Page < 1 2 3 >

All Baseball Trivia Questions and Answers

Page 2
501) Who led the American League in both wins and ERA in 2008?
Correct Answer: Cliff Lee
Wrong Answer 1: Daisuke Matsuzaka
Wrong Answer 2: Felix Hernandez
Wrong Answer 3: Mike Mussina
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=501
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=501&answer=answer


502) Which MLB team acquired J. J. Putz before the 2009 season?
Correct Answer: New York Mets
Wrong Answer 1: New York Yankees
Wrong Answer 2: Florida Marlins
Wrong Answer 3: San Francisco Giants
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=502
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=502&answer=answer


503) What position did the four oldest players in the National League in 2008 play?
Correct Answer: Pitcher
Wrong Answer 1: Outfield
Wrong Answer 2: First Base
Wrong Answer 3: Catcher
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=503
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=503&answer=answer


504) Who led the 2008 Los Angeles Dodgers in stolen bases?
Correct Answer: Juan Pierre
Wrong Answer 1: Rafael Furcal
Wrong Answer 2: Russell Martin
Wrong Answer 3: Andre Ethier
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=504
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=504&answer=answer


505) Who was the only person to hit a triple in 2008 and be 41 or older at the end of the season?
Correct Answer: Omar Vizquel
Wrong Answer 1: Jamie Moyer
Wrong Answer 2: Ichiro Suzuki
Wrong Answer 3: Moises Alou
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=505
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=505&answer=answer


506) Which pitcher had the longest winning streak of the 2008 season?
Correct Answer: Brandon Webb
Wrong Answer 1: Cliff Lee
Wrong Answer 2: Bronson Arroyo
Wrong Answer 3: Francisco Liriano
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=506
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=506&answer=answer


507) Who threw out the first pitch at the 2009 All Star Game in St. Louis?
Correct Answer: President Barack Obama
Wrong Answer 1: Vice President Joe Biden
Wrong Answer 2: Bob Gibson
Wrong Answer 3: Stan Musial
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=507
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=507&answer=answer


508) Who was selected the American League MVP for the 2010 season?
Correct Answer: Josh Hamilton
Wrong Answer 1: Carl Crawford
Wrong Answer 2: Robinson Cano
Wrong Answer 3: Jim Thome
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=508
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=508&answer=answer


509) Who won a Gold Glove for his outstanding play in the outfield for the 2010 baseball season?
Correct Answer: Shane Victorino
Wrong Answer 1: Albert Pujols
Wrong Answer 2: Barry Bonds
Wrong Answer 3: Adrian Gonzalez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=509
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=509&answer=answer


510) Who won a Gold Glove for his outstanding fielding in the outfield for the 1998 baseball season?
Correct Answer: Barry Bonds
Wrong Answer 1: Albert Pujols
Wrong Answer 2: David Wright
Wrong Answer 3: Todd Helton
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=510
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=510&answer=answer


511) Who as a Phillies outfielder won a Golden Glove Award for 2010?
Correct Answer: Shane Victorino
Wrong Answer 1: David Wright
Wrong Answer 2: Michael Bourn
Wrong Answer 3: Ken Caminiti
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=511
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=511&answer=answer


512) Who won a Gold Glove for his outstanding fielding as an outfielder for the 2010 baseball season?
Correct Answer: Michael Bourn
Wrong Answer 1: Yadier Molina
Wrong Answer 2: Barry Bonds
Wrong Answer 3: Shane Victorino
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=512
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=512&answer=answer


513) Which of these home run hitters did not reach 600 home runs in his MLB career?
Correct Answer: Mark McGwire
Wrong Answer 1: Sammy Sosa
Wrong Answer 2: Barry Bonds
Wrong Answer 3: Alex Rodriguez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=513
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=513&answer=answer


514) Who won "The Sporting News" Major League Player of the Year award for 2008?
Correct Answer: Albert Pujols
Wrong Answer 1: Alex Rodriguez
Wrong Answer 2: Ken Griffey
Wrong Answer 3: Ryan Howard
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=514
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=514&answer=answer


515) Which pitcher won the MLB GIBBY Award for best starter in 2010?
Correct Answer: Roy Halladay
Wrong Answer 1: Adam Wainwright
Wrong Answer 2: CC Sabathia
Wrong Answer 3: David Price
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=515
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=515&answer=answer


516) The Minnesota Twins franchise was once known as what?
Correct Answer: The Washington Senators
Wrong Answer 1: The Denver Pioneers
Wrong Answer 2: The Alaska Seawolves
Wrong Answer 3: The Michigan Wolverines
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=516
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=516&answer=answer


517) Who was the last Minnesota Twin to pitch a no-hitter?
Correct Answer: Francisco Liriano
Wrong Answer 1: Bert Blyleven
Wrong Answer 2: Eric Milton
Wrong Answer 3: Brad Radke
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=517
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=517&answer=answer


