Page < 1 2 3

All Baseball Trivia Questions and Answers

Page 3
1001) Which catcher was the MVP of the 2010 All-Star Game?
Correct Answer: Brian McCann
Wrong Answer 1: Joe Mauer
Wrong Answer 2: Yadier Molina
Wrong Answer 3: John Buck
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1001
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1001&answer=answer


1002) Who won home field advantage for the 2006 World Series at that year's All-Star Game?
Correct Answer: Detroit Tigers
Wrong Answer 1: Boston Red Sox
Wrong Answer 2: Tampa Bay Rays
Wrong Answer 3: New York Yankees
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1002
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1002&answer=answer


1003) Which player famously collided hard with catcher Bob Fosse at home plate during the 1970 All-Star Game?
Correct Answer: Pete Rose
Wrong Answer 1: Roberto Clemente
Wrong Answer 2: Hank Aaron
Wrong Answer 3: Orlando Cepeda
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1003
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1003&answer=answer


1004) Who was among the first four black players to play in an MLB All-Star Game in 1949?
Correct Answer: Don Newcombe
Wrong Answer 1: Willie Mays
Wrong Answer 2: Hank Aaron
Wrong Answer 3: Lou Brock
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1004
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1004&answer=answer


1005) Which player did Alex Rodriguez let play shortstop at the 2001 All-Star Game?
Correct Answer: Cal Ripken, Jr.
Wrong Answer 1: Derek Jeter
Wrong Answer 2: Barry Larkin
Wrong Answer 3: Jimmy Rollins
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1005
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1005&answer=answer


1006) Which Phillies player had a pitch thrown over his head by Randy Johnson at the 1993 All-Star Game?
Correct Answer: John Kruk
Wrong Answer 1: Jim Eisenreich
Wrong Answer 2: Darren Daulton
Wrong Answer 3: Mickey Morandini
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1006
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1006&answer=answer


1007) Which of these Major League teams had more victories during the 2014 regular season?
Correct Answer: NY Yankees
Wrong Answer 1: Tampa Bay
Wrong Answer 2: Texas
Wrong Answer 3: Boston
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1007
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1007&answer=answer


1008) Which of these MLB teams won more games during the 2014 regular season?
Correct Answer: Toronto
Wrong Answer 1: Philadelphia
Wrong Answer 2: Chi White Sox
Wrong Answer 3: Arizona
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1008
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1008&answer=answer


1009) Which of these MLB teams won the most game during the 2014 regular season?
Correct Answer: Boston
Wrong Answer 1: Texas
Wrong Answer 2: Arizona
Wrong Answer 3: Colorado
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1009
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1009&answer=answer


1010) Which of these MLB teams won the most game during the 2014 regular season?
Correct Answer: Philadelphia
Wrong Answer 1: Arizona
Wrong Answer 2: Texas
Wrong Answer 3: Colorado
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1010
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1010&answer=answer


1011) Which of these Major League teams had more victories during the 2014 regular season?
Correct Answer: LA Dodgers
Wrong Answer 1: Arizona
Wrong Answer 2: San Diego
Wrong Answer 3: St. Louis
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1011
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1011&answer=answer


1012) Which MLB team finished the 2014 season with a home record of 33-48?
Correct Answer: Texas
Wrong Answer 1: LA Dodgers
Wrong Answer 2: Cleveland
Wrong Answer 3: St. Louis
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1012
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1012&answer=answer


1013) Which MLB team gave up 742 runs and ended up the 2014 season 64-98?
Correct Answer: Arizona
Wrong Answer 1: Colorado
Wrong Answer 2: Washington
Wrong Answer 3: Kansas City
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1013
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1013&answer=answer


1014) Who batted .310 to lead the Diamondbacks in hitting in 2004?
Correct Answer: Shea Hillenbrand
Wrong Answer 1: Todd Helton
Wrong Answer 2: David Wright
Wrong Answer 3: Juan Rivera
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1014
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1014&answer=answer


1015) How many Cy Young Awards did Braves pitchers win during the 90's?
Correct Answer: 6
Wrong Answer 1: 4
Wrong Answer 2: 2
Wrong Answer 3: 0
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1015
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1015&answer=answer


1016) What did Tim Hudson lead the American League in 2003 and 2004?
Correct Answer: Shutouts Thrown
Wrong Answer 1: Home Runs Allowed
Wrong Answer 2: Grand Slams Allowed
Wrong Answer 3: Hit Batsmen
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1016
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1016&answer=answer


1017) In 2004, Baltimore Oriole Melvin Mora finished behind whom for the AL batting title?
Correct Answer: Ichiro Suzuki
Wrong Answer 1: Miguel Tejada
Wrong Answer 2: Alex Rodriguez
Wrong Answer 3: Derek Jeter
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1017
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1017&answer=answer


1018) How much money was Miguel Tejada's original pro baseball contract worth?
Correct Answer: $2,000
Wrong Answer 1: $200
Wrong Answer 2: $20
Wrong Answer 3: $20,000
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1018
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1018&answer=answer


1019) What year did "Yaz" win the Triple Crown?
Correct Answer: 1967
Wrong Answer 1: 1960
Wrong Answer 2: 1970
Wrong Answer 3: 1975
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1019
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1019&answer=answer


1020) How many home runs did Johnny Damon hit in the 2004 postseason?
Correct Answer: 3
Wrong Answer 1: 2
Wrong Answer 2: 1
Wrong Answer 3: 0
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1020
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1020&answer=answer


1021) What Chicago Cub announcer said "Hey Hey" after a Cub player hit a home run?
Correct Answer: Jack Brickhouse
Wrong Answer 1: Lou Boudreau
Wrong Answer 2: Harry Carrey
Wrong Answer 3: Steve Stone
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1021
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1021&answer=answer


1022) Which member of the Cubs legendary infield had the highest lifetime batting average?
Correct Answer: Frank Chance
Wrong Answer 1: Johnny Evers
Wrong Answer 2: Joe Tinker
Wrong Answer 3: Harry Steinfeldt
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1022
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1022&answer=answer


1023) What Chicago Cub pitched a no-hitter in 1972 and came within one pitch of a perfect game?
Correct Answer: Milt Pappas
Wrong Answer 1: Burt Hooton
Wrong Answer 2: Fergie Jenkins
Wrong Answer 3: Rick Reuschel
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1023
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1023&answer=answer


1024) Who was the first Chicago Cub to hit home runs from both sides of the plate in one game in 1937?
Correct Answer: Augie Galan
Wrong Answer 1: Stan Hack
Wrong Answer 2: Billy Herman
Wrong Answer 3: Joe Marty
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1024
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1024&answer=answer


1025) Which player was not on the roster of the "Big Red Machine"?
Correct Answer: Frank Robinson
Wrong Answer 1: Joe Morgan
Wrong Answer 2: Johnny Bench
Wrong Answer 3: Pete Rose
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1025
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1025&answer=answer


1026) Who was the 2005 NL Comeback Player of the Year?
Correct Answer: Ken Griffey, Jr.
Wrong Answer 1: Lance Berkman
Wrong Answer 2: Roger Clemens
Wrong Answer 3: Craig Biggio
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1026
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1026&answer=answer


1027) How many home runs did Johnny Bench hit in his career?
Correct Answer: 389
Wrong Answer 1: 402
Wrong Answer 2: 375
Wrong Answer 3: 399
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1027
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1027&answer=answer


1028) What nickname, besides "Joltin' Joe", was Joe DiMaggio known by?
Correct Answer: The Yankee Clipper
Wrong Answer 1: The Iron Horse
Wrong Answer 2: The Sultan Of Swat
Wrong Answer 3: The Splendid Splinter
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1028
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1028&answer=answer


1029) Who was the 2002 NLCS MVP for the San Francisco Giants?
Correct Answer: Benito Santiago
Wrong Answer 1: Barry Bonds
Wrong Answer 2: Robb Nen
Wrong Answer 3: J.T. Snow
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1029
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1029&answer=answer


1030) What team did the San Francisco Giants defeat in the 2002 NLCS?
Correct Answer: St. Louis Cardinals
Wrong Answer 1: Atlanta Braves
Wrong Answer 2: Arizona Diamondbacks
Wrong Answer 3: Houston Astros
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1030
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1030&answer=answer


1031) In what year was Barry Bonds drafted?
Correct Answer: 1985
Wrong Answer 1: 1989
Wrong Answer 2: 1991
Wrong Answer 3: 1981
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1031
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1031&answer=answer


1032) What number did left-fielder Barry Bonds wear in the 2003 season?
Correct Answer: 25
Wrong Answer 1: 44
Wrong Answer 2: 42
Wrong Answer 3: 24
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1032
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1032&answer=answer


1033) In baseball, a pitch that the catcher drops or misplays is called what?
Correct Answer: Passed Ball
Wrong Answer 1: Foul Ball
Wrong Answer 2: Pitching Error
Wrong Answer 3: Indirect Pitch
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1033
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1033&answer=answer


1034) What position does baseball star Miguel Cabrera play in the field?
Correct Answer: Third Baseman
Wrong Answer 1: Pitcher
Wrong Answer 2: Outfielder
Wrong Answer 3: First Baseman
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1034
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1034&answer=answer


1035) What position does baseball star David Wright play in the field?
Correct Answer: Third Baseman
Wrong Answer 1: Second Baseman
Wrong Answer 2: Pitcher
Wrong Answer 3: Shortstop
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1035
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1035&answer=answer


1036) Major League Baseball's Miguel Tejada plays which position?
Correct Answer: Shortstop
Wrong Answer 1: Pitcher
Wrong Answer 2: Outfielder
Wrong Answer 3: Third Baseman
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1036
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1036&answer=answer


1037) How many times did a San Diego Padre win the Rolaids Relief Award before a Dodger did?
Correct Answer: Five
Wrong Answer 1: Three
Wrong Answer 2: Two
Wrong Answer 3: 10
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1037
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1037&answer=answer


1038) Who lost the 1985 NL Manager of the Year award to Whitey Herzog by one point?
Correct Answer: Pete Rose
Wrong Answer 1: Joe Torre
Wrong Answer 2: Buck Rodgers
Wrong Answer 3: Davey Johnson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1038
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1038&answer=answer


1039) Who was the first player to win a Rolaids Relief Award in both leagues?
Correct Answer: Rollie Fingers
Wrong Answer 1: Jeff Reardon
Wrong Answer 2: Lee Smith
Wrong Answer 3: Dave Righetti
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1039
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1039&answer=answer


1040) Who was the first National League outfielder to win four consecutive Silver Sluggers?
Correct Answer: Dale Murphy
Wrong Answer 1: Tony Gwynn
Wrong Answer 2: Barry Bonds
Wrong Answer 3: Darryl Strawberry
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1040
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1040&answer=answer


1041) What World War II-era pitcher won two consecutive MVP awards?
Correct Answer: Hal Newhouser
Wrong Answer 1: Spud Chandler
Wrong Answer 2: Bobby Shantz
Wrong Answer 3: Lefty Grove
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1041
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1041&answer=answer


1042) Who was the only NL catcher other than Gary Carter to win a Silver Slugger in the years 1981-86?
Correct Answer: Terry Kennedy
Wrong Answer 1: Tony Pena
Wrong Answer 2: Bo Diaz
Wrong Answer 3: Bruce Benedict
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1042
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1042&answer=answer


1043) How many times in his career did Nolan Ryan finish second or better in Cy Young voting?
Correct Answer: One
Wrong Answer 1: Three
Wrong Answer 2: Six
Wrong Answer 3: Eight
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1043
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1043&answer=answer


1044) Who was the first American League player to win a Cy Young award?
Correct Answer: Bob Turley
Wrong Answer 1: Whitey Ford
Wrong Answer 2: Denny McLain
Wrong Answer 3: Nolan Ryan
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1044
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1044&answer=answer


1045) How many total Silver Slugger awards did Barry Larkin win in his career?
Correct Answer: Nine
Wrong Answer 1: Six
Wrong Answer 2: Three
Wrong Answer 3: 14
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1045
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1045&answer=answer


1046) Who was an All-Star Game MVP in both the 1990's and the 2000's?
Correct Answer: Cal Ripken, Jr.
Wrong Answer 1: Ichiro Suzuki
Wrong Answer 2: Julio Franco
Wrong Answer 3: Kirby Puckett
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1046
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1046&answer=answer


1047) Who batted .168 with seven homers in 208 at-bats the year after his 1994 Rookie of the Year award?
Correct Answer: Bob Hamelin
Wrong Answer 1: Pat Listach
Wrong Answer 2: Joe Charboneau
Wrong Answer 3: Walt Weiss
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1047
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1047&answer=answer


1048) How many times was Albert Pujols second in MVP voting before he won the award twice?
Correct Answer: Three
Wrong Answer 1: Six
Wrong Answer 2: One
Wrong Answer 3: None
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1048
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1048&answer=answer


1049) Who was the first person to win three Rolaids Relief Awards in the 2000's?
Correct Answer: Mariano Rivera
Wrong Answer 1: Eric Gagne
Wrong Answer 2: Trevor Hoffman
Wrong Answer 3: Armando Benitez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1049
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1049&answer=answer


1050) Who was the only player to win multiple Rolaids Relief Awards in the 1990's?
Correct Answer: Lee Smith
Wrong Answer 1: Dennis Eckersley
Wrong Answer 2: Mariano Rivera
Wrong Answer 3: Trevor Hoffman
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1050
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1050&answer=answer


1051) Who got a vote on the 2008 Manager of the Year ballot with only seven wins on the season?
Correct Answer: Dale Sveum
Wrong Answer 1: Cecil Cooper
Wrong Answer 2: Jerry Manuel
Wrong Answer 3: Mike Scioscia
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1051
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1051&answer=answer


1052) What year did Zack Greinke win the Cy Young Award?
Correct Answer: 2009
Wrong Answer 1: 1999
Wrong Answer 2: 2005
Wrong Answer 3: 2001
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1052
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1052&answer=answer


1053) Who won the 2012 Gold Glove Award in the National League as a first baseman?
Correct Answer: Adam LaRoche
Wrong Answer 1: Allen Craig
Wrong Answer 2: Corey Hart
Wrong Answer 3: Carlos Lee
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1053
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1053&answer=answer


1054) Who won the 2011 Gold Glove Award in the National League as a first baseman?
Correct Answer: Joey Votto
Wrong Answer 1: Derrek Lee
Wrong Answer 2: Todd Helton
Wrong Answer 3: Albert Pujols
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1054
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1054&answer=answer


1055) Who diagnosed with Hodgkin's Lymphoma as a child won the 2012 Tony Conigliaro Award?
Correct Answer: Tony Campana
Wrong Answer 1: Tim Lincecum
Wrong Answer 2: Chris Carpenter
Wrong Answer 3: R.A. Dickey
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1055
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1055&answer=answer


