=answer


487) Which of these players hit the most home runs in 2005?
Correct Answer: Miguel Cabrera
Wrong Answer 1: Julio Lugo
Wrong Answer 2: Emil Brown
Wrong Answer 3: Rob Mackowiak
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=487
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=487&answer=answer


488) Who was the first catcher to win MLB's Rookie of the Year Award?
Correct Answer: Johnny Bench
Wrong Answer 1: Jerry Moses
Wrong Answer 2: Frank Fernandez
Wrong Answer 3: Ted Williams
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=488
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=488&answer=answer


489) David Ortiz played on what team before coming to the Red Sox?
Correct Answer: Minnesota Twins
Wrong Answer 1: Seattle Mariners
Wrong Answer 2: Chicago White Sox
Wrong Answer 3: Atlanta Braves
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=489
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=489&answer=answer


490) Enron Field was the name of what team's ballpark for a short time?
Correct Answer: Houston Astros
Wrong Answer 1: Seattle Mariners
Wrong Answer 2: Cincinnati Reds
Wrong Answer 3: Arizona Diamondbacks
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=490
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=490&answer=answer


491) If the pitcher throws a ball into the dirt and it gets past the catcher, what is it?
Correct Answer: A Wild Pitch
Wrong Answer 1: Safe
Wrong Answer 2: A Balk
Wrong Answer 3: Fair Ball
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=491
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=491&answer=answer


492) The Milwaukee Brewers traded outfielder Carlos Lee to which team in 2006?
Correct Answer: Texas Rangers
Wrong Answer 1: Arizona Diamondbacks
Wrong Answer 2: Atlanta Braves
Wrong Answer 3: New York Yankees
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=492
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=492&answer=answer


493) Dominican-born first baseman David Ortiz is known by what nickname?
Correct Answer: Big Papi
Wrong Answer 1: Padre Ortiz
Wrong Answer 2: Papa O
Wrong Answer 3: Big Pappa
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=493
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=493&answer=answer


494) In the 2006 World Baseball Classic, what country did Justin Morneau play for?
Correct Answer: Canada
Wrong Answer 1: The Netherlands
Wrong Answer 2: Australia
Wrong Answer 3: France
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=494
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=494&answer=answer


495) On May 6, 2007, Roger Clemens revealed his signing to which Major League Baseball team?
Correct Answer: New York Yankees
Wrong Answer 1: Boston Red Sox
Wrong Answer 2: Florida Marlins
Wrong Answer 3: New York Mets
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=495
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=495&answer=answer


496) What position did 2008 Yankees manager Joe Girardi play in the Major Leagues?
Correct Answer: Catcher
Wrong Answer 1: Pitcher
Wrong Answer 2: Shortstop
Wrong Answer 3: Third Base
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=496
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=496&answer=answer


497) Who was the only representative to the 2008 All-Star Game for the Los Angeles Dodgers?
Correct Answer: Russell Martin
Wrong Answer 1: Greg Maddux
Wrong Answer 2: Nomar Garciaparra
Wrong Answer 3: Jeff Kent
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=497
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=497&answer=answer


498) Which National Leaguer won his first-ever batting title in 2008?
Correct Answer: Chipper Jones
Wrong Answer 1: Albert Pujols
Wrong Answer 2: Lance Berkman
Wrong Answer 3: Russell Martin
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=498
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=498&answer=answer


499) Who threw the only complete-game no-hitter in the American League in 2008?
Correct Answer: Jon Lester
Wrong Answer 1: C. C. Sabathia
Wrong Answer 2: Chien-Ming Wang
Wrong Answer 3: Ervin Santana
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=499
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=499&answer=answer


500) What milestone home run did Ken Griffey, Jr. hit in the 2008 MLB season?
Correct Answer: His 600th
Wrong Answer 1: His 756th
Wrong Answer 2: His 400th
Wrong Answer 3: His 200th
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=500
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=500&answer=answer


Page 1 2 3 >