518) Who is the first Yankee to reach 3000 hits in his career?
Correct Answer: Derek Jeter
Wrong Answer 1: Mickey Mantle
Wrong Answer 2: Horace Clark
Wrong Answer 3: Reggie Jackson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=518
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=518&answer=answer


519) What was Derek Jeter's 3000th hit?
Correct Answer: Home Run
Wrong Answer 1: Single
Wrong Answer 2: Double
Wrong Answer 3: Triple
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=519
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=519&answer=answer


520) Who won the 2011 National League Cy Young Award?
Correct Answer: Clayton Kershaw
Wrong Answer 1: Cole Hamels
Wrong Answer 2: Ian Kennedy
Wrong Answer 3: Roy Halladay
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=520
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=520&answer=answer


521) Which of these hitters had the higher batting average for the 2011 MLB season?
Correct Answer: Miguel Cabrera
Wrong Answer 1: Adrian Gonzalez
Wrong Answer 2: Victor Martinez
Wrong Answer 3: Jacoby Ellsbury
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=521
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=521&answer=answer


522) Albert Pujols signed a 10-year deal with which team in 2011?
Correct Answer: Los Angeles Angels of Anaheim
Wrong Answer 1: St. Louis Cardinals
Wrong Answer 2: Atlanta Braves
Wrong Answer 3: Boston Red Sox
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=522
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=522&answer=answer


523) In 2011, Albert Pujols became the third player to do what in the World Series?
Correct Answer: Hit Three Home Runs in a Game
Wrong Answer 1: Get Five Hits in a Game
Wrong Answer 2: Make Three Errors in a Game
Wrong Answer 3: Walk 5 Times in a Game
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=523
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=523&answer=answer


524) Albert Pujols won his second World Series when the Cardinals defeated which team in 2011?
Correct Answer: Texas Rangers
Wrong Answer 1: Tampa Bay Rays
Wrong Answer 2: New York Yankees
Wrong Answer 3: Chicago White Sox
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=524
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=524&answer=answer


525) In 2011, Roy Halladay finished 2nd in the AL Cy Young voting behind whom?
Correct Answer: Clayton Kershaw
Wrong Answer 1: Tim Lincecum
Wrong Answer 2: Felix Hernandez
Wrong Answer 3: John Santana
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=525
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=525&answer=answer


526) In 2012, Miguel Cabrera became the first hitter to win a Triple Crown since which Boston Red Sox player?
Correct Answer: Carl Yastrzemski
Wrong Answer 1: Babe Ruth
Wrong Answer 2: Tris Speaker
Wrong Answer 3: Fred Lynn
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=526
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=526&answer=answer


527) Who did Miguel Cabrera beat out for 2012 AL MVP by 81 points?
Correct Answer: Mike Trout
Wrong Answer 1: Adrian Beltre
Wrong Answer 2: Robinson Cano
Wrong Answer 3: Josh Hamilton
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=527
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=527&answer=answer


528) Which MLB team did Miguel Cabrera play for in 2012?
Correct Answer: Detroit Tigers
Wrong Answer 1: Florida Marlins
Wrong Answer 2: Texas Rangers
Wrong Answer 3: Chicago Cubs
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=528
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=528&answer=answer


529) Which award did Justin Verlander win in 2011?
Correct Answer: AL MVP
Wrong Answer 1: NL MVP
Wrong Answer 2: Gold Glove
Wrong Answer 3: Hank Aaron Award
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=529
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=529&answer=answer


530) Justin Verlander led the MLB in which category in 2011 and 2012?
Correct Answer: Strikeouts
Wrong Answer 1: Saves
Wrong Answer 2: Wild Pitches
Wrong Answer 3: Walks
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=530
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=530&answer=answer


531) Justin Verlander signed a contract extension worth what amount in 2013?
Correct Answer: $180 Million
Wrong Answer 1: $150 Million
Wrong Answer 2: $120 Million
Wrong Answer 3: $90 Million
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=531
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=531&answer=answer


532) Felix Hernandez threw a perfect game against which team in 2012?
Correct Answer: Tampa Bay Rays
Wrong Answer 1: Seattle Mariners
Wrong Answer 2: New York Yankees
Wrong Answer 3: Houston Astros
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=532
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=532&answer=answer


533) In which year did Felix Hernandez win a Cy Young Award?
Correct Answer: 2010
Wrong Answer 1: 2011
Wrong Answer 2: 2009
Wrong Answer 3: 2012
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=533
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=533&answer=answer


534) Felix Hernandez led the AL in which category in 2010?
Correct Answer: ERA
Wrong Answer 1: Strikeouts
Wrong Answer 2: Wins
Wrong Answer 3: Saves
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=534
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=534&answer=answer


535) In 2013, Felix Hernandez signed a seven-year extension with which team?
Correct Answer: Seattle Mariners
Wrong Answer 1: Chicago White Sox
Wrong Answer 2: Toronto Blue Jays
Wrong Answer 3: Atlanta Braves
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=535
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=535&answer=answer