1056) Alex Rodriguez was the 2007 AL Hank Aaron Winner, who was the NL Hank Aaron Winner that year?
Correct Answer: Prince Fielder
Wrong Answer 1: Ryan Howard
Wrong Answer 2: Andruw Jones
Wrong Answer 3: Barry Bonds
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1056
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1056&answer=answer


1057) How many Gold Glove Awards did Andre Dawson win as an outfielder?
Correct Answer: 8 Gold Gloves
Wrong Answer 1: 13 Gold Gloves
Wrong Answer 2: 4 Gold Gloves
Wrong Answer 3: 11 Gold Gloves
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1057
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1057&answer=answer


1058) How many Gold Glove Awards did Barry Larkin win for his outstanding play at shortstop?
Correct Answer: 3 Gold Gloves
Wrong Answer 1: 9 Gold Gloves
Wrong Answer 2: 10 Gold Gloves
Wrong Answer 3: 4 Gold Gloves
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1058
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1058&answer=answer


1059) Which MLB star won the 1995 "The Sporting News" Major League Player of the Year?
Correct Answer: Albert Belle
Wrong Answer 1: Rod Carew
Wrong Answer 2: Ryan Howard
Wrong Answer 3: Justin Verlander
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1059
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1059&answer=answer


1060) Who won "The Sporting News" Major League Player of the Year for their outstanding play in 1993?
Correct Answer: Frank Thomas
Wrong Answer 1: Barry Bonds
Wrong Answer 2: Alex Rodriguez
Wrong Answer 3: Joe Torre
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1060
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1060&answer=answer


1061) Who won "The Sporting News" Major League Player of the Year for 1992?
Correct Answer: Gary Sheffield
Wrong Answer 1: Rod Carew
Wrong Answer 2: Miguel Cabrera
Wrong Answer 3: Ryan Howard
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1061
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1061&answer=answer


1062) Which MLB star won "The Sporting News" Major League Player of the Year for 1991?
Correct Answer: Cal Ripken, Jr.
Wrong Answer 1: Carlos Delgado
Wrong Answer 2: Robin Yount
Wrong Answer 3: Jeff Bagwell
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1062
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1062&answer=answer


1063) Which MLB star won the 1990 "The Sporting News" Major League Player of the Year?
Correct Answer: Barry Bonds
Wrong Answer 1: Albert Pujols
Wrong Answer 2: Justin Verlander
Wrong Answer 3: Cal Ripken
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1063
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1063&answer=answer


1064) What year was no winner given the MLB All-Star Game MVP Award because the game ended in a tie?
Correct Answer: 2002
Wrong Answer 1: 1961
Wrong Answer 2: 1999
Wrong Answer 3: 2009
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1064
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1064&answer=answer


1065) Who won the 2011 MLB All-Star Game Most Valuable Player Award?
Correct Answer: Prince Fielder
Wrong Answer 1: Jamie Moyer
Wrong Answer 2: David Wright
Wrong Answer 3: David Freese
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1065
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1065&answer=answer


1066) Who won the Roberto Clemente Award, originally known as the Commissioner's Award for the year 1992?
Correct Answer: Cal Ripken, Jr.
Wrong Answer 1: Ron Guidry
Wrong Answer 2: Sammy Sosa
Wrong Answer 3: Al Leiter
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1066
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1066&answer=answer


1067) What award was called the Arch Ward Memorial Award in the past?
Correct Answer: All-Star MVP
Wrong Answer 1: Gold Glove
Wrong Answer 2: Cy Young
Wrong Answer 3: World Series MVP
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1067
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1067&answer=answer


1068) Which Cincinnati Red was elected to the Hall of Fame in 2012?
Correct Answer: Barry Larkin
Wrong Answer 1: Johnny Bench
Wrong Answer 2: Tony Perez
Wrong Answer 3: George Foster
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1068
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1068&answer=answer


1069) What birthday did Fenway Park celebrate in 2012?
Correct Answer: 100th
Wrong Answer 1: 75th
Wrong Answer 2: 50th
Wrong Answer 3: 90th
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1069
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1069&answer=answer


1070) Which of these players was the 2012 World Series MVP?
Correct Answer: Pablo Sandoval
Wrong Answer 1: Buster Posey
Wrong Answer 2: Miguel Cabrera
Wrong Answer 3: Matt Cain
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1070
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1070&answer=answer


1071) In 2012, Jim Thome was the fourth player in Major League history to do what on three different teams?
Correct Answer: Hit 100 Homers
Wrong Answer 1: Hit 100 Triples
Wrong Answer 2: Win A Golden Glove
Wrong Answer 3: Get Hit By A Pitch
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1071
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1071&answer=answer


1072) The National League won the 2012 Baseball All-Star Game, making that how many years in a row?
Correct Answer: Three
Wrong Answer 1: Four
Wrong Answer 2: Five
Wrong Answer 3: Six
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1072
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1072&answer=answer


1073) In April of 2012, Alex Rodriguez hit his 631st home run passing which slugger?
Correct Answer: Ken Griffey Jr.
Wrong Answer 1: Barry Bonds
Wrong Answer 2: Sammy Sosa
Wrong Answer 3: Mark McGwire
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1073
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1073&answer=answer


1074) Which of these pitchers struck out four batters in one inning on April 27,2012?
Correct Answer: Ryan Cook
Wrong Answer 1: Justin Verlander
Wrong Answer 2: Philip Humber
Wrong Answer 3: Felix Hernandez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1074
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1074&answer=answer


1075) Philip Humber, Felix Hernandez and which of these pitchers threw perfect games in 2012?
Correct Answer: Matt Cain
Wrong Answer 1: Jered Weaver
Wrong Answer 2: Johan Santana
Wrong Answer 3: Homer Bailey
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1075
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1075&answer=answer


1076) Chipper Jones retired after how many seasons at the end of the 2012?
Correct Answer: 19
Wrong Answer 1: 22
Wrong Answer 2: 15
Wrong Answer 3: 25
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1076
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1076&answer=answer


1077) After Tony La Russa retired as manager of the Cardinals, who was named manager for 2012?
Correct Answer: Mike Matheny
Wrong Answer 1: Bud Black
Wrong Answer 2: Clint Hurdle
Wrong Answer 3: Walt Weiss
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1077
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1077&answer=answer


1078) The 2012 MLB season began at the Tokyo Dome with the Seattle Mariners playing which team?
Correct Answer: Oakland Athletics
Wrong Answer 1: Chicago Cubs
Wrong Answer 2: New York Yankees
Wrong Answer 3: Baltimore Orioles
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1078
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1078&answer=answer


1079) Which National League team moved to the American League West in 2013?
Correct Answer: Houston Astros
Wrong Answer 1: Colorado Rockies
Wrong Answer 2: San Diego Padres
Wrong Answer 3: Arizona Diamondbacks
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1079
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1079&answer=answer


1080) Who played in the 2012 National League's wild card game?
Correct Answer: Braves Cardinals
Wrong Answer 1: Mets Braves
Wrong Answer 2: Dodgers Cardinals
Wrong Answer 3: Braves Dodgers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1080
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1080&answer=answer


1081) Which Cincinnati Red hit three homers on Mother's Day 2012 including a walk-off grand slam?
Correct Answer: Joey Votto
Wrong Answer 1: Brandon Phillips
Wrong Answer 2: Scott Rolen
Wrong Answer 3: Ryan Hanigan
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1081
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1081&answer=answer


1082) Who is the Major League Baseball player nicknamed "Kung Fu Panda"?
Correct Answer: Pablo Sandoval
Wrong Answer 1: Jose Bautista
Wrong Answer 2: Ben Zobrist
Wrong Answer 3: Robinson Cano
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1082
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1082&answer=answer


1083) Who is the Major League Baseball player nicknamed "El Caballo"?
Correct Answer: Carlos Lee
Wrong Answer 1: Felix Hernandez
Wrong Answer 2: Jeff Francoeur
Wrong Answer 3: Ichiro Suzuki
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1083
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1083&answer=answer


1084) Who is the Major League Baseball player nicknamed "Spiderman"?
Correct Answer: Torii Hunter
Wrong Answer 1: Ryan Roberts
Wrong Answer 2: Lance Berkman
Wrong Answer 3: Derek Jeter
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1084
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1084&answer=answer


1085) Who is the baseball player nicknamed "Little Cowboy"?
Correct Answer: Josh Tomlin
Wrong Answer 1: Pablo Sandoval
Wrong Answer 2: Andrew McCutchen
Wrong Answer 3: Jose Bautista
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1085
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1085&answer=answer


1086) What Canadian born MLB player won a NL MVP Award?
Correct Answer: Joey Votto
Wrong Answer 1: Jason Bay
Wrong Answer 2: Russell Martin
Wrong Answer 3: Ryan Braun
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1086
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1086&answer=answer


1087) In August 2014, who was selected to succeed Bud Selig as the MLB commissioner?
Correct Answer: Rob Manfred
Wrong Answer 1: Tim Brosnan
Wrong Answer 2: Tom Werner
Wrong Answer 3: William DeWitt, Jr.
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1087
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1087&answer=answer


1088) In April 2014, who became the fastest MLB pitcher to reach 500 career strikeouts?
Correct Answer: Yu Darvish
Wrong Answer 1: Masahiro Tanaka
Wrong Answer 2: Zack Greinke
Wrong Answer 3: Jeff Samardzija
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1088
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1088&answer=answer


1089) Which team did the Kansas City Royals sweep in the 2014 American League Division Series?
Correct Answer: Los Angeles Angels Of Anaheim
Wrong Answer 1: Oakland Athletics
Wrong Answer 2: Baltimore Orioles
Wrong Answer 3: Detroit Tigers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1089
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1089&answer=answer


1090) The Kansas City Royals defeated which team in the 2014 American League Wild Card Game?
Correct Answer: Oakland Athletics
Wrong Answer 1: Pittsburgh Pirates
Wrong Answer 2: Detroit Tigers
Wrong Answer 3: Los Angeles Angels Of Anaheim
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1090
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1090&answer=answer


1091) The Baltimore Orioles swept which team in the 2014 American League Division Series?
Correct Answer: Detroit Tigers
Wrong Answer 1: Oakland Athletics
Wrong Answer 2: Kansas City Royals
Wrong Answer 3: Los Angeles Angels Of Anaheim
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1091
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1091&answer=answer


1092) Which team defeated the Pittsburgh Pirates in the 2014 National League Wild Card Game?
Correct Answer: San Francisco Giants
Wrong Answer 1: Washington Nationals
Wrong Answer 2: Los Angeles Dodgers
Wrong Answer 3: St. Louis Cardinals
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1092
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1092&answer=answer


1093) Which team did the San Francisco Giants defeat in the 2014 National League Division Series?
Correct Answer: Washington Nationals
Wrong Answer 1: Pittsburgh Pirates
Wrong Answer 2: Los Angeles Dodgers
Wrong Answer 3: St. Louis Cardinals
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1093
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1093&answer=answer


1094) The St. Louis Cardinals defeated which team in the 2014 National League Division Series?
Correct Answer: Los Angeles Dodgers
Wrong Answer 1: Pittsburgh Pirates
Wrong Answer 2: Washington Nationals
Wrong Answer 3: San Francisco Giants
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1094
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1094&answer=answer


1095) Which pitcher won the National League Cy Young Award for the third time in 2014?
Correct Answer: Clayton Kershaw
Wrong Answer 1: Madison Bumgarner
Wrong Answer 2: Corey Kluber
Wrong Answer 3: Jose Fernandez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1095
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1095&answer=answer


1096) Which pitcher led the American League in wins and won the American League Cy Young Award in 2014?
Correct Answer: Corey Kluber
Wrong Answer 1: Matt Shoemaker
Wrong Answer 2: Sonny Gray
Wrong Answer 3: Clayton Kershaw
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1096
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1096&answer=answer


1097) The 2014 MLB National League Comeback Player of the Year Award was won by which player?
Correct Answer: Casey McGehee
Wrong Answer 1: Francisco Liriano
Wrong Answer 2: Buster Posey
Wrong Answer 3: Lance Berkman
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1097
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1097&answer=answer


1098) How many home runs did Mickey Mantle hit during his 12 years in the World Series?
Correct Answer: 18
Wrong Answer 1: 9
Wrong Answer 2: 26
Wrong Answer 3: 21
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1098
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1098&answer=answer


1099) Who was the MVP of the 2004 World Series?
Correct Answer: Manny Ramirez
Wrong Answer 1: Trot Nixon
Wrong Answer 2: Derek Lowe
Wrong Answer 3: Andy Pettitte
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1099
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1099&answer=answer


1100) Who hit the ball Willie Mays made "The Catch" on in game 1 of 1954's World Series?
Correct Answer: Vic Wertz
Wrong Answer 1: Duke Snider
Wrong Answer 2: Lou Boudreau
Wrong Answer 3: Ken Keltner
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1100
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1100&answer=answer


1101) What was Josh Beckett's ERA in the 2003 World Series?
Correct Answer: 1.13
Wrong Answer 1: 1.01
Wrong Answer 2: 2.72
Wrong Answer 3: 2.28
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1101
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1101&answer=answer


1102) Who did the Marlins beat to get into the 2003 World Series?
Correct Answer: Cubs
Wrong Answer 1: Astros
Wrong Answer 2: Braves
Wrong Answer 3: Cardinals
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1102
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1102&answer=answer


1103) At what baseball park did the 4th and final game of the 2005 World Series take place?
Correct Answer: Minute Maid Park
Wrong Answer 1: Wrigley Field
Wrong Answer 2: Houston Astrodome
Wrong Answer 3: Yankee Stadium
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1103
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1103&answer=answer


1104) Who is the first manager born outside the USA to win the World Series?
Correct Answer: Ozzie Guillen
Wrong Answer 1: Felipe Alou
Wrong Answer 2: Terry Francona
Wrong Answer 3: Tommy Lasorda
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1104
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1104&answer=answer


1105) Which network broadcast the 2005 World Series live?
Correct Answer: FOX
Wrong Answer 1: CBS
Wrong Answer 2: ESPN
Wrong Answer 3: NBC
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1105
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1105&answer=answer


1106) Whom of the following people did not appear in the 2005 World Series as an umpire?
Correct Answer: Chris Myers
Wrong Answer 1: Angel Hernandez
Wrong Answer 2: Derryl Cousins
Wrong Answer 3: Jerry Layne
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1106
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1106&answer=answer


1107) Which Florida Marlin scored the winning run in game 7 of the 1997 World Series?
Correct Answer: Craig Counsell
Wrong Answer 1: Fred McGriff
Wrong Answer 2: Gary Sheffield
Wrong Answer 3: Charles Johnson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1107
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1107&answer=answer


1108) The first World Series was played between Pittsburgh and who?
Correct Answer: Boston
Wrong Answer 1: Chicago
Wrong Answer 2: New York
Wrong Answer 3: Cincinnati
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1108
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1108&answer=answer


1109) What Toronto Blue Jay was named MVP of the 1993 World Series?
Correct Answer: Paul Molitor
Wrong Answer 1: Joe Carter
Wrong Answer 2: Roberto Alomar
Wrong Answer 3: Pat Borders
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1109
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1109&answer=answer


1110) What Toronto Blue Jay was named MVP of the 1992 World Series?
Correct Answer: Pat Borders
Wrong Answer 1: Joe Carter
Wrong Answer 2: Roberto Alomar
Wrong Answer 3: John Olerud
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1110
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1110&answer=answer


1111) Which team did the New York Mets beat in the 1969 NLCS to advance to the World Series?
Correct Answer: Atlanta Braves
Wrong Answer 1: Cincinnati Reds
Wrong Answer 2: Los Angeles Dodgers
Wrong Answer 3: San Francisco Giants
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1111
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1111&answer=answer


1112) How many total home runs were hit in the 1985 World Series?
Correct Answer: Four
Wrong Answer 1: One
Wrong Answer 2: Eight
Wrong Answer 3: Ten
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1112
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1112&answer=answer


1113) Which player stole the most bases in the 1985 World Series?
Correct Answer: Willie Wilson
Wrong Answer 1: Vince Coleman
Wrong Answer 2: Ozzie Smith
Wrong Answer 3: Steve Balboni
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1113
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1113&answer=answer


1114) How many pitchers did the Kansas City Royals use in the seven-game 1985 World Series?
Correct Answer: Six
Wrong Answer 1: Nine
Wrong Answer 2: Ten
Wrong Answer 3: Eight
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1114
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1114&answer=answer


1115) What was the team batting average of the Cleveland Indians in the 1995 World Series?
Correct Answer: .179
Wrong Answer 1: .232
Wrong Answer 2: .308
Wrong Answer 3: .134
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1115
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1115&answer=answer


1116) Who was the youngest pitcher for the Philadelphia Phillies in the 2008 World Series?
Correct Answer: Cole Hamels
Wrong Answer 1: Scott Eyre
Wrong Answer 2: Ryan Madson
Wrong Answer 3: Brett Myers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1116
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1116&answer=answer


1117) Who did the Colorado Rockies beat in the NLCS to reach the 2007 World Series?
Correct Answer: Arizona Diamondbacks
Wrong Answer 1: Philadelphia Phillies
Wrong Answer 2: Pittsburgh Pirates
Wrong Answer 3: Atlanta Braves
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1117
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1117&answer=answer


1118) What pitcher started three games in the 1991 World Series?
Correct Answer: Jack Morris
Wrong Answer 1: Tom Glavine
Wrong Answer 2: John Smoltz
Wrong Answer 3: Scott Erickson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1118
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1118&answer=answer


1119) How many previous world championships did the two 2008 World Series teams have combined?
Correct Answer: One
Wrong Answer 1: Six
Wrong Answer 2: Eight
Wrong Answer 3: Three
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1119
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1119&answer=answer


1120) Who got the first hit of the 2008 World Series?
Correct Answer: Chase Utley
Wrong Answer 1: Akinori Iwamura
Wrong Answer 2: Ryan Howard
Wrong Answer 3: Shane Victorino
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1120
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1120&answer=answer


1121) What was the last year a World Series game ended in a tie?
Correct Answer: 1922
Wrong Answer 1: 2007
Wrong Answer 2: 1948
Wrong Answer 3: 1909
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1121
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1121&answer=answer


1122) In how many years did Babe Ruth hit a home run in a World Series game?
Correct Answer: Six
Wrong Answer 1: Nine
Wrong Answer 2: One
Wrong Answer 3: Ten
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1122
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1122&answer=answer


1123) What was the team ERA for the Philadelphia Phillies in the 2008 World Series?
Correct Answer: 2.86
Wrong Answer 1: 4.38
Wrong Answer 2: 0.79
Wrong Answer 3: 1.95
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1123
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1123&answer=answer


1124) What pitcher struck out the most batters in the 2008 World Series?
Correct Answer: Scott Kazmir
Wrong Answer 1: Cole Hamels
Wrong Answer 2: Joe Blanton
Wrong Answer 3: Brad Lidge
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1124
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1124&answer=answer


1125) Who had an 0-3 record and nine strikeouts in nine at-bats during the 1972-74 World Series?
Correct Answer: Vida Blue
Wrong Answer 1: Catfish Hunter
Wrong Answer 2: Blue Moon Odom
Wrong Answer 3: Rollie Fingers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1125
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1125&answer=answer


1126) Who was the last person in the 20th century to pitch more than 27 innings in one World Series?
Correct Answer: Warren Spahn
Wrong Answer 1: Randy Johnson
Wrong Answer 2: Steve Carlton
Wrong Answer 3: Bob Gibson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1126
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1126&answer=answer


1127) Which was the only team to sweep a World Series in the 1970's?
Correct Answer: Cincinnati Reds
Wrong Answer 1: Oakland A's
Wrong Answer 2: Pittsburgh Pirates
Wrong Answer 3: New York Yankees
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1127
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1127&answer=answer


1128) Before their 2008 World Series win, when had the Philadelphia Phillies last been world champs?
Correct Answer: 1980
Wrong Answer 1: 1945
Wrong Answer 2: 1937
Wrong Answer 3: 1909
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1128
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1128&answer=answer


1129) Who won the Gold Glove Award as the best fielding pitcher in the National League in 2014?
Correct Answer: Zack Greinke
Wrong Answer 1: Adam Wainwright
Wrong Answer 2: Mark Buehrle
Wrong Answer 3: Clayton Kershaw
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1129
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1129&answer=answer


1130) Which pitcher was awarded the American League Gold Glove Award in 2014?
Correct Answer: Dallas Keuchel
Wrong Answer 1: R.A. Dickey
Wrong Answer 2: Jeremy Hellickson
Wrong Answer 3: Jake Peavy
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1130
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1130&answer=answer


1131) Which catcher received his second American League Gold Glove Award in 2014?
Correct Answer: Salvador Perez
Wrong Answer 1: Yadier Molina
Wrong Answer 2: Joe Mauer
Wrong Answer 3: Matt Wieters
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1131
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1131&answer=answer


1132) Which player won the American League batting title in 2014 after hitting .341?
Correct Answer: Jose Altuve
Wrong Answer 1: Justin Morneau
Wrong Answer 2: Josh Harrison
Wrong Answer 3: Victor Martinez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1132
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1132&answer=answer


1133) Which player became the National League batting champion in 2014 after hitting .319?
Correct Answer: Justin Morneau
Wrong Answer 1: Josh Harrison
Wrong Answer 2: Victor Martinez
Wrong Answer 3: Jose Altuve
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1133
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1133&answer=answer


1134) Which player became the National League home run champion in 2014 with 37 home runs?
Correct Answer: Giancarlo Stanton
Wrong Answer 1: Anthony Rizzo
Wrong Answer 2: Adrian Gonzalez
Wrong Answer 3: Anthony Rendon
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1134
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1134&answer=answer


1135) Which Hall of Famer never won a World Series ring?
Correct Answer: Ernie Banks
Wrong Answer 1: Yogi Berra
Wrong Answer 2: Babe Ruth
Wrong Answer 3: Pete Rose
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1135
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1135&answer=answer


1136) Which of these pitchers won ten World Series games?
Correct Answer: Whitey Ford
Wrong Answer 1: Babe Ruth
Wrong Answer 2: Roger Clemens
Wrong Answer 3: Nolan Ryan
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1136
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1136&answer=answer


1137) The Houston Astros entered their first World Series in what year?
Correct Answer: 2005
Wrong Answer 1: 2000
Wrong Answer 2: 2002
Wrong Answer 3: 2006
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1137
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1137&answer=answer


1138) What was Babe Ruth's ERA in the World Series?
Correct Answer: 0.87
Wrong Answer 1: 1.50
Wrong Answer 2: 3.18
Wrong Answer 3: 2.79
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1138
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1138&answer=answer


1139) In what year did a team first have to win two playoff series to reach the World Series?
Correct Answer: 1981
Wrong Answer 1: 1995
Wrong Answer 2: 2003
Wrong Answer 3: 1969
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1139
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1139&answer=answer


1140) Who drilled a three-run home in Game five of the 2010 World Series for the San Francisco Giants?
Correct Answer: Edgar Renteria
Wrong Answer 1: Cody Ross
Wrong Answer 2: Buster Posey
Wrong Answer 3: Pablo Sandoval
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1140
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1140&answer=answer


1141) Who was the losing pitcher for the Texas Rangers in Game one of the 2010 World Series?
Correct Answer: Cliff Lee
Wrong Answer 1: Colby Lewis
Wrong Answer 2: Tommy Hunter
Wrong Answer 3: C.J. Wilson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1141
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1141&answer=answer


1142) The San Francisco Giants defeated the Texas Rangers 9-0 in which game of the 2010 MLB World Series?
Correct Answer: Game 2
Wrong Answer 1: Game 1
Wrong Answer 2: Game 5
Wrong Answer 3: Game 4
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1142
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1142&answer=answer


1143) Who knocked out two home runs for the Philadelphia Phillies in Game four of the 2008 MLB World Series?
Correct Answer: Ryan Howard
Wrong Answer 1: Chase Utley
Wrong Answer 2: Jayson Werth
Wrong Answer 3: Joe Blanton
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1143
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1143&answer=answer


1144) Who was the winning pitcher for the Philadelphia Phillies in the final game of the 2008 World Series?
Correct Answer: J.C. Romero
Wrong Answer 1: Joe Blanton
Wrong Answer 2: Cole Hamels
Wrong Answer 3: Brett Myers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1144
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1144&answer=answer


1145) Which Major League Baseball team earned their first ever MLB World Series appearance in 2005?
Correct Answer: Houston Astros
Wrong Answer 1: Tampa Bay Rays
Wrong Answer 2: Oakland Athletics
Wrong Answer 3: Cleveland Indians
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1145
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1145&answer=answer


1146) Who hit a solo home run on the first pitch in Game five of the 2000 World Series?
Correct Answer: Derek Jeter
Wrong Answer 1: Mike Piazza
Wrong Answer 2: Bernie Williams
Wrong Answer 3: Robin Ventura
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1146
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1146&answer=answer


1147) Who threw the "1st Pitch" in game 5 of the 2008 World Series?
Correct Answer: Jim Bunning
Wrong Answer 1: Cal Ripken, Jr.
Wrong Answer 2: General David Patreus
Wrong Answer 3: Carl Yastrzemski
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1147
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1147&answer=answer


1148) Prior to game 1 of the 2007 World Series, who threw the "1st Pitch"?
Correct Answer: Carl Yastrzemski
Wrong Answer 1: Scott Brosius
Wrong Answer 2: Bob Sheppard
Wrong Answer 3: Cal Ripken, Jr.
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1148
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1148&answer=answer


1149) What Tiger was tagged out at the plate in the second inning of game 2 of the 2012 World Series?
Correct Answer: Prince Fielder
Wrong Answer 1: Delmon Young
Wrong Answer 2: Miguel Cabrera
Wrong Answer 3: Jhonny Peralta
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1149
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1149&answer=answer


1150) How many runs did the Giants score in the 2012 World Series?
Correct Answer: Sixteen Runs
Wrong Answer 1: Six Runs
Wrong Answer 2: Thirty Two Runs
Wrong Answer 3: Five Runs
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1150
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1150&answer=answer


1151) Madison Bumgarner, Aubrey Huff and Nate Schierholtz played on which World Series team?
Correct Answer: The 2010 Giants
Wrong Answer 1: The 1995 Indians
Wrong Answer 2: The 2011 Cardinals
Wrong Answer 3: The 2009 Yankees
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1151
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1151&answer=answer


1152) What World Series team included Phil Hughes and David Robertson?
Correct Answer: The 2009 Yankees
Wrong Answer 1: The 2007 Rockies
Wrong Answer 2: The 2002 Angels
Wrong Answer 3: The 2011 Cardinals
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1152
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1152&answer=answer


1153) What World Series team included Eric Gagne and Julio Lugo?
Correct Answer: The 2007 Red Sox
Wrong Answer 1: The 2005 White Sox
Wrong Answer 2: The 2002 Giants
Wrong Answer 3: The 2011 Rangers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1153
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1153&answer=answer


1154) Brad Hawpe, Matt Holliday and Josh Fogg played on which World Series team?
Correct Answer: The 2007 Rockies
Wrong Answer 1: The 2011 Rangers
Wrong Answer 2: The 2009 Yankees
Wrong Answer 3: The 2005 Astros
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1154
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1154&answer=answer


1155) What World Series team included Hector Luna, Scott Rolen and Larry Walker?
Correct Answer: The 2004 Cardinals
Wrong Answer 1: The 2005 Astros
Wrong Answer 2: The 2010 Rangers
Wrong Answer 3: The 2002 Giants
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1155
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1155&answer=answer


1156) What World Series team included Ozzie Guillen, Bret Boone and Andruw Jones?
Correct Answer: The 1999 Braves
Wrong Answer 1: The 2009 Yankees
Wrong Answer 2: The 2002 Angels
Wrong Answer 3: The 2004 Red Sox
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1156
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1156&answer=answer


1157) Who was the first person to win the All-Star Game MVP twice?
Correct Answer: Willie Mays
Wrong Answer 1: Hank Aaron
Wrong Answer 2: Ted Williams
Wrong Answer 3: Fred Lynn
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1157
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1157&answer=answer


1158) When Roger Clemens won the 1991 Cy Young Award what team was he the pitching for?
Correct Answer: Boston
Wrong Answer 1: Kansas City
Wrong Answer 2: Houston
Wrong Answer 3: New York
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1158
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1158&answer=answer


1159) Who finished fourth in votes for the 2012 National League MVP award?
Correct Answer: Yadier Molina
Wrong Answer 1: R.A. Dickey
Wrong Answer 2: Chipper Jones
Wrong Answer 3: Ryan Braun
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1159
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1159&answer=answer


1160) What MLB award was originally called the Chalmers Award?
Correct Answer: MVP Award
Wrong Answer 1: Manager of the Year
Wrong Answer 2: Gold Glove
Wrong Answer 3: Cy Young Award
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1160
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1160&answer=answer


1161) In what year was the first World Series game played indoors in a domed stadium?
Correct Answer: 1987
Wrong Answer 1: 1985
Wrong Answer 2: 1990
Wrong Answer 3: 1992
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1161
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1161&answer=answer


1162) Why was the 1994 World Series cancelled?
Correct Answer: Strike Year
Wrong Answer 1: War
Wrong Answer 2: Hurricane
Wrong Answer 3: Earthquake
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1162
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1162&answer=answer