536) Ryan Braun is widely known by which nickname?
Correct Answer: The Hebrew Hammer
Wrong Answer 1: The Portland Plier
Wrong Answer 2: The Seattle Saw
Wrong Answer 3: The Nantucket Nailgun
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=536
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=536&answer=answer


537) Ryan Braun drew a suspension of how many games in July of 2013?
Correct Answer: 65
Wrong Answer 1: 150
Wrong Answer 2: 40
Wrong Answer 3: 15
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=537
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=537&answer=answer


538) Ryan Braun led the NL in putouts from which position in 2012?
Correct Answer: Left Field
Wrong Answer 1: Center Field
Wrong Answer 2: Right Field
Wrong Answer 3: Third Base
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=538
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=538&answer=answer


539) Clayton Kershaw won his first Cy Young Award while pitching for which team?
Correct Answer: Los Angeles Dodgers
Wrong Answer 1: Chicago White Sox
Wrong Answer 2: New York Mets
Wrong Answer 3: Boston Red Sox
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=539
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=539&answer=answer


540) Troy Tulowitzki was the Rockies' usual starter at which position during the 2010 season?
Correct Answer: Shortstop
Wrong Answer 1: Third Base
Wrong Answer 2: Catcher
Wrong Answer 3: Right Field
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=540
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=540&answer=answer


541) Which award did Troy Tulowitzki win in 2010 and 2011?
Correct Answer: Gold Glove
Wrong Answer 1: MVP
Wrong Answer 2: Babe Ruth Award
Wrong Answer 3: Hank Aaron Award
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=541
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=541&answer=answer


542) In which season did Tim Lincecum compile a 10-15 record?
Correct Answer: 2012
Wrong Answer 1: 2011
Wrong Answer 2: 2009
Wrong Answer 3: 2010
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=542
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=542&answer=answer


543) Tim Lincecum threw the first ever no-hitter at which ballpark in 2013?
Correct Answer: Petco Park
Wrong Answer 1: Turner Field
Wrong Answer 2: Citi Field
Wrong Answer 3: Tropicana Field
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=543
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=543&answer=answer


544) Tim Lincecum lost four 1-run matchups against which Dodgers ace in 2011?
Correct Answer: Clayton Kershaw
Wrong Answer 1: Chris Carpenter
Wrong Answer 2: CC Sabathia
Wrong Answer 3: Luis Tiant
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=544
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=544&answer=answer


545) Robinson Cano played for which country in the 2013 World Baseball Classic?
Correct Answer: Dominican Republic
Wrong Answer 1: United States
Wrong Answer 2: Canada
Wrong Answer 3: Haiti
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=545
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=545&answer=answer


546) Robinson Cano was the AL's starter at which position for the 2013 All-Star game?
Correct Answer: Second Base
Wrong Answer 1: Shortstop
Wrong Answer 2: Pitcher
Wrong Answer 3: Catcher
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=546
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=546&answer=answer


547) Curtis Granderson first played for which team in 2010?
Correct Answer: New York Yankees
Wrong Answer 1: Detroit Tigers
Wrong Answer 2: Cincinnati Reds
Wrong Answer 3: Pittsburgh Pirates
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=547
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=547&answer=answer


548) Curtis Granderson set a Yankees record in which category in 2012?
Correct Answer: Strikeouts
Wrong Answer 1: Home Runs
Wrong Answer 2: RBI
Wrong Answer 3: Stolen Bases
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=548
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=548&answer=answer


549) Curtis Granderson led the American League in RBIs in which year?
Correct Answer: 2011
Wrong Answer 1: 2010
Wrong Answer 2: 2012
Wrong Answer 3: 2009
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=549
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=549&answer=answer


550) Curtis Granderson won a Silver Slugger Award for which position in 2011?
Correct Answer: Outfielder
Wrong Answer 1: Shortstop
Wrong Answer 2: First Base
Wrong Answer 3: Catcher
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=550
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=550&answer=answer


551) Justin Upton finished the 2012 behind in only which player in runs scored in the National League?
Correct Answer: Ryan Braun
Wrong Answer 1: BJ Upton
Wrong Answer 2: Jason Hayward
Wrong Answer 3: Prince Fielder
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=551
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=551&answer=answer


552) Justin Upton won a Silver Slugger Award for which position in 2011?
Correct Answer: Outfielder
Wrong Answer 1: Third Base
Wrong Answer 2: Catcher
Wrong Answer 3: First Base
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=552
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=552&answer=answer


553) In 2012, Ian Kinsler signed a contact extension with which team?
Correct Answer: Texas Rangers
Wrong Answer 1: Cincinnati Reds
Wrong Answer 2: Milwaukee Brewers
Wrong Answer 3: Detroit Tigers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=553
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=553&answer=answer


554) Ian Kinsler hit a lead-off home run in game 4 of the 2011 ALDS against which time?
Correct Answer: Tamp Bay Rays
Wrong Answer 1: Kansas City Royals
Wrong Answer 2: Detroit Tigers
Wrong Answer 3: New York Yankees
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=554
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=554&answer=answer