1163) How many World Series titles did Billy Martin win as a manager?
Correct Answer: Two
Wrong Answer 1: Five
Wrong Answer 2: Zero
Wrong Answer 3: One
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1163
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1163&answer=answer


1164) What player was included in the acquisition of Hideki Irabu for the Yanks?
Correct Answer: Homer Bush
Wrong Answer 1: Jeff Nelson
Wrong Answer 2: Luis Sojo
Wrong Answer 3: Dale Sveum
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1164
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1164&answer=answer


1165) Which of the following pitchers never pitched for Boston?
Correct Answer: Mike Cuellar
Wrong Answer 1: Juan Marichal
Wrong Answer 2: Tom Seaver
Wrong Answer 3: Ferguson Jenkins
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1165
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1165&answer=answer


1166) Who was the 1st designated hitter for the Red Sox?
Correct Answer: Orlando Cepeda
Wrong Answer 1: Cecil Cooper
Wrong Answer 2: Carl Yastrzemski
Wrong Answer 3: George Scott
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1166
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1166&answer=answer


1167) Who was an American League All-Star in 1997, 1999, 2000, 2002 and 2003?
Correct Answer: Nomar Garciaparra
Wrong Answer 1: Johnny Damon
Wrong Answer 2: Jorge Posada
Wrong Answer 3: Angel Berroa
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1167
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1167&answer=answer


1168) What was Boston Red Sox Bill Lee's nickname?
Correct Answer: Space Man
Wrong Answer 1: Space Cadet
Wrong Answer 2: Spacey
Wrong Answer 3: Spaced Out
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1168
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1168&answer=answer


1169) Before Justin Verlander, who was the last Detroit Tiger to win Rookie of the Year?
Correct Answer: Lou Whitaker
Wrong Answer 1: Cecil Fielder
Wrong Answer 2: Kirk Gibson
Wrong Answer 3: Mark Fidrych
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1169
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1169&answer=answer


1170) Which player reached 100 RBI's at a younger age than Miguel Cabrera?
Correct Answer: Ted Williams
Wrong Answer 1: Babe Ruth
Wrong Answer 2: Stan Musial
Wrong Answer 3: Hack Wilson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1170
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1170&answer=answer


1171) What year was Davey Johnson's rookie season as Mets manager?
Correct Answer: 1984
Wrong Answer 1: 1980
Wrong Answer 2: 1983
Wrong Answer 3: 1981
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1171
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1171&answer=answer


1172) What milestone did Alfonso Soriano reach in August 2013?
Correct Answer: 2000th Career Hit
Wrong Answer 1: 500th Stolen Base
Wrong Answer 2: 300th Home Run
Wrong Answer 3: 3000th Career Hit
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1172
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1172&answer=answer


1173) Which baseball player hosted "Saturday Night Live" on December 1, 2001?
Correct Answer: Derek Jeter
Wrong Answer 1: Cal Ripken, Jr.
Wrong Answer 2: Jason Giambi
Wrong Answer 3: Roger Clemens
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1173
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1173&answer=answer


1174) Which announcer was famous for "Bye, bye, baby" when the San Francisco Giants hit a home run?
Correct Answer: Russ Hodges
Wrong Answer 1: Al Michaels
Wrong Answer 2: Lon Simmons
Wrong Answer 3: Bill Thompson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1174
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1174&answer=answer


1175) What is the distance from the pitching rubber to home plate in Major League Baseball fields?
Correct Answer: 60 Feet, 6 Inches
Wrong Answer 1: 90 Feet
Wrong Answer 2: 70 Feet, 9 Inches
Wrong Answer 3: 45 Feet
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1175
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1175&answer=answer


1176) Who won the Rolaids Relief Award five times from 1980-85?
Correct Answer: Dan Quisenberry
Wrong Answer 1: Dave Righetti
Wrong Answer 2: Rollie Fingers
Wrong Answer 3: Sparky Lyle
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1176
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1176&answer=answer


1177) What team's pitcher won the Mariano Rivera AL Reliever of the Year in 2015?
Correct Answer: NY Yankees
Wrong Answer 1: Kansas City Royals
Wrong Answer 2: Baltimore Orioles
Wrong Answer 3: Texas Rangers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1177
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1177&answer=answer


1178) Manny Ramirez was the AL Hank Aaron Winner for 2004 who was the NL Hank Aaron Winner that year?
Correct Answer: Barry Bonds
Wrong Answer 1: Todd Helton
Wrong Answer 2: Ryan Howard
Wrong Answer 3: Buster Posey
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1178
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1178&answer=answer


1179) Alex Rodriguez was the 2003 AL Hank Aaron Winner, who was the NL Hank Aaron Winner that year?
Correct Answer: Albert Pujols
Wrong Answer 1: Barry Bonds
Wrong Answer 2: Andruw Jones
Wrong Answer 3: Matt Kemp
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1179
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1179&answer=answer


1180) Carlos Delgado was the AL Hank Aaron Winner for 2000 who was the NL Hank Aaron Winner that year?
Correct Answer: Todd Helton
Wrong Answer 1: Prince Fielder
Wrong Answer 2: Matt Kemp
Wrong Answer 3: Joey Votto
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1180
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1180&answer=answer


1181) Which MLB star won the 2010 Branch Rickey Award Winner
Correct Answer: Vernon Wells
Wrong Answer 1: Tom Lasorda
Wrong Answer 2: Torii Hunter
Wrong Answer 3: Curt Schilling
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1181
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1181&answer=answer


1182) Who won the 2011 Lou Gehrig Memorial Award for their character and integrity both on and off the field?
Correct Answer: Ryan Zimmerman
Wrong Answer 1: John Smoltz
Wrong Answer 2: Curt Schilling
Wrong Answer 3: Tony Perez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1182
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1182&answer=answer


1183) Which Cub batted .272 and had 18 home runs in the 2016 regular season?
Correct Answer: Ben Zobrist
Wrong Answer 1: Addison Russell
Wrong Answer 2: Kris Bryant
Wrong Answer 3: Jason Heyward
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1183
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1183&answer=answer


1184) Who is the manager of the 2016 Minnesota Twins?
Correct Answer: Paul Molitor
Wrong Answer 1: Don Mattingly
Wrong Answer 2: Craig Counsell
Wrong Answer 3: Rick Renteria
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1184
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1184&answer=answer


1185) How many regular season games did the NY Yankees win in 2016?
Correct Answer: 84
Wrong Answer 1: 66
Wrong Answer 2: 71
Wrong Answer 3: 101
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1185
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1185&answer=answer


1186) How many regular season games did the NY Mets win in 2016?
Correct Answer: 87
Wrong Answer 1: 99
Wrong Answer 2: 101
Wrong Answer 3: 44
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1186
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1186&answer=answer


1187) Which team had more loses during the 2016 MLB season?
Correct Answer: Arizona Diamondbacks
Wrong Answer 1: Pittsburgh Pirates
Wrong Answer 2: Miami Marlins
Wrong Answer 3: St. Louis Cardinals
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1187
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1187&answer=answer


1188) Who performed "America the Beautiful" at game 5 of the 2015 World Series?
Correct Answer: Tony Bennett
Wrong Answer 1: Snoop Dogg
Wrong Answer 2: Alicia Keyes
Wrong Answer 3: Jimmy Buffett
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1188
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1188&answer=answer


1189) Who threw the ceremonial first pitch at game 1 of the 2015 World Series?
Correct Answer: George Brett
Wrong Answer 1: Joe Biden
Wrong Answer 2: Barack Obama
Wrong Answer 3: Bob Costa
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1189
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1189&answer=answer


1190) How many hits did Johnny Cueto give up in his complete game for game 2 of the 2015 World Series?
Correct Answer: 2 Hits
Wrong Answer 1: 6 Hits
Wrong Answer 2: 4 Hits
Wrong Answer 3: 1 Hit
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1190
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1190&answer=answer


1191) Who came in 2nd place in 2015 AL MVP voting?
Correct Answer: Mike Trout
Wrong Answer 1: Adrian Beltre
Wrong Answer 2: David Price
Wrong Answer 3: Miguel Cabrera
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1191
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1191&answer=answer


1192) When was Prince Fielder's first season in the MLB?
Correct Answer: 2005
Wrong Answer 1: 2001
Wrong Answer 2: 2010
Wrong Answer 3: 2009
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1192
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1192&answer=answer


1193) What year did Andrew McCutchen make his first MLB appearance?
Correct Answer: 2009
Wrong Answer 1: 2001
Wrong Answer 2: 2011
Wrong Answer 3: 2005
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1193
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1193&answer=answer


1194) Which Major League manager won 3731 games over 53 seasons?
Correct Answer: Connie Mack
Wrong Answer 1: Leo Durocher
Wrong Answer 2: Sparky Anderson
Wrong Answer 3: Casey Stengel
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1194
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1194&answer=answer


1195) Who finished in first in the NL East in 2013?
Correct Answer: Atlanta Braves
Wrong Answer 1: NY Mets
Wrong Answer 2: Miami Marlins
Wrong Answer 3: Philadelphia Phillies
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1195
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1195&answer=answer


1196) At the start of the 1996 season, who was the highest paid professional baseball player?
Correct Answer: Cecil Fielder
Wrong Answer 1: Barry Bonds
Wrong Answer 2: Ken Griffey, Jr.
Wrong Answer 3: Cal Ripken
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1196
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1196&answer=answer


1197) Who was the first Heisman trophy winner to play Major League Baseball?
Correct Answer: Vic Janowicz
Wrong Answer 1: Chuck Essegian
Wrong Answer 2: Bo Jackson
Wrong Answer 3: Jackie Jensen
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1197
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1197&answer=answer


1198) What Major League team had the mascot, "The Crab"?
Correct Answer: San Francisco Giants
Wrong Answer 1: Boston Red Sox
Wrong Answer 2: Seattle Mariners
Wrong Answer 3: Seattle Pilots
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1198
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1198&answer=answer


1199) What position did Hall of Fame Baseball player Jimmie Foxx play?
Correct Answer: 1st Base
Wrong Answer 1: Right Field
Wrong Answer 2: 2nd Base
Wrong Answer 3: Left Field
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1199
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1199&answer=answer


1200) What position did Hall of Fame baseball player Lou Brock play?
Correct Answer: Left Field
Wrong Answer 1: 1st Base
Wrong Answer 2: Right Field
Wrong Answer 3: Catcher
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1200
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1200&answer=answer


1201) What position did Hall of Fame Baseball player Tony Perez play?
Correct Answer: 1st Base
Wrong Answer 1: Shortstop
Wrong Answer 2: Third Base
Wrong Answer 3: 2nd Base
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1201
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1201&answer=answer


1202) In 2004 who tied Albert Pujols for 2nd in home runs in the National League with 46 homers?
Correct Answer: Adam Dunn
Wrong Answer 1: Barry Bonds
Wrong Answer 2: Jim Thome
Wrong Answer 3: Adrian Beltre
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1202
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1202&answer=answer


1203) What team did Carlos Pena wear #23 for in the 2012 MLB season?
Correct Answer: Tampa Bay Rays
Wrong Answer 1: Oakland Athletics
Wrong Answer 2: Pittsburgh Padres
Wrong Answer 3: Toronto Blue Jays
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1203
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1203&answer=answer


1204) Which of these home run hitters hit more than 500 home runs in his MLB career?
Correct Answer: Gary Sheffield
Wrong Answer 1: Fred McGriff
Wrong Answer 2: Juan Gonzalez
Wrong Answer 3: Jose Canseco
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1204
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1204&answer=answer


1205) In 2011, Albert Pujols was injured when he collided with which player?
Correct Answer: Wilson Betemit
Wrong Answer 1: Carlos Marmol
Wrong Answer 2: Aramis Ramirez
Wrong Answer 3: Justin Upton
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1205
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1205&answer=answer


1206) Which country did Miguel Cabrera represent at the 2013 World Baseball Classic?
Correct Answer: Venezuela
Wrong Answer 1: Dominican Republic
Wrong Answer 2: United States
Wrong Answer 3: Cuba
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1206
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1206&answer=answer


1207) Robinson Cano played for what team prior to the Mariners?
Correct Answer: Yankees
Wrong Answer 1: Mets
Wrong Answer 2: Red Sox
Wrong Answer 3: Braves
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1207
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1207&answer=answer


1208) In what state was Derek Jeter born?
Correct Answer: New Jersey
Wrong Answer 1: California
Wrong Answer 2: Michigan
Wrong Answer 3: New York
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1208
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1208&answer=answer


1209) Who is the baseball player nicknamed "Pronk"?
Correct Answer: Travis Hafner
Wrong Answer 1: Robinson Cano
Wrong Answer 2: Pablo Sandoval
Wrong Answer 3: Jose Bautista
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1209
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1209&answer=answer


1210) Who is the baseball player nicknamed "Cuban Missile"?
Correct Answer: Alexei Ramirez
Wrong Answer 1: Chris Perez
Wrong Answer 2: Johnny Damon
Wrong Answer 3: Albert Pujols
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1210
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1210&answer=answer


1211) Who is the Major League Baseball player nicknamed "Pure Rage"?
Correct Answer: Chris Perez
Wrong Answer 1: Carlos Lee
Wrong Answer 2: Albert Pujols
Wrong Answer 3: Travis Hafner
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1211
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1211&answer=answer


1212) Who is the Major League Baseball player nicknamed "TatMan"?
Correct Answer: Ryan Roberts
Wrong Answer 1: Johnny Damon
Wrong Answer 2: Jose Bautista
Wrong Answer 3: Prince Fielder
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1212
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1212&answer=answer


1213) In 2014, who became the first pitcher to lead the major leagues in ERA in four straight years?
Correct Answer: Clayton Kershaw
Wrong Answer 1: Jose Altuve
Wrong Answer 2: Justin Morneau
Wrong Answer 3: Felix Hernandez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1213
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1213&answer=answer


1214) Who won the National League Manager of the Year Award in 2014?
Correct Answer: Matt Williams
Wrong Answer 1: Terry Francona
Wrong Answer 2: Davey Johnson
Wrong Answer 3: Buck Showalter
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1214
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1214&answer=answer


1215) Who won his third American League Manager of the Year award in 2014, his first since 2004?
Correct Answer: Buck Showalter
Wrong Answer 1: Terry Francona
Wrong Answer 2: Bob Melvin
Wrong Answer 3: Matt Williams
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1215
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1215&answer=answer


1216) Which relief pitcher was named the 2014 Trevor Hoffman National League Reliever of the Year?
Correct Answer: Craig Kimbrel
Wrong Answer 1: Greg Holland
Wrong Answer 2: Fernando Rodney
Wrong Answer 3: Jose Valverde
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1216
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1216&answer=answer


1217) Which relief pitcher was named the 2014 Mariano Rivera American League Reliever of the Year?
Correct Answer: Greg Holland
Wrong Answer 1: Fernando Rodney
Wrong Answer 2: Jose Valverde
Wrong Answer 3: Craig Kimbrel
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1217
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1217&answer=answer


1218) Who did the Yankees sweep in the World Series in 1998?
Correct Answer: Padres
Wrong Answer 1: Giants
Wrong Answer 2: Dodgers
Wrong Answer 3: Mets
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1218
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1218&answer=answer


1219) Who did the Yankees sweep in the 1999 World Series?
Correct Answer: Braves
Wrong Answer 1: Mets
Wrong Answer 2: Giants
Wrong Answer 3: Padres
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1219
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1219&answer=answer


1220) How many Cubs had over 100 hits in the 2016 regular season?
Correct Answer: 7
Wrong Answer 1: 1
Wrong Answer 2: 3
Wrong Answer 3: 11
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1220
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1220&answer=answer


1221) Who was the first San Francisco Giants manager to be named Manager of the Year three times?
Correct Answer: Dusty Baker
Wrong Answer 1: Roger Craig
Wrong Answer 2: Charlie Fox
Wrong Answer 3: Frank Robinson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1221
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1221&answer=answer


1222) What country was Robinson Cano born in?
Correct Answer: Dominican Republic
Wrong Answer 1: USA
Wrong Answer 2: Cuba
Wrong Answer 3: Puerto Rico
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1222
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1222&answer=answer


1223) How many total earned runs did Mariano Rivera give up in 3 World Series 2000-'03?
Correct Answer: Three Earned Runs
Wrong Answer 1: Six Earned Runs
Wrong Answer 2: Twelve Earned Runs
Wrong Answer 3: Zero Earned Runs
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1223
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1223&answer=answer


1224) How did the 2005 World Series end?
Correct Answer: In A Shutout
Wrong Answer 1: Extra Innings
Wrong Answer 2: On A Walk Off Home Run
Wrong Answer 3: Bases Loaded Walk
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1224
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1224&answer=answer


1225) Which team was the first to win the World Series without losing any games?
Correct Answer: Chicago Cubs
Wrong Answer 1: Boston Braves
Wrong Answer 2: New York Giants
Wrong Answer 3: Cleveland Indians
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1225
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1225&answer=answer


1226) What was John Smoltz' ERA in the Atlanta Braves 1995 World Series win?
Correct Answer: 15.43
Wrong Answer 1: 9.00
Wrong Answer 2: 0.00
Wrong Answer 3: 1.00
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1226
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1226&answer=answer


1227) Which pitcher was named AL MVP for 1931 after compiling a 31-4 record?
Correct Answer: Lefty Grove
Wrong Answer 1: Dizzy Dean
Wrong Answer 2: Lefty Gomez
Wrong Answer 3: Carl Hubbell
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1227
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1227&answer=answer


1228) Which pitcher was the first to win the Cy Young in both leagues?
Correct Answer: Gaylord Perry
Wrong Answer 1: Steve Carlton
Wrong Answer 2: Ferguson Jenkins
Wrong Answer 3: Jim Palmer
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1228
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1228&answer=answer


1229) What was the last year of Joe DiMaggio's career?
Correct Answer: 1951
Wrong Answer 1: 1954
Wrong Answer 2: 1947
Wrong Answer 3: 1958
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1229
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1229&answer=answer


1230) Which of the following hitters batted .403 in 1925?
Correct Answer: Rogers Hornsby
Wrong Answer 1: Ty Cobb
Wrong Answer 2: Blue Moon Odom
Wrong Answer 3: Nap Lajoie
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1230
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1230&answer=answer


1231) Who did the Atlanta Braves trade to get John Smoltz?
Correct Answer: Doyle Alexander
Wrong Answer 1: Rick Mahler
Wrong Answer 2: Darrel Evans
Wrong Answer 3: None Of These Choices
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1231
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1231&answer=answer


1232) Before playing for the Atlanta Braves, which team did John Smoltz play for?
Correct Answer: Detroit Tigers
Wrong Answer 1: Chicago Cubs
Wrong Answer 2: New York Yankees
Wrong Answer 3: California Angels
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1232
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1232&answer=answer


1233) What college did MLB Hall of Famer Mike Schmidt play for?
Correct Answer: Ohio University
Wrong Answer 1: Ohio State University
Wrong Answer 2: Oklahoma
Wrong Answer 3: Oklahoma State
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1233
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1233&answer=answer


1234) Who won the ML Home Run Derby contest at the 1990 All-Star Game?
Correct Answer: Ryne Sandberg
Wrong Answer 1: Cal Ripken, Jr.
Wrong Answer 2: Mark McGwire
Wrong Answer 3: Barry Bonds
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1234
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1234&answer=answer


1235) Which of the following baseball players are not father and son?
Correct Answer: Lindy And Von McDaniel
Wrong Answer 1: Mel And Todd Stottlemyre
Wrong Answer 2: Maury And Bump Wills
Wrong Answer 3: Yogi And Dale Berra
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1235
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1235&answer=answer


1236) Who was the last person to strike out in Roger Clemens 2nd 20 K game?
Correct Answer: Travis Fryman
Wrong Answer 1: Alan Trammell
Wrong Answer 2: Cecil Fielder
Wrong Answer 3: Phil Nevin
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1236
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1236&answer=answer


1237) What team set an American League record in 1987 by opening with 13 consecutive wins?
Correct Answer: Milwaukee Brewers
Wrong Answer 1: New York Yankees
Wrong Answer 2: Boston Red Sox
Wrong Answer 3: Minnesota Twins
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1237
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1237&answer=answer


1238) During Joe DiMaggio's 56 game hitting streak in 1941 how many hits did he get?
Correct Answer: 91
Wrong Answer 1: 87
Wrong Answer 2: 125
Wrong Answer 3: 64
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1238
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1238&answer=answer


1239) What was the first year that the Cy Young Award was given out in both leagues?
Correct Answer: 1967
Wrong Answer 1: 1969
Wrong Answer 2: 1964
Wrong Answer 3: 1956
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1239
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1239&answer=answer


1240) Who is the first player to hit two home runs in one All-Star game?
Correct Answer: Arky Vaughan
Wrong Answer 1: Ted Williams
Wrong Answer 2: Babe Ruth
Wrong Answer 3: Bo Jackson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1240
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1240&answer=answer


1241) Jeff Bagwell attended what university?
Correct Answer: University Of Hartford
Wrong Answer 1: UCLA
Wrong Answer 2: Syracuse University
Wrong Answer 3: University Of Miami
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1241
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1241&answer=answer


1242) Name the only pitcher to face Babe Ruth and Mickey Mantle?
Correct Answer: Al Benton
Wrong Answer 1: Sal Maglie
Wrong Answer 2: Early Wynn
Wrong Answer 3: Ellis Kinder
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1242
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1242&answer=answer


1243) Who managed the Seattle Pilots in their only season?
Correct Answer: Joe Schultz
Wrong Answer 1: Dale Williams
Wrong Answer 2: Whitey Herzog
Wrong Answer 3: Ted Williams
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1243
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1243&answer=answer


1244) Who was Nolan Ryan's first strikeout victim?
Correct Answer: Pat Jarvis
Wrong Answer 1: Junior Gilliam
Wrong Answer 2: Willie McCovey
Wrong Answer 3: Felipe Alou
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1244
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1244&answer=answer


1245) How many regular season games did Oral Hershiser win in his Cy Young Award season of 1988?
Correct Answer: 23
Wrong Answer 1: 24
Wrong Answer 2: 20
Wrong Answer 3: 25
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1245
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1245&answer=answer


1246) Who gave up Bernie Williams game-winning home run in Game 1 of the 1996 ALCS?
Correct Answer: Randy Meyers
Wrong Answer 1: Armando Benitez
Wrong Answer 2: Mike Mussina
Wrong Answer 3: Jesse Orosco
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1246
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1246&answer=answer


1247) In what year were the bullpens added to Fenway Park?
Correct Answer: 1940
Wrong Answer 1: 1934
Wrong Answer 2: 1955
Wrong Answer 3: 1925
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1247
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1247&answer=answer


1248) Roger Clemens was originally drafted by which team though he never signed with them?
Correct Answer: New York Mets
Wrong Answer 1: Houston Astros
Wrong Answer 2: Boston Red Sox
Wrong Answer 3: Texas Rangers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1248
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1248&answer=answer


1249) Who was the first major-leaguer to have a 40 home run season and have a 50 stolen bases season?
Correct Answer: Ryne Sandberg
Wrong Answer 1: Joe DiMaggio
Wrong Answer 2: Willie Mays
Wrong Answer 3: Barry Bonds
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1249
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1249&answer=answer


1250) Which of these players hit into a triple play in his final career at bat?
Correct Answer: Joe Pignatano
Wrong Answer 1: Ted Kluszewski
Wrong Answer 2: Ozzie Virgil Sr
Wrong Answer 3: Vic Wertz
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1250
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1250&answer=answer


1251) Who was the winning pitcher in George Brett's "Pine Tar" Game?
Correct Answer: Mike Armstrong
Wrong Answer 1: Dan Quisenberry
Wrong Answer 2: Shane Rawley
Wrong Answer 3: George Frazier
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1251
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1251&answer=answer


1252) Who was the last pitcher to face Roberto Clemente before his untimely death?
Correct Answer: Tom Hall
Wrong Answer 1: John Matlack
Wrong Answer 2: Steve Hamilton
Wrong Answer 3: Pedro Borbon
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1252
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1252&answer=answer


1253) At what college did the "7th inning stretch" originate?
Correct Answer: Manhattan College
Wrong Answer 1: Fordham University
Wrong Answer 2: University Of New York
Wrong Answer 3: Bowdoin College
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1253
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1253&answer=answer


1254) Who was baseball's first $100,000 bonus player?
Correct Answer: Paul Pettit
Wrong Answer 1: Joey Jay
Wrong Answer 2: Steve Chilcott
Wrong Answer 3: Wes Parker
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1254
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1254&answer=answer


1255) Who was the first African-American pitcher in the Major Leagues?
Correct Answer: Dan Bankhead
Wrong Answer 1: Sam Jethroe
Wrong Answer 2: Bob Trice
Wrong Answer 3: Hilton Smith
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1255
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1255&answer=answer


1256) Who was the first African American manager in organized baseball?
Correct Answer: Sam Bankhead
Wrong Answer 1: Larry Doby
Wrong Answer 2: Dave Hoskins
Wrong Answer 3: Ray Dandridge
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1256
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1256&answer=answer


1257) What Major League franchise held "Musical Un-appreciation Night"?
Correct Answer: Brooklyn Dodgers
Wrong Answer 1: Cleveland Indians
Wrong Answer 2: Chicago Cubs
Wrong Answer 3: St. Louis Browns
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1257
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1257&answer=answer


1258) What year did the American League decide to use the designated-hitter rule?
Correct Answer: 1973
Wrong Answer 1: 1989
Wrong Answer 2: 1979
Wrong Answer 3: 1982
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1258
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1258&answer=answer


1259) How many times did Tony Gwynn lead the National League in hitting in the decade of the 90's?
Correct Answer: 4
Wrong Answer 1: 2
Wrong Answer 2: 6
Wrong Answer 3: 1
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1259
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1259&answer=answer


1260) Which of these sluggers has hit the most career home runs?
Correct Answer: Ernie Banks
Wrong Answer 1: Mel Ott
Wrong Answer 2: Eddie Murray
Wrong Answer 3: Lou Gehrig
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1260
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1260&answer=answer


1261) Which of these players has hit the most career home runs?
Correct Answer: Frank Robinson
Wrong Answer 1: Mickey Mantle
Wrong Answer 2: Reggie Jackson
Wrong Answer 3: Harmon Killebrew
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1261
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1261&answer=answer


1262) Which baseball pitcher won the 1996 National League Cy Young Award?
Correct Answer: John Smoltz
Wrong Answer 1: Pat Hentgen
Wrong Answer 2: Pedro Martinez
Wrong Answer 3: Tom Glavine
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1262
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1262&answer=answer


1263) Who won the American League Cy Young Award in 1999?
Correct Answer: Pedro Martinez
Wrong Answer 1: Randy Johnson
Wrong Answer 2: Pat Hentgen
Wrong Answer 3: Tom Glavine
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1263
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1263&answer=answer


1264) How many MVP Awards did Dale Murphy win?
Correct Answer: 2
Wrong Answer 1: 0
Wrong Answer 2: 1
Wrong Answer 3: 4
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1264
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1264&answer=answer


1265) Who became baseball's first season-long holdout?
Correct Answer: Tom Lovett
Wrong Answer 1: Red Lucas
Wrong Answer 2: Herman Long
Wrong Answer 3: Al Lopez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1265
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1265&answer=answer


1266) What was the lifetime batting average of announcer Tim McCarver?
Correct Answer: .271
Wrong Answer 1: .226
Wrong Answer 2: .191
Wrong Answer 3: .302
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1266
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1266&answer=answer


1267) Who was baseball's first professional umpire?
Correct Answer: Billy McLean
Wrong Answer 1: Dan Beck
Wrong Answer 2: Tom Kelly
Wrong Answer 3: Jack McKeon
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1267
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1267&answer=answer


1268) Who was the first Major Leaguer to turn to sports writing after his playing career?
Correct Answer: Tim Murnane
Wrong Answer 1: Rupert Bome
Wrong Answer 2: Jimmy McMahon
Wrong Answer 3: Miles Krumbach
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1268
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1268&answer=answer


1269) Who was the first woman to head a big league's grounds crew?
Correct Answer: Heather Nabozny
Wrong Answer 1: Jessica Bowers
Wrong Answer 2: Jenny Nettles
Wrong Answer 3: Megan Williams
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1269
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1269&answer=answer


1270) Who was the first player to hit a home run in an interleague game?
Correct Answer: Stan Javier
Wrong Answer 1: Rich Aurilia
Wrong Answer 2: Barry Bonds
Wrong Answer 3: Shawon Dunston
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1270
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1270&answer=answer


1271) What was Crosley Field originally called?
Correct Answer: Redland Field
Wrong Answer 1: Cincinnati Park
Wrong Answer 2: Reds Field
Wrong Answer 3: League Park
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1271
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1271&answer=answer


1272) Who won the American League Central Division in 2004?
Correct Answer: Minnesota
Wrong Answer 1: Kansas City
Wrong Answer 2: Baltimore
Wrong Answer 3: Chicago White Sox
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1272
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1272&answer=answer


1273) Which of these had 5 home runs in the 2004 post-season?
Correct Answer: David Ortiz
Wrong Answer 1: Alex Rodriguez
Wrong Answer 2: Barry Bonds
Wrong Answer 3: Bernie Williams
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1273
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1273&answer=answer