555) Ian Kinsler was elected to the AL All-Star team for which position in 2012?
Correct Answer: Second Base
Wrong Answer 1: Shortstop
Wrong Answer 2: First Base
Wrong Answer 3: Third Base
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=555
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=555&answer=answer


556) What Yankee in a four-game stretch from Aug. 13 to Aug. 16, 2013 had 12 hits and 18 RBIs?
Correct Answer: Alfonso Soriano
Wrong Answer 1: Robinson Cano
Wrong Answer 2: Lyle Overbay
Wrong Answer 3: Derek Jeter
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=556
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=556&answer=answer


557) Which Yankees closer played in his 13th and final All-Star Game in 2013?
Correct Answer: Mariano Rivera
Wrong Answer 1: Justin Masterson
Wrong Answer 2: Chris Sale
Wrong Answer 3: Matt Moore
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=557
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=557&answer=answer


558) In 2011, who had a save in the All-Star Game after saving a clinching World Series game the year before?
Correct Answer: Brian Wilson
Wrong Answer 1: Adrian Gonzalez
Wrong Answer 2: Roy Halladay
Wrong Answer 3: CC Sabathia
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=558
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=558&answer=answer


559) Who made the All-Star Game at age 19 in 2012?
Correct Answer: Bryce Harper
Wrong Answer 1: Derek Jeter
Wrong Answer 2: Mariano Rivera
Wrong Answer 3: David Ortiz
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=559
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=559&answer=answer


560) A short memorial was held to honor which Yankees owner before the 2010 All-Star Game?
Correct Answer: George Steinbrenner
Wrong Answer 1: Rod Carew
Wrong Answer 2: Joe Buck
Wrong Answer 3: Tim McCarver
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=560
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=560&answer=answer


561) Which catcher made his 13th All-Star Game in 2006?
Correct Answer: Ivan Rodriguez
Wrong Answer 1: David Ortiz
Wrong Answer 2: Mark Loretta
Wrong Answer 3: Ichiro Suzuki
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=561
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=561&answer=answer


562) Which of these Major League Baseball teams had more victories during the 2014 regular season?
Correct Answer: Tampa Bay
Wrong Answer 1: Chi Cubs
Wrong Answer 2: Minnesota
Wrong Answer 3: Houston
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=562
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=562&answer=answer


563) Which of these MLB teams won more games during the 2014 regular season?
Correct Answer: San Francisco
Wrong Answer 1: Atlanta
Wrong Answer 2: Chi White Sox
Wrong Answer 3: Tampa Bay
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=563
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=563&answer=answer


564) In what state was Derek Jeter raised?
Correct Answer: Michigan
Wrong Answer 1: Mississippi
Wrong Answer 2: New Jersey
Wrong Answer 3: New York
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=564
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=564&answer=answer


565) Whose head did Derek Jeter rub before every baseball game?
Correct Answer: Don Zimmer's
Wrong Answer 1: Bernie Williams'
Wrong Answer 2: Joe Torre's
Wrong Answer 3: Jorge Posada's
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=565
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=565&answer=answer


566) Who was known as "Mr. Cub"?
Correct Answer: Ernie Banks
Wrong Answer 1: Sammy Sosa
Wrong Answer 2: Harry Carey
Wrong Answer 3: Dave Kingman
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=566
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=566&answer=answer


567) Who led the Chicago Cubs team in home runs in 2004?
Correct Answer: Moises Alou
Wrong Answer 1: Miguel Cabrera
Wrong Answer 2: Carlos Pena
Wrong Answer 3: Barry Bonds
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=567
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=567&answer=answer


568) On the last day of the 2003 regular season, the Chicago Cubs retired #10 belonging to whom?
Correct Answer: Ron Santo
Wrong Answer 1: Billy Williams
Wrong Answer 2: Ryne Sandberg
Wrong Answer 3: Ernie Banks
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=568
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=568&answer=answer


569) What Chicago Cubs outfielder set the NL record for most consecutive games played in 1969?
Correct Answer: Billy Williams
Wrong Answer 1: Don Young
Wrong Answer 2: Jim Hickman
Wrong Answer 3: Willie Smith
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=569
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=569&answer=answer


570) In what statistic did the Chicago Cubs pitching staff lead the Major Leagues in 2006?
Correct Answer: Strikeouts
Wrong Answer 1: ERA
Wrong Answer 2: Shutouts
Wrong Answer 3: Complete Games
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=570
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=570&answer=answer


571) Who was the catcher for the 1976 World Champion Reds?
Correct Answer: Johnny Bench
Wrong Answer 1: Thurman Munson
Wrong Answer 2: Mike Piazza
Wrong Answer 3: Yogi Berra
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=571
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=571&answer=answer


572) What Cincinnati outfielder accepted a University of Texas football scholarship?
Correct Answer: Adam Dunn
Wrong Answer 1: Peter Dunn
Wrong Answer 2: Marcus Dunn
Wrong Answer 3: Ryan Dunn
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=572
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=572&answer=answer


573) What baseball position is Joe Morgan known for playing?
Correct Answer: Second Base
Wrong Answer 1: Shortstop
Wrong Answer 2: Catcher
Wrong Answer 3: Center Field
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=573
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=573&answer=answer


574) What was the nickname of former San Francisco Giants player Will Clark?
Correct Answer: The Thrill
Wrong Answer 1: The Legend
Wrong Answer 2: The First
Wrong Answer 3: The All-Star
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=574
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=574&answer=answer


575) What Ranger was the American League MVP for 2010?
Correct Answer: Josh Hamilton
Wrong Answer 1: Michael Young
Wrong Answer 2: David Murphy
Wrong Answer 3: Elvis Andrus
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=575
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=575&answer=answer


576) What is a nickname of the first player in the batting order of a baseball team?
Correct Answer: Leadoff
Wrong Answer 1: Early Hitter
Wrong Answer 2: Prime Batter
Wrong Answer 3: Firsty
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=576
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=576&answer=answer


577) What position does MLB's Carlos Beltran play?
Correct Answer: Outfielder
Wrong Answer 1: Shortstop
Wrong Answer 2: Pitcher
Wrong Answer 3: Catcher
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=577
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=577&answer=answer


578) What position did MLB's Jorge Posada play?
Correct Answer: Catcher
Wrong Answer 1: Outfielder
Wrong Answer 2: Shortstop
Wrong Answer 3: Third Baseman
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=578
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=578&answer=answer


579) What did Mariano Rivera do in his first Major League regular season at-bat?
Correct Answer: Strikeout
Wrong Answer 1: Walk
Wrong Answer 2: Get Beaned
Wrong Answer 3: Bunt
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=579
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=579&answer=answer


580) In 2001, which player shared the Sports Illustrated Sportsman of the Year Award with Curt Schilling?
Correct Answer: Randy Johnson
Wrong Answer 1: Jorge Julio
Wrong Answer 2: Casey Daigle
Wrong Answer 3: Tony Pena
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=580
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=580&answer=answer


581) At what stadium was the 2013 Major League Baseball All-Star Game played?
Correct Answer: New York's Citi Field
Wrong Answer 1: St. Louis' Busch Stadium
Wrong Answer 2: Boston's Fenway Park
Wrong Answer 3: New York's Yankee Stadium
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=581
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=581&answer=answer


582) Who was the first person to win the Rolaids Relief Award for the Atlanta Braves?
Correct Answer: John Smoltz
Wrong Answer 1: John Rocker
Wrong Answer 2: Bruce Sutter
Wrong Answer 3: Paul Assenmacher
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=582
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=582&answer=answer


583) Whose 2005 Manager of the Year award came 20 years after his first such award?
Correct Answer: Bobby Cox
Wrong Answer 1: Sparky Anderson
Wrong Answer 2: Frank Robinson
Wrong Answer 3: Don Zimmer
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=583
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=583&answer=answer


584) What was the first year since the All-Star Game MVP Award began in 1962 that it was not given out?
Correct Answer: 2002
Wrong Answer 1: 1994
Wrong Answer 2: 1969
Wrong Answer 3: 2008
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=584
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=584&answer=answer


585) 262 base hits in 2004 was not enough for which player to win his second Silver Slugger award?
Correct Answer: Ichiro Suzuki
Wrong Answer 1: Alex Rodriguez
Wrong Answer 2: Frank Thomas
Wrong Answer 3: Vladimir Guerrero
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=585
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=585&answer=answer


586) Who was the first person to win the Manager of the Year award with two different teams?
Correct Answer: Tony La Russa
Wrong Answer 1: Tommy Lasorda
Wrong Answer 2: Joe Torre
Wrong Answer 3: Bruce Bochy
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=586
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=586&answer=answer


587) Who was the first player to win the Silver Slugger while pitching for Atlanta?
Correct Answer: Tom Glavine
Wrong Answer 1: Mike Hampton
Wrong Answer 2: Phil Niekro
Wrong Answer 3: Rick Mahler
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=587
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=587&answer=answer


588) Who was the first person to repeat as Cy Young winner?
Correct Answer: Sandy Koufax
Wrong Answer 1: Whitey Ford
Wrong Answer 2: Tom Seaver
Wrong Answer 3: Nolan Ryan
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=588
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=588&answer=answer


589) Who was the first pitcher to win the All-Star Game MVP award?
Correct Answer: Juan Marichal
Wrong Answer 1: Bob Gibson
Wrong Answer 2: Greg Maddux
Wrong Answer 3: Steve Carlton
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=589
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=589&answer=answer


590) No one had won four Silver Sluggers at First Base until which Colorado Rockie did so?
Correct Answer: Todd Helton
Wrong Answer 1: Andres Galarraga
Wrong Answer 2: Vinny Castilla
Wrong Answer 3: Dante Bichette
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=590
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=590&answer=answer


591) For which team did 2012 Cy Young Award winner, David Price win 20 games?
Correct Answer: Tampa Bay
Wrong Answer 1: Boston
Wrong Answer 2: Los Angeles
Wrong Answer 3: Detroit
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=591
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=591&answer=answer