1274) Who had 37 home runs and 130 RBI's in the 2001 season?
Correct Answer: Albert Pujols
Wrong Answer 1: Mike Piazza
Wrong Answer 2: Nomar Garciaparra
Wrong Answer 3: Jose Contreras
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1274
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1274&answer=answer


1275) Which baseball player has a tattoo of the MLB logo on his left calf?
Correct Answer: Rocco Baldelli
Wrong Answer 1: Derek Jeter
Wrong Answer 2: Scott Rolen
Wrong Answer 3: Ben Grieve
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1275
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1275&answer=answer


1276) Who was the starting shortstop for the USA National Team in the summer of 2000?
Correct Answer: Bobby Crosby
Wrong Answer 1: Rafael Furcal
Wrong Answer 2: Nomar Garciaparra
Wrong Answer 3: Rocco Baldelli
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1276
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1276&answer=answer


1277) Who led all Major League switch-hitters with eighty-three extra-base hits in 2004?
Correct Answer: Carlos Beltran
Wrong Answer 1: Ben Grieve
Wrong Answer 2: Kazuhiro Sasaki
Wrong Answer 3: Derek Jeter
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1277
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1277&answer=answer


1278) Who was inducted into the Cape Cod League Hall of Fame in November 2002?
Correct Answer: Nomar Garciaparra
Wrong Answer 1: Jose Contreras
Wrong Answer 2: Chuck Knoblauch
Wrong Answer 3: Jeff Bagwell
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1278
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1278&answer=answer


1279) Who was the unanimous selection for National League Rookie of the Year in 1997?
Correct Answer: Scott Rolen
Wrong Answer 1: Angel Berroa
Wrong Answer 2: Dontrelle Willis
Wrong Answer 3: Raul Mondesi
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1279
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1279&answer=answer


1280) Who as part of the 2002 Expos team hit 15 homers and 18 doubles?
Correct Answer: Fernando Tatis
Wrong Answer 1: Willie Harris
Wrong Answer 2: Bill Mueller
Wrong Answer 3: Ken Huckaby
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1280
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1280&answer=answer


1281) Who is the pitcher with the lowest ERA from the 2003 regular season?
Correct Answer: Mark Buehrle
Wrong Answer 1: Adam Bernero
Wrong Answer 2: Jarrod Washburn
Wrong Answer 3: Ricardo Rodriguez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1281
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1281&answer=answer


1282) Which MLB team had a higher team payroll in 2005?
Correct Answer: Florida Marlins
Wrong Answer 1: Milwaukee Brewers
Wrong Answer 2: Pittsburgh Pirates
Wrong Answer 3: Colorado Rockies
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1282
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1282&answer=answer


1283) Who of these players hit the most home runs in 2005?
Correct Answer: Ronnie Belliard
Wrong Answer 1: Neifi Perez
Wrong Answer 2: Aaron Rowand
Wrong Answer 3: Ray Durham
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1283
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1283&answer=answer


1284) Who of these players hit the most home runs in 2005?
Correct Answer: Shawn Green
Wrong Answer 1: Ivan Rodriguez
Wrong Answer 2: Mark Grudzielanek
Wrong Answer 3: Marcus Giles
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1284
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1284&answer=answer


1285) How many triple plays were turned in the Major Leagues during the 2005 season?
Correct Answer: 1
Wrong Answer 1: 2
Wrong Answer 2: 6
Wrong Answer 3: 0
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1285
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1285&answer=answer


1286) Dave Kingman slugged 442 home runs in his career; what was his career batting average?
Correct Answer: .236
Wrong Answer 1: .217
Wrong Answer 2: .248
Wrong Answer 3: .267
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1286
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1286&answer=answer


1287) What was the name of the Little League baseball team that Deion Sanders played for?
Correct Answer: Rangers
Wrong Answer 1: Astros
Wrong Answer 2: Royals
Wrong Answer 3: Cubs
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1287
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1287&answer=answer


1288) Alfonso Soriano hit a home run off whom in the first inning of 2004's All-Star Game?
Correct Answer: Roger Clemens
Wrong Answer 1: Johan Santana
Wrong Answer 2: Ben Sheets
Wrong Answer 3: Greg Maddux
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1288
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1288&answer=answer


1289) From what team did the Florida Marlins claim Dan Uggla in the MLB 2005 Rule 5 Draft?
Correct Answer: Arizona Diamondbacks
Wrong Answer 1: Seattle Mariners
Wrong Answer 2: Milwaukee Brewers
Wrong Answer 3: Chicago Cubs
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1289
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1289&answer=answer


1290) Which pitcher was responsible for Eric Chavez' 1000th career hit in baseball?
Correct Answer: Scot Shields
Wrong Answer 1: Ervin Santana
Wrong Answer 2: Scott Linebrink
Wrong Answer 3: Randy Johnson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1290
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1290&answer=answer


1291) Which team selected Freddy Sanchez in the 11th round of the 2000 MLB Draft?
Correct Answer: Boston Red Sox
Wrong Answer 1: San Francisco Giants
Wrong Answer 2: Pittsburgh Pirates
Wrong Answer 3: Houston Astros
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1291
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1291&answer=answer


1292) Which Boston Red Sox pitcher was named the 2005 Big East Pitcher of the Year?
Correct Answer: Craig Hansen
Wrong Answer 1: Mike Timlin
Wrong Answer 2: Kyle Snyder
Wrong Answer 3: Curt Schilling
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1292
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1292&answer=answer


1293) Which of the following did baseball's Mark Loretta not accomplish in 1993?
Correct Answer: MLB Debut
Wrong Answer 1: Named An All-American
Wrong Answer 2: Earned Big Ten MVP Honors
Wrong Answer 3: Graduated From Northwestern
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1293
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1293&answer=answer


1294) Baseball's Matt Holliday was recruited to play football at what college?
Correct Answer: Oklahoma State University
Wrong Answer 1: University Of Tennessee
Wrong Answer 2: University Of Michigan
Wrong Answer 3: Florida State University
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1294
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1294&answer=answer


1295) Which baseball player was named 2005 ALCS MVP?
Correct Answer: Paul Konerko
Wrong Answer 1: Scott Podsednick
Wrong Answer 2: Jermaine Dye
Wrong Answer 3: Jim Thome
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1295
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1295&answer=answer


1296) Who was the first player in baseball to hit 50 home runs in a season and not lead the league?
Correct Answer: Jimmy Foxx
Wrong Answer 1: Mickey Mantle
Wrong Answer 2: Greg Vaughn
Wrong Answer 3: George Foster
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1296
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1296&answer=answer


1297) The 2007 Major League Baseball Hall of Fame Game took place where?
Correct Answer: Doubleday Field
Wrong Answer 1: Dodger Stadium
Wrong Answer 2: Safeco Field
Wrong Answer 3: Busch Memorial Stadium
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1297
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1297&answer=answer


1298) In 2007, Yankee pitcher Phil Hughes pitched a seven-inning no-hitter before being sidelined by what?
Correct Answer: Hamstring Injury
Wrong Answer 1: Elbow Injury
Wrong Answer 2: Leg Cramp
Wrong Answer 3: Broken Wrist
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1298
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1298&answer=answer


1299) Which is the only MLB team to host spring training and regular season games in the same city?
Correct Answer: Tampa Bay Devil Rays
Wrong Answer 1: Florida Marlins
Wrong Answer 2: Houston Astros
Wrong Answer 3: Arizona Diamondbacks
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1299
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1299&answer=answer


1300) What team had the worst won-loss record for the 2012 MLB regular season?
Correct Answer: Houston Astros
Wrong Answer 1: Chicago Cubs
Wrong Answer 2: Florida Marlins
Wrong Answer 3: Pittsburgh Pirates
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1300
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1300&answer=answer


1301) What team had the best won-loss record for the 2012 MLB regular season?
Correct Answer: Washington Nationals
Wrong Answer 1: Philadelphia Phillies
Wrong Answer 2: Philadelphia Phillies
Wrong Answer 3: New York Yankees
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1301
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1301&answer=answer


1302) The Pittsburgh Pirates were managed in 2008 by which first-time MLB manager?
Correct Answer: John Russell
Wrong Answer 1: Trey Hillman
Wrong Answer 2: Manny Acta
Wrong Answer 3: John McLaren
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1302
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1302&answer=answer


1303) Carlos Beltran reached which milestone during the 2008 season?
Correct Answer: 1500th Hit
Wrong Answer 1: 300th Home Run
Wrong Answer 2: 300th Stolen Base
Wrong Answer 3: 1000th RBI
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1303
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1303&answer=answer


1304) Jake Woods's one pitch went for a home run in a game for which team on September 10, 2008?
Correct Answer: Seattle Mariners
Wrong Answer 1: Atlanta Braves
Wrong Answer 2: Tampa Bay Rays
Wrong Answer 3: New York Yankees
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1304
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1304&answer=answer


1305) Gary Sheffield reached which of these milestones in 2008?
Correct Answer: 250 Stolen Bases
Wrong Answer 1: 500 Home Runs
Wrong Answer 2: 3000 Hits
Wrong Answer 3: 1500 Runs Scored
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1305
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1305&answer=answer


1306) Which team scored six runs in a 2008 inning in which they did not have a single hit?
Correct Answer: Houston Astros
Wrong Answer 1: Los Angeles Dodgers
Wrong Answer 2: Chicago White Sox
Wrong Answer 3: Colorado Rockies
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1306
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1306&answer=answer


1307) How much was the average 2009 opening day team payroll in Major League Baseball?
Correct Answer: $88.5 Million
Wrong Answer 1: $28.5 Million
Wrong Answer 2: $129.6 Million
Wrong Answer 3: $212.3 Million
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1307
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1307&answer=answer


1308) What Tampa Bay Ray won MVP of the 2009 All-Star Game largely on the strength of a home run-robbing catch?
Correct Answer: Carl Crawford
Wrong Answer 1: Evan Longoria
Wrong Answer 2: B.J. Upton
Wrong Answer 3: Carlos Pena
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1308
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1308&answer=answer


1309) Who won a Gold Glove for his outstanding fielding as a catcher for the 2007 baseball season?
Correct Answer: Russell Martin
Wrong Answer 1: Miguel Montero
Wrong Answer 2: John Buck
Wrong Answer 3: Pokey Reese
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1309
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1309&answer=answer


1310) How many stolen bases did Ryan Zimmerman have in the 2010 MLB season?
Correct Answer: 4 Stolen bases
Wrong Answer 1: 0 Stolen bases
Wrong Answer 2: 9 Stolen bases
Wrong Answer 3: 42 Stolen bases
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1310
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1310&answer=answer


1311) How many stolen bases did Vladimir Guerrero have for the Rangers in the 2010 MLB season?
Correct Answer: 4 Stolen bases
Wrong Answer 1: 3 Stolen bases
Wrong Answer 2: 22 Stolen bases
Wrong Answer 3: 5 Stolen bases
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1311
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1311&answer=answer


1312) How many bases did Evan Longoria steal in the 2010 MLB season?
Correct Answer: 15 Stolen bases
Wrong Answer 1: 32 Stolen bases
Wrong Answer 2: 22 Stolen bases
Wrong Answer 3: 7 Stolen bases
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1312
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1312&answer=answer


1313) Robinson Cano stole how many bases for the Yankees in 2010?
Correct Answer: 3 Stolen bases
Wrong Answer 1: 4 Stolen bases
Wrong Answer 2: 33 Stolen bases
Wrong Answer 3: 16 Stolen bases
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1313
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1313&answer=answer


1314) Which of these home run hitters hit more than 400 home runs in his MLB career?
Correct Answer: Mike Piazza
Wrong Answer 1: Joe DiMaggio
Wrong Answer 2: Harold Baines
Wrong Answer 3: Andres Galarraga
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1314
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1314&answer=answer


1315) Which American League star won the MLB All-Star Game MVP Award in 1999?
Correct Answer: Pedro Martinez
Wrong Answer 1: Roberto Alomar
Wrong Answer 2: Cal Ripken, Jr.
Wrong Answer 3: Roger Clemens
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1315
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1315&answer=answer


1316) How old was Derek Jeter when he got his 3000th hit?
Correct Answer: 37 Years Old
Wrong Answer 1: 33 Years Old
Wrong Answer 2: 32 Years Old
Wrong Answer 3: 39 Years Old
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1316
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1316&answer=answer


1317) Who many games did Red Sox pitcher John Lackey win and lose in the 2011 season?
Correct Answer: 12-12
Wrong Answer 1: 18-3
Wrong Answer 2: 21-8
Wrong Answer 3: 7-19
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1317
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1317&answer=answer


1318) How many home runs did Albert Pujols hit in the 2011 postseason?
Correct Answer: Five
Wrong Answer 1: Twelve
Wrong Answer 2: Zero
Wrong Answer 3: One
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1318
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1318&answer=answer


1319) Albert Pujols led the NL in which category in 2010?
Correct Answer: RBI's
Wrong Answer 1: Batting Average
Wrong Answer 2: Home Runs
Wrong Answer 3: Stolen Bases
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1319
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1319&answer=answer


1320) Which award did Miguel Cabrera win in 2010 and 2012?
Correct Answer: Silver Slugger
Wrong Answer 1: Gold Glove
Wrong Answer 2: MVP
Wrong Answer 3: Hank Aaron Award
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1320
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1320&answer=answer


1321) Justin Verlander pitched his second career no-hitter against which team?
Correct Answer: Toronto Blue Jays
Wrong Answer 1: Minnesota Twins
Wrong Answer 2: Chicago White Sox
Wrong Answer 3: Seattle Mariners
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1321
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1321&answer=answer


1322) Justin Verlander threw a shutout in the final game of the ALDS against which team in 2012?
Correct Answer: Oakland Athletics
Wrong Answer 1: Texas Rangers
Wrong Answer 2: Chicago White Sox
Wrong Answer 3: Boston Red Sox
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1322
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1322&answer=answer


1323) Felix Hernandez reached which strikeout milestone in 2010?
Correct Answer: 1000
Wrong Answer 1: 2000
Wrong Answer 2: 500
Wrong Answer 3: 2500
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1323
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1323&answer=answer


1324) In 2011, Ryan Braun joined which player as the only members of the Brewers' 30-30 club?
Correct Answer: Tommy Harper
Wrong Answer 1: Robin Yount
Wrong Answer 2: Prince Fielder
Wrong Answer 3: Cecil Cooper
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1324
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1324&answer=answer


1325) In 2012, Ryan Braun became the first player to hit three home runs in a game at which park?
Correct Answer: Petco Park
Wrong Answer 1: PNC Park
Wrong Answer 2: Miller Park
Wrong Answer 3: Citi Field
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1325
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1325&answer=answer


1326) Which book did Clayton Kershaw co-write to raise money for Zambian children?
Correct Answer: Arise
Wrong Answer 1: Awake
Wrong Answer 2: Apart
Wrong Answer 3: Among
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1326
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1326&answer=answer


1327) Clayton Kershaw modeled his pitching mechanics after which Cy Young winner?
Correct Answer: Roger Clemens
Wrong Answer 1: Sandy Koufax
Wrong Answer 2: Bob Gibson
Wrong Answer 3: Greg Maddux
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1327
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1327&answer=answer


1328) Tim Lincecum pitched in relief in the Giants' 2012 World Series win against which team?
Correct Answer: Detroit Tigers
Wrong Answer 1: Texas Rangers
Wrong Answer 2: Chicago White Sox
Wrong Answer 3: Tampa Bay Rays
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1328
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1328&answer=answer


1329) In 2010, Tim Lincecum won an award named for which player?
Correct Answer: Babe Ruth
Wrong Answer 1: Cy Young
Wrong Answer 2: Sandy Koufax
Wrong Answer 3: Roberto Clemente
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1329
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1329&answer=answer


1330) How many home runs did Robinson Cano hit at the 2012 Home Run Derby?
Correct Answer: 0
Wrong Answer 1: 5
Wrong Answer 2: 12
Wrong Answer 3: 7
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1330
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1330&answer=answer


1331) In 2013, Curtis Granderson fractured his arm on a pitch by whom?
Correct Answer: J.A. Happ
Wrong Answer 1: Clayton Kershaw
Wrong Answer 2: Jered Weaver
Wrong Answer 3: Tim Lincecum
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1331
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1331&answer=answer


1332) In 2011, Justin Upton set a Diamondbacks record in which category?
Correct Answer: Times Hit By Pitch
Wrong Answer 1: Triples
Wrong Answer 2: Doubles
Wrong Answer 3: RBIs
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1332
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1332&answer=answer


1333) How many Yankees hit over 20 home runs for the 2013 season?
Correct Answer: One
Wrong Answer 1: Five
Wrong Answer 2: Three
Wrong Answer 3: Zero
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1333
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1333&answer=answer


1334) Who hit into a triple play against the Yankees on April 12, 2013?
Correct Answer: Manny Machado
Wrong Answer 1: Mike Napoli
Wrong Answer 2: Dustin Pedroia
Wrong Answer 3: David Ortiz
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1334
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1334&answer=answer


1335) Who was the leading vote-getter for the 2013 All-Star Game?
Correct Answer: Chris Davis
Wrong Answer 1: Yadier Molina
Wrong Answer 2: Mike Trout
Wrong Answer 3: Bryce Harper
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1335
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1335&answer=answer


1336) Who flew out for the final out of the 2010 All-Star Game?
Correct Answer: Ian Kinsler
Wrong Answer 1: Chris Young
Wrong Answer 2: Marion Byrd
Wrong Answer 3: Evan Longoria
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1336
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1336&answer=answer


1337) Which of these Major League Baseball teams had more victories during the 2014 regular season?
Correct Answer: San Diego
Wrong Answer 1: Chi White Sox
Wrong Answer 2: Colorado
Wrong Answer 3: Boston
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1337
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1337&answer=answer


1338) Which team scored 619 runs and ended up the 2014 season 73-89?
Correct Answer: Philadelphia
Wrong Answer 1: San Francisco
Wrong Answer 2: San Diego
Wrong Answer 3: Tampa Bay
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1338
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1338&answer=answer


1339) Who started before Derek Jeter in the 1999 All Star Game?
Correct Answer: Nomar Garciaparra
Wrong Answer 1: Alex Rodriguez
Wrong Answer 2: No One, Derek Started
Wrong Answer 3: Miguel Tejada
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1339
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1339&answer=answer


1340) How many home runs did Derek Jeter hit during the 148 games that he played in 2001?
Correct Answer: 15
Wrong Answer 1: 13
Wrong Answer 2: 20
Wrong Answer 3: 18
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1340
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1340&answer=answer


1341) What was Derek Jeter's 1,000th career hit?
Correct Answer: A 5th Inning Single
Wrong Answer 1: A 6th Inning Double
Wrong Answer 2: A 6th Inning Single
Wrong Answer 3: A 5th Inning Double
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1341
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1341&answer=answer


1342) Which Arizona Diamondback had 145 strikeouts in 2005?
Correct Answer: Troy Glaus
Wrong Answer 1: Tony Womack
Wrong Answer 2: Randy Johnson
Wrong Answer 3: Jay Bell
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1342
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1342&answer=answer


1343) Who was the 1996 NLCS MVP?
Correct Answer: Javier Lopez
Wrong Answer 1: Chipper Jones
Wrong Answer 2: Brian Jordan
Wrong Answer 3: Greg Maddux
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1343
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1343&answer=answer


1344) What Atlanta Brave was nicknamed "Skates"?
Correct Answer: Lonnie Smith
Wrong Answer 1: Rafeal Furcal
Wrong Answer 2: Andruw Jones
Wrong Answer 3: Otis Nixon
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1344
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1344&answer=answer


1345) How many Gold Glove Awards did Jim Palmer receive?
Correct Answer: Four
Wrong Answer 1: Nine
Wrong Answer 2: None
Wrong Answer 3: Seven
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1345
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1345&answer=answer


1346) Which future Hall of Famer was Eddie Murray's teammate in high school?
Correct Answer: Ozzie Smith
Wrong Answer 1: Gary Carter
Wrong Answer 2: Dave Winfield
Wrong Answer 3: Kirby Puckett
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1346
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1346&answer=answer


1347) How many times did Cal Ripken, Jr. drive in 100 or more runs in a season?
Correct Answer: Four
Wrong Answer 1: Three
Wrong Answer 2: Six
Wrong Answer 3: Eight
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1347
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1347&answer=answer


1348) How many silver Slugger Awards did Cal Ripken, Jr. receive?
Correct Answer: Eight
Wrong Answer 1: Nine
Wrong Answer 2: Five
Wrong Answer 3: Three
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1348
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1348&answer=answer


1349) Which Chicago Cubs hitter was called "Kayo"?
Correct Answer: Hack Wilson
Wrong Answer 1: Hank Sauer
Wrong Answer 2: Andy Pafko
Wrong Answer 3: Billy Williams
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1349
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1349&answer=answer


1350) What Chicago Cubs pitcher pitched a one-hitter on the 1-0 losing end of a Sandy Koufax perfect game?
Correct Answer: Bob Hendley
Wrong Answer 1: Larry Jackson
Wrong Answer 2: Bob Buhl
Wrong Answer 3: Cal Koonce
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1350
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1350&answer=answer


1351) In what year did Wrigley Field open?
Correct Answer: 1926
Wrong Answer 1: 1916
Wrong Answer 2: 1932
Wrong Answer 3: 1920
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1351
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1351&answer=answer


1352) How many National League pennants did the Cincinnati Reds win in the 70's?
Correct Answer: 4
Wrong Answer 1: 0
Wrong Answer 2: 3
Wrong Answer 3: 5
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1352
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1352&answer=answer


1353) How many consecutive All-Star games did Joe Morgan play in?
Correct Answer: Eight
Wrong Answer 1: Five
Wrong Answer 2: Eleven
Wrong Answer 3: Six
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1353
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1353&answer=answer


1354) What award did Joe Morgan receive in 1990?
Correct Answer: CableACE Award
Wrong Answer 1: Emmy Award
Wrong Answer 2: Comeback Player Of The Year
Wrong Answer 3: MLB All-Century Team
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1354
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1354&answer=answer


1355) How many Gold Glove Awards did Joe Morgan receive?
Correct Answer: Five
Wrong Answer 1: Two
Wrong Answer 2: Ten
Wrong Answer 3: Seven
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1355
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1355&answer=answer


1356) Who told Joe Morgan to flap his arm when batting to help keep it up?
Correct Answer: Nellie Fox
Wrong Answer 1: Pete Rose
Wrong Answer 2: Johnny Bench
Wrong Answer 3: Dave Concepcion
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1356
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1356&answer=answer


1357) Which Yankee was Jorge Posada's best man in his wedding?
Correct Answer: Derek Jeter
Wrong Answer 1: Bernie Williams
Wrong Answer 2: Paul O'Neil
Wrong Answer 3: Mariano Rivera
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1357
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1357&answer=answer


1358) In 1976, the San Francisco Giants were almost moved to what city?
Correct Answer: Toronto
Wrong Answer 1: Tampa
Wrong Answer 2: Montreal
Wrong Answer 3: Dallas
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1358
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1358&answer=answer


1359) Who was the first San Francisco Giant pitcher to win the Cy Young Award?
Correct Answer: Mike McCormick
Wrong Answer 1: Juan Marichal
Wrong Answer 2: John Antonelli
Wrong Answer 3: Gaylord Perry
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1359
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1359&answer=answer


1360) Who was the first San Francisco Giant to win the MVP Award?
Correct Answer: Willie Mays
Wrong Answer 1: Willie McCovey
Wrong Answer 2: Orlando Cepeda
Wrong Answer 3: Felipe Alou
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1360
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1360&answer=answer


1361) Mariano Rivera approached the mound to the tune of which Metallica song?
Correct Answer: Enter Sandman
Wrong Answer 1: Fuel
Wrong Answer 2: Hit The Lights
Wrong Answer 3: Ride The Lightning
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1361
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1361&answer=answer


1362) What team did Ichiro Suzuki make his Major League debut against?
Correct Answer: Oakland A's
Wrong Answer 1: Texas Rangers
Wrong Answer 2: Los Angeles Dodgers
Wrong Answer 3: New York Yankees
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1362
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1362&answer=answer


1363) Who was the first person to win two Rolaids Relief Awards?
Correct Answer: Bill Campbell
Wrong Answer 1: Rollie Fingers
Wrong Answer 2: Dan Quisenberry
Wrong Answer 3: Bruce Sutter
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1363
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1363&answer=answer


1364) Who was the only St. Louis Brown of the 20th century to be Rookie of the Year?
Correct Answer: Roy Sievers
Wrong Answer 1: Satchel Paige
Wrong Answer 2: Ned Garver
Wrong Answer 3: Les Moss
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1364
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1364&answer=answer


1365) Players from which AL team won back-to-back Rookie of the Year awards in 1958 and 1959?
Correct Answer: Washington Senators
Wrong Answer 1: New York Yankees
Wrong Answer 2: Cleveland Indians
Wrong Answer 3: Detroit Tigers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1365
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1365&answer=answer


1366) With which team did Frank Robinson first win a Manager of the Year award?
Correct Answer: Baltimore Orioles
Wrong Answer 1: Cleveland Indians
Wrong Answer 2: Washington Nationals
Wrong Answer 3: Pittsburgh Pirates
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1366
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1366&answer=answer


1367) Which of these players won four consecutive AL second-base Silver Slugger awards?
Correct Answer: Julio Franco
Wrong Answer 1: Lou Whitaker
Wrong Answer 2: Roberto Alomar
Wrong Answer 3: Chuck Knoblauch
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1367
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1367&answer=answer


1368) Which of these is true of Alex Rodriguez's 2005 AL MVP win?
Correct Answer: First AL East Win Since 1995
Wrong Answer 1: First MVP For Alex Rodriguez
Wrong Answer 2: Fifth MVP For Alex Rodriguez
Wrong Answer 3: First Yankee Win Since Mantle
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1368
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1368&answer=answer


1369) Who was the first person to win a Cy Young award with a losing record?
Correct Answer: Eric Gagne
Wrong Answer 1: Nolan Ryan
Wrong Answer 2: Steve Carlton
Wrong Answer 3: Tom Henke
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1369
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1369&answer=answer


1370) What year first saw two players sharing a league's Rookie of the Year award?
Correct Answer: 1976
Wrong Answer 1: 1959
Wrong Answer 2: 1962
Wrong Answer 3: 2004
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1370
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1370&answer=answer


1371) Which of these players won three consecutive Silver Sluggers at first base in the AL?
Correct Answer: Cecil Cooper
Wrong Answer 1: Eddie Murray
Wrong Answer 2: Mark McGwire
Wrong Answer 3: Fred McGriff
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1371
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1371&answer=answer


1372) Who was the first person to win the Rolaids Relief Award in a season where he had no losses?
Correct Answer: Jose Mesa
Wrong Answer 1: John Franco
Wrong Answer 2: Dan Quisenberry
Wrong Answer 3: Antonio Alfonseca
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1372
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1372&answer=answer


1373) How many times has outfielder Barry Bonds won a Gold Glove Award?
Correct Answer: 8 Times
Wrong Answer 1: 5 Times
Wrong Answer 2: 13 Times
Wrong Answer 3: 9 Times
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1373
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1373&answer=answer


1374) How many times has Cal Ripken won the Rawlings Gold Glove Award?
Correct Answer: 2 Times
Wrong Answer 1: 13 Times
Wrong Answer 2: 10 Times
Wrong Answer 3: 16 Times
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1374
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1374&answer=answer


1375) In 2012, Derek Jeter passed which star to move into the top 10 of the all time hit list?
Correct Answer: Willie Mays
Wrong Answer 1: Pete Rose
Wrong Answer 2: Hank Aaron
Wrong Answer 3: Ty Cobb
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1375
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1375&answer=answer


1376) The 2012 Major League Baseball season ended on October 28, when did it begin?
Correct Answer: March 28
Wrong Answer 1: February 28
Wrong Answer 2: March 15
Wrong Answer 3: April 1
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1376
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1376&answer=answer


1377) Which team did the Yankees beat in their 2012 home opener?
Correct Answer: Los Angeles Angels
Wrong Answer 1: NY Mets
Wrong Answer 2: Cleveland Indians
Wrong Answer 3: Detroit Tigers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1377
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1377&answer=answer


1378) 2012 Cy Young Award winner R.A. Dickey, played his first season with the Rangers in which year?
Correct Answer: 2001
Wrong Answer 1: 2004
Wrong Answer 2: 2006
Wrong Answer 3: 2008
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1378
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1378&answer=answer


1379) The Pirates extended their record for most consecutive losing seasons to how many in 2012?
Correct Answer: 20
Wrong Answer 1: 30
Wrong Answer 2: 15
Wrong Answer 3: 25
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1379
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1379&answer=answer


1380) Who is the Major League Baseball player nicknamed "The Flyin' Hawaiian"?
Correct Answer: Shane Victorino
Wrong Answer 1: Pablo Sandoval
Wrong Answer 2: Ryan Roberts
Wrong Answer 3: Ben Zobrist
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1380
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1380&answer=answer