592) When Justin Verlander won the 2011 Cy Young Award what team was he the pitching for?
Correct Answer: Detroit
Wrong Answer 1: Oakland
Wrong Answer 2: Toronto
Wrong Answer 3: Kansas City
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=592
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=592&answer=answer


593) 2010 Cy Young Award winner, Felix Hernandez won the award pitching for which team?
Correct Answer: Seattle
Wrong Answer 1: Philadelphia
Wrong Answer 2: Chicago
Wrong Answer 3: Minnesota
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=593
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=593&answer=answer


594) The 2010 AL Hank Aaron Winner was Jose Bautista won, who was NL Hank Aaron Winner that year?
Correct Answer: Joey Votto
Wrong Answer 1: Buster Posey
Wrong Answer 2: Todd Helton
Wrong Answer 3: Aramis Ramirez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=594
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=594&answer=answer


595) Who was the NL Hank Aaron Winner for 2009?
Correct Answer: Albert Pujols
Wrong Answer 1: Joey Votto
Wrong Answer 2: Aramis Ramirez
Wrong Answer 3: Barry Bonds
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=595
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=595&answer=answer


596) Who won "The Sporting News" Major League Player of the Year for 2012?
Correct Answer: Miguel Cabrera
Wrong Answer 1: Lou Brock
Wrong Answer 2: Barry Bonds
Wrong Answer 3: Don Mattingly
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=596
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=596&answer=answer


597) Which MLB star won "The Sporting News" Major League Player of the Year for 2011?
Correct Answer: Justin Verlander
Wrong Answer 1: Miguel Cabrera
Wrong Answer 2: Gary Sheffield
Wrong Answer 3: Lou Brock
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=597
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=597&answer=answer


598) Which MLB star won the 2010 "The Sporting News" Major League Player of the Year?
Correct Answer: Josh Hamilton
Wrong Answer 1: Andruw Jones
Wrong Answer 2: Alex Rodriguez
Wrong Answer 3: Joe Morgan
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=598
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=598&answer=answer


599) The 2009 "The Sporting News" Major League Player of the Year was awarded to which athlete?
Correct Answer: Albert Pujols
Wrong Answer 1: Fernando Valenzuela
Wrong Answer 2: Andruw Jones
Wrong Answer 3: Billy Williams
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=599
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=599&answer=answer


600) Who won "The Sporting News" Major League Player of the Year for their outstanding play in 2008?
Correct Answer: Albert Pujols
Wrong Answer 1: Ken Griffey
Wrong Answer 2: George Brett
Wrong Answer 3: Ryne Sandberg
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=600
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=600&answer=answer


601) Who won "The Sporting News" Major League Player of the Year for 2007?
Correct Answer: Alex Rodriguez
Wrong Answer 1: Justin Verlander
Wrong Answer 2: Don Mattingly
Wrong Answer 3: Ryan Howard
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=601
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=601&answer=answer


602) Which MLB star won "The Sporting News" Major League Player of the Year for 2006?
Correct Answer: Ryan Howard
Wrong Answer 1: Ron Guidry
Wrong Answer 2: Rafael Palmeiro
Wrong Answer 3: Ken Griffey
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=602
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=602&answer=answer


603) Who won the 2012 MLB All-Star Game Most Valuable Player Award?
Correct Answer: Melky Cabrera
Wrong Answer 1: Mike Trout
Wrong Answer 2: Derek Jeter
Wrong Answer 3: Jered Weaver
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=603
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=603&answer=answer


604) Who was selected as MVP for the National League in 2012?
Correct Answer: Buster Posey
Wrong Answer 1: R.A. Dickey
Wrong Answer 2: Bryce Harper
Wrong Answer 3: Miguel Cabrera
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=604
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=604&answer=answer


605) Which team only had 55 wins in the 2012 baseball season?
Correct Answer: Houston
Wrong Answer 1: Minnesota
Wrong Answer 2: Miami
Wrong Answer 3: Colorado
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=605
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=605&answer=answer


606) Which one of the following baseball teams posted the best winning record in 2012?
Correct Answer: Washington Nationals
Wrong Answer 1: Cincinnati Reds
Wrong Answer 2: San Francisco Giants
Wrong Answer 3: St. Louis Cardinals
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=606
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=606&answer=answer


607) Ozzie Guillen was suspended for five games from which team for controversial comments about Fidel Castro?
Correct Answer: Marlins
Wrong Answer 1: Dodgers
Wrong Answer 2: Braves
Wrong Answer 3: Mets
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=607
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=607&answer=answer


608) Miguel Cabrera won the Triple Crown with 44 home runs, 139 RBI's and what batting average?
Correct Answer: .330
Wrong Answer 1: .325
Wrong Answer 2: .335
Wrong Answer 3: .340
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=608
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=608&answer=answer


609) Who led Major League Baseball in 2012 in stolen bases?
Correct Answer: Mike Trout
Wrong Answer 1: Miguel Cabrera
Wrong Answer 2: Adam Dunn
Wrong Answer 3: Alex Gordon
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=609
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=609&answer=answer


610) With 239 strikeouts in 2012, which pitcher led the American League?
Correct Answer: Justin Verlander
Wrong Answer 1: David Price
Wrong Answer 2: Felix Hernandez
Wrong Answer 3: Jered Weaver
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=610
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=610&answer=answer


611) Ichiro Suzuki recorded his 2500th MLB hit in 2012, which team, prior to the Yankees, did he play for?
Correct Answer: Mariners
Wrong Answer 1: Dodgers
Wrong Answer 2: Red Sox
Wrong Answer 3: Braves
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=611
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=611&answer=answer


612) Carlos Beltran in the 2012 season became the first switch hitter to hit 300 homers and do what?
Correct Answer: Steal 300 Bases
Wrong Answer 1: Hit 300 Triples
Wrong Answer 2: Hit 300 Doubles
Wrong Answer 3: Strike Out 1000 Times
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=612
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=612&answer=answer


613) Who won the American League Manager of the Year award in 2012?
Correct Answer: Bob Melvin
Wrong Answer 1: Buck Showalter
Wrong Answer 2: Davey Johnson
Wrong Answer 3: Robin Ventura
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=613
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=613&answer=answer


614) Who led the New Yankees in home runs during the 2012 MLB season?
Correct Answer: Curtis Granderson
Wrong Answer 1: Robinson Cano
Wrong Answer 2: Alex Rodriguez
Wrong Answer 3: Mark Teixeira
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=614
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=614&answer=answer


615) Who was the elected to the Baseball Hall Of Fame in 2012?
Correct Answer: Barry Larkin
Wrong Answer 1: Jeff Bagwell
Wrong Answer 2: Jack Morris
Wrong Answer 3: Roberto Alomar
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=615
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=615&answer=answer


616) Who is the baseball player nicknamed "Big Puma"?
Correct Answer: Lance Berkman
Wrong Answer 1: Andrew McCutchen
Wrong Answer 2: Matt Kemp
Wrong Answer 3: Travis Hafner
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=616
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=616&answer=answer


617) Who is the baseball player nicknamed "King Felix"?
Correct Answer: Felix Hernandez
Wrong Answer 1: Mark Trumbo
Wrong Answer 2: Orlando Hudson
Wrong Answer 3: Ryan Roberts
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=617
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=617&answer=answer


618) Who is the baseball player nicknamed "Zorilla"?
Correct Answer: Ben Zobrist
Wrong Answer 1: Nyjer Morgan
Wrong Answer 2: Torii Hunter
Wrong Answer 3: Ryan Roberts
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=618
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=618&answer=answer


619) Who is the Major League Baseball player nicknamed "Joey Bats"?
Correct Answer: Jose Bautista
Wrong Answer 1: Josh Tomlin
Wrong Answer 2: Matt Kemp
Wrong Answer 3: Adam Dunn
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=619
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=619&answer=answer


620) Who is the baseball player nicknamed "The Big Donkey"?
Correct Answer: Adam Dunn
Wrong Answer 1: Albert Pujols
Wrong Answer 2: Prince Fielder
Wrong Answer 3: Alex Rodriguez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=620
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=620&answer=answer


621) Who is the baseball player nicknamed "Mr. November"?
Correct Answer: Derek Jeter
Wrong Answer 1: Robinson Cano
Wrong Answer 2: Alexei Ramirez
Wrong Answer 3: Andrew McCutchen
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=621
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=621&answer=answer


622) Who is the Major League Baseball player nicknamed "O-Dog"?
Correct Answer: Orlando Hudson
Wrong Answer 1: Travis Hafner
Wrong Answer 2: Jose Bautista
Wrong Answer 3: Mark Trumbo
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=622
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=622&answer=answer


623) Who is the Major League Baseball player nicknamed "The Wizard"?
Correct Answer: Ichiro Suzuki
Wrong Answer 1: Torii Hunter
Wrong Answer 2: Travis Hafner
Wrong Answer 3: Alexei Ramirez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=623
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=623&answer=answer


624) Who is the baseball player nicknamed "Frenchy"?
Correct Answer: Jeff Francoeur
Wrong Answer 1: Robinson Cano
Wrong Answer 2: Nyjer Morgan
Wrong Answer 3: Ben Zobrist
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=624
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=624&answer=answer


625) Who is the baseball player nicknamed "Caveman"?
Correct Answer: Johnny Damon
Wrong Answer 1: Mark Trumbo
Wrong Answer 2: Albert Pujols
Wrong Answer 3: Chris Perez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=625
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=625&answer=answer


626) What MLB pitcher attended Assumption College School in Canada?
Correct Answer: John Axford
Wrong Answer 1: Rich Harden
Wrong Answer 2: Scott Diamond
Wrong Answer 3: Jim Henderson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=626
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=626&answer=answer


627) The San Francisco Giants won the 2014 World Series 4-3 against which team?
Correct Answer: Kansas City Royals
Wrong Answer 1: Baltimore Orioles
Wrong Answer 2: Detroit Tigers
Wrong Answer 3: Los Angeles Angels Of Anaheim
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=627
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=627&answer=answer


628) The Kansas City Royals won the 2014 American League Championship Series 4-0 against which team?
Correct Answer: Baltimore Orioles
Wrong Answer 1: Los Angeles Angels Of Anaheim
Wrong Answer 2: San Francisco Giants
Wrong Answer 3: St. Louis Cardinals
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=628
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=628&answer=answer


629) Which player was named MVP of the 2014 American League Championship Series?
Correct Answer: Lorenzo Cain
Wrong Answer 1: Madison Bumgarner
Wrong Answer 2: Mike Trout
Wrong Answer 3: Clayton Kershaw
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=629
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=629&answer=answer


630) The San Francisco Giants won the 2014 National League Championship Series 4-1 against which team?
Correct Answer: St. Louis Cardinals
Wrong Answer 1: Washington Nationals
Wrong Answer 2: Kansas City Royals
Wrong Answer 3: Baltimore Orioles
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=630
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=630&answer=answer


631) Which player was named MVP of the 2014 National League Championship Series?
Correct Answer: Madison Bumgarner
Wrong Answer 1: Mike Trout
Wrong Answer 2: Clayton Kershaw
Wrong Answer 3: Lorenzo Cain
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=631
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=631&answer=answer


632) Who was named the Most Valuable Player of the 2014 World Series?
Correct Answer: Madison Bumgarner
Wrong Answer 1: Mike Trout
Wrong Answer 2: Clayton Kershaw
Wrong Answer 3: Lorenzo Cain
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=632
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=632&answer=answer


633) The 2014 MLB All-Star Game was held in which city?
Correct Answer: Minneapolis
Wrong Answer 1: New York City
Wrong Answer 2: Kansas City
Wrong Answer 3: Cincinnati
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=633
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=633&answer=answer


634) Which player was named MVP of the 2014 Major League Baseball All-Star Game?
Correct Answer: Mike Trout
Wrong Answer 1: Clayton Kershaw
Wrong Answer 2: Melky Cabrera
Wrong Answer 3: Madison Bumgarner
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=634
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=634&answer=answer


635) Which player won the 2014 American League MVP Award ?
Correct Answer: Mike Trout
Wrong Answer 1: Clayton Kershaw
Wrong Answer 2: Miguel Cabrera
Wrong Answer 3: Andrew McCutchen
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=635
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=635&answer=answer


636) Who was named the 2014 National League Rookie of the Year?
Correct Answer: Jacob DeGrom
Wrong Answer 1: Billy Hamilton
Wrong Answer 2: Kyle Hendricks
Wrong Answer 3: Jose Abreu
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=636
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=636&answer=answer


637) Which player was named the 2014 American League Rookie of the Year?
Correct Answer: Jose Abreu
Wrong Answer 1: Matt Shoemaker
Wrong Answer 2: Collin McHugh
Wrong Answer 3: Jacob DeGrom
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=637
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=637&answer=answer


638) Which player won the Warren Spahn Award for the best left-handed pitcher in MLB in 2014?
Correct Answer: Clayton Kershaw
Wrong Answer 1: Gio Gonzalez
Wrong Answer 2: David Price
Wrong Answer 3: CC Sabathia
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=638
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=638&answer=answer


639) In 2014, which catcher won his seventh consecutive National League Gold Glove Award?
Correct Answer: Yadier Molina
Wrong Answer 1: Matt Wieters
Wrong Answer 2: Brad Ausmus
Wrong Answer 3: Russell Martin
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=639
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=639&answer=answer


640) Which team finished the 2014 season with the best record in all of Major League Baseball?
Correct Answer: Los Angeles Angels Of Anaheim
Wrong Answer 1: Baltimore Orioles
Wrong Answer 2: Washington Nationals
Wrong Answer 3: Los Angeles Dodgers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=640
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=640&answer=answer


641) Which team finished the 2014 MLB season with the best record in the entire National League?
Correct Answer: Washington Nationals
Wrong Answer 1: St. Louis Cardinals
Wrong Answer 2: San Francisco Giants
Wrong Answer 3: Los Angeles Dodgers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=641
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=641&answer=answer


642) Which player became the MLB home run leader of the 2014 season with 40 home runs?
Correct Answer: Nelson Cruz
Wrong Answer 1: Chris Carter
Wrong Answer 2: Jose Altuve
Wrong Answer 3: Mike Trout
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=642
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=642&answer=answer


643) Who was drafted by Houston Astros with the first overall pick of the 2014 MLB Draft?
Correct Answer: Brady Aiken
Wrong Answer 1: Tyler Kolek
Wrong Answer 2: Carlos Rodon
Wrong Answer 3: Kyle Schwarber
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=643
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=643&answer=answer


644) Which baseball team did Dave Righetti play