1381) Who is the Major League Baseball player nicknamed "Tony Plush"?
Correct Answer: Nyjer Morgan
Wrong Answer 1: Felix Hernandez
Wrong Answer 2: Orlando Hudson
Wrong Answer 3: Ichiro Suzuki
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1381
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1381&answer=answer


1382) Who is the Major League Baseball player nicknamed "The Bison"?
Correct Answer: Matt Kemp
Wrong Answer 1: Jeff Francoeur
Wrong Answer 2: Brian Fuentes
Wrong Answer 3: Jose Bautista
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1382
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1382&answer=answer


1383) Who is the baseball player nicknamed "T-Rex"?
Correct Answer: Brian Fuentes
Wrong Answer 1: Jose Bautista
Wrong Answer 2: Lance Berkman
Wrong Answer 3: Shane Victorino
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1383
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1383&answer=answer


1384) Who was the first Quebec ballplayer to be picked in the first round of an MLB draft?
Correct Answer: Phillippe Aumont
Wrong Answer 1: John Axford
Wrong Answer 2: Jason Bay
Wrong Answer 3: R. J. Swindle
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1384
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1384&answer=answer


1385) In which city was the first game of the 2014 MLB season played?
Correct Answer: Sydney, Australia
Wrong Answer 1: Monterrey, Mexico
Wrong Answer 2: San Juan, Puerto Rico
Wrong Answer 3: Tokyo, Japan
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1385
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1385&answer=answer


1386) Which Los Angeles Dodgers pitcher threw the first no-hitter of his career in May 2014?
Correct Answer: Josh Beckett
Wrong Answer 1: Clayton Kershaw
Wrong Answer 2: Hyun-Jin Ryu
Wrong Answer 3: Zack Greinke
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1386
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1386&answer=answer


1387) In August 2014, who became the third player in MLB history to hit for the cycle in both leagues?
Correct Answer: Michael Cuddyer
Wrong Answer 1: Jorge Soler
Wrong Answer 2: Jonathan Lucroy
Wrong Answer 3: Adrian Gonzalez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1387
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1387&answer=answer


1388) Which team hosted the 2014 MLB Civil Rights Game?
Correct Answer: Houston Astros
Wrong Answer 1: Texas Rangers
Wrong Answer 2: Baltimore Orioles
Wrong Answer 3: Los Angeles Dodgers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1388
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1388&answer=answer


1389) Which player won the 2014 American League Hank Aaron Award?
Correct Answer: Mike Trout
Wrong Answer 1: Miguel Cabrera
Wrong Answer 2: Paul Goldschmidt
Wrong Answer 3: Giancarlo Stanton
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1389
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1389&answer=answer


1390) Which player won the National League Hank Aaron Award in 2014?
Correct Answer: Giancarlo Stanton
Wrong Answer 1: Miguel Cabrera
Wrong Answer 2: Paul Goldschmidt
Wrong Answer 3: Mike Trout
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1390
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1390&answer=answer


1391) In August 2014, who became the first player to have his number retired by the Colorado Rockies?
Correct Answer: Todd Helton
Wrong Answer 1: Carlos Gonzalez
Wrong Answer 2: Larry Walker
Wrong Answer 3: Vinny Castilla
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1391
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1391&answer=answer


1392) Which team finished the 2014 MLB season having the worst record in the major leagues?
Correct Answer: Arizona Diamondbacks
Wrong Answer 1: Colorado Rockies
Wrong Answer 2: Houston Astros
Wrong Answer 3: Texas Rangers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1392
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1392&answer=answer


1393) Who was named the 2014 MLB American League Comeback Player of the Year?
Correct Answer: Chris Young
Wrong Answer 1: Mariano Rivera
Wrong Answer 2: Fernando Rodney
Wrong Answer 3: Jacoby Ellsbury
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1393
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1393&answer=answer


1394) In September 2014, which team clinched a playoff berth for the first time since 1985?
Correct Answer: Kansas City Royals
Wrong Answer 1: Oakland Athletics
Wrong Answer 2: Pittsburgh Pirates
Wrong Answer 3: San Francisco Giants
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1394
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1394&answer=answer


1395) Which outfielder set a Cincinnati Reds rookie record for most stolen bases in a season in September 2014?
Correct Answer: Billy Hamilton
Wrong Answer 1: Jay Bruce
Wrong Answer 2: Roger Bernadina
Wrong Answer 3: Yorman Rodriguez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1395
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1395&answer=answer


1396) Who was the first pitcher to appear in all seven games of a World Series?
Correct Answer: Darold Knowles
Wrong Answer 1: Rollie Fingers
Wrong Answer 2: Goose Gossage
Wrong Answer 3: Dennis Eckersley
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1396
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1396&answer=answer


1397) In what year did the Toronto Blue Jays win their first World Series?
Correct Answer: 1992
Wrong Answer 1: 1977
Wrong Answer 2: 1999
Wrong Answer 3: 1980
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1397
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1397&answer=answer


1398) When was Barry Bonds' first appearance in a World Series game?
Correct Answer: 2002
Wrong Answer 1: 1989
Wrong Answer 2: 1999
Wrong Answer 3: 2005
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1398
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1398&answer=answer


1399) Who flied out to end the 1969 World Series when the Mets beat the Orioles?
Correct Answer: Davey Johnson
Wrong Answer 1: Ken Singleton
Wrong Answer 2: Frank Robinson
Wrong Answer 3: Don Buford
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1399
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1399&answer=answer


1400) In what year was the first World Series game played at Wrigley Field?
Correct Answer: 1929
Wrong Answer 1: 1945
Wrong Answer 2: 1932
Wrong Answer 3: 1935
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1400
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1400&answer=answer


1401) Who hit the last World Series game-ending home run of the 20th century?
Correct Answer: Chad Curtis
Wrong Answer 1: Bernie Williams
Wrong Answer 2: Javy Lopez
Wrong Answer 3: Chipper Jones
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1401
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1401&answer=answer


1402) What was the last year that five wins were required to win the World Series?
Correct Answer: 1921
Wrong Answer 1: 1908
Wrong Answer 2: 1918
Wrong Answer 3: 1912
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1402
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1402&answer=answer


1403) Who stole four bases for the Tampa Bay Rays in the 2008 World Series?
Correct Answer: B. J. Upton
Wrong Answer 1: Carl Crawford
Wrong Answer 2: Jason Bartlett
Wrong Answer 3: Akinori Iwamura
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1403
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1403&answer=answer


1404) Which two Philadelphia Phillies stole six of the team's seven 2008 World Series bases?
Correct Answer: Chase Utley & Jayson Werth
Wrong Answer 1: Chase Utley & Carlos Ruiz
Wrong Answer 2: Jayson Werth & Jimmy Rollins
Wrong Answer 3: Shane Victorino & Chase Utley
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1404
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1404&answer=answer


1405) Who hit three doubles in the opening game of the 2010 MLB World Series?
Correct Answer: Brian Wilson
Wrong Answer 1: Freddy Sanchez
Wrong Answer 2: Edgar Renteria
Wrong Answer 3: Juan Uribe
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1405
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1405&answer=answer


1406) The San Francisco Giants scored nine runs off of how many hits in Game two of the 2010 MLB World Series?
Correct Answer: 8
Wrong Answer 1: 10
Wrong Answer 2: 9
Wrong Answer 3: 12
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1406
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1406&answer=answer


1407) How many two-out RBI's did the San Francisco Giants hit in the 2010 World Series?
Correct Answer: 17
Wrong Answer 1: 9
Wrong Answer 2: 14
Wrong Answer 3: 21
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1407
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1407&answer=answer


1408) How many extra base hits did the Boston Red Sox hit in Game one of the 2007 MLB World Series?
Correct Answer: 9
Wrong Answer 1: 10
Wrong Answer 2: 6
Wrong Answer 3: 7
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1408
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1408&answer=answer


1409) In the 2007 World Series, the Boston Red Sox hit safely into how many doubles?
Correct Answer: 18
Wrong Answer 1: 16
Wrong Answer 2: 14
Wrong Answer 3: 21
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1409
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1409&answer=answer


1410) What network broadcasted the 2012 World Series live?
Correct Answer: FOX
Wrong Answer 1: ESPN
Wrong Answer 2: ABC
Wrong Answer 3: CBS
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1410
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1410&answer=answer


1411) On what date was the last game of the 2012 World Series played?
Correct Answer: October 28
Wrong Answer 1: October 30
Wrong Answer 2: November 14
Wrong Answer 3: October 12
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1411
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1411&answer=answer


1412) On what date was the opening game of the 2012 World Series played?
Correct Answer: October 24
Wrong Answer 1: October 13
Wrong Answer 2: October 6
Wrong Answer 3: September 30
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1412
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1412&answer=answer


1413) How many hits did the Tigers have in game 3 of the 2012 World Series?
Correct Answer: 5 Hits
Wrong Answer 1: 11 Hits
Wrong Answer 2: 7 Hits
Wrong Answer 3: 1 Hit
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1413
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1413&answer=answer


1414) How many runs did the Tigers score in the 2012 World Series?
Correct Answer: Six Runs
Wrong Answer 1: Sixteen Runs
Wrong Answer 2: Three Runs
Wrong Answer 3: Twenty Runs
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1414
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1414&answer=answer


1415) How many total errors were committed in the 2012 World Series?
Correct Answer: 2 Errors
Wrong Answer 1: 12 Errors
Wrong Answer 2: 10 Errors
Wrong Answer 3: Zero Errors
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1415
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1415&answer=answer


1416) Who was called out on strikes to end the 2012 World Series?
Correct Answer: Miguel Cabrera
Wrong Answer 1: Prince Fielder
Wrong Answer 2: Danny Worth
Wrong Answer 3: Thad Weber
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1416
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1416&answer=answer


1417) How many times did Tiger Austin Jackson strike out in the 2012 World Series?
Correct Answer: Six Times
Wrong Answer 1: Ten Times
Wrong Answer 2: Twenty Times
Wrong Answer 3: Four Times
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1417
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1417&answer=answer


1418) Carlos Ruiz, Ryan Madson and Pedro Feliz played on which World Series team?
Correct Answer: The 2009 Phillies
Wrong Answer 1: The 1995 Indians
Wrong Answer 2: The 2008 Rays
Wrong Answer 3: The 2010 Giants
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1418
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1418&answer=answer


1419) What World Series team included Mike Lamb and Andy Pettitte?
Correct Answer: The 2005 Astros
Wrong Answer 1: The 1999 Yankees
Wrong Answer 2: The 1995 Indians
Wrong Answer 3: The 2002 Angels
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1419
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1419&answer=answer


1420) Orel Hershiser, Eddie Murray and Jim Thome played on which World Series team?
Correct Answer: The 1995 Indians
Wrong Answer 1: The 2003 Yankees
Wrong Answer 2: The 2005 Astros
Wrong Answer 3: The 2009 Phillies
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1420
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1420&answer=answer


1421) Who was the first Latin American to win a batting title?
Correct Answer: Roberto Avila
Wrong Answer 1: Tony Oliva
Wrong Answer 2: Roberto Clemente
Wrong Answer 3: Matty Alou
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1421
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1421&answer=answer


1422) Who were the first people to tie for a Manager of the Year award?
Correct Answer: Johnny Oates, Joe Torre
Wrong Answer 1: Lou Piniella, Bobby Cox
Wrong Answer 2: Felipe Alou, Bruce Bochy
Wrong Answer 3: Tom Kelly, Sparky Anderson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1422
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1422&answer=answer


1423) Who was the first person to win the Rolaids Relief Award three times?
Correct Answer: Rollie Fingers
Wrong Answer 1: Goose Gossage
Wrong Answer 2: Dan Quisenberry
Wrong Answer 3: Mariano Rivera
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1423
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1423&answer=answer


1424) In what year did Derek Jeter win his first Silver Slugger award?
Correct Answer: 2006
Wrong Answer 1: 1998
Wrong Answer 2: 2001
Wrong Answer 3: 2004
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1424
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1424&answer=answer


1425) Why was 2003 a special year for the World Series?
Correct Answer: 100th Anniversary
Wrong Answer 1: Yankees Swept
Wrong Answer 2: Cubs Won The Pennant
Wrong Answer 3: McGuire Hit 70 Home Runs
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1425
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1425&answer=answer


1426) How much money did the White Sox share for winning the 2005 World Series?
Correct Answer: $14.7 Million
Wrong Answer 1: $25 Million
Wrong Answer 2: $1.2 Million
Wrong Answer 3: $17 Million
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1426
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1426&answer=answer


1427) Who sang the "Star Spangled Banner" in the opening game of the 2001 World Series?
Correct Answer: Jewel
Wrong Answer 1: Tony Bennet
Wrong Answer 2: Ray Charles
Wrong Answer 3: Paul McCartney
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1427
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1427&answer=answer


1428) Who was the MLB's AL Rookie of the Year in 1991?
Correct Answer: Chuck Knoblauch
Wrong Answer 1: Gregg Olson
Wrong Answer 2: Pat Listach
Wrong Answer 3: Sandy Alomar Jr.
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1428
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1428&answer=answer


1429) Which Texas Ranger first baseman wore number zero in the 70's and 80's?
Correct Answer: Al Oliver
Wrong Answer 1: Pat Putnam
Wrong Answer 2: Pete O'Brien
Wrong Answer 3: Tom Grieve
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1429
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1429&answer=answer


1430) How many games did Cal Ripken miss before his attendance streak began?
Correct Answer: 2
Wrong Answer 1: 7
Wrong Answer 2: 15
Wrong Answer 3: He Has Never Missed A Game
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1430
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1430&answer=answer


1431) Who was the second baseball player to reach the 500 home runs and 3,000 hits mark?
Correct Answer: Hank Aaron
Wrong Answer 1: Willie Mays
Wrong Answer 2: Babe Ruth
Wrong Answer 3: Eddie Murray
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1431
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1431&answer=answer


1432) Who was the first Cincinnati Red to win two National League Most Valuable Player Awards?
Correct Answer: Johnny Bench
Wrong Answer 1: Joe Morgan
Wrong Answer 2: Pete Rose
Wrong Answer 3: George Foster
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1432
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1432&answer=answer


1433) Which of these 300 game winners had the most seasons with 20 wins?
Correct Answer: Tom Glavine
Wrong Answer 1: Nolan Ryan
Wrong Answer 2: Greg Maddux
Wrong Answer 3: Randy Johnson
Comments: Glavine had 5 20-win seasons, Ryan 2, Maddux 2 and Johnson 3.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1433
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1433&answer=answer


1434) In what year was the World Series first televised?
Correct Answer: 1947
Wrong Answer 1: 1941
Wrong Answer 2: 1948
Wrong Answer 3: 1951
Comments: The TV world enjoyed a thrilling 7 game world series in which the New York Yankees defeated the Brooklyn Dodgers.
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1434
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1434&answer=answer


Page < 1 2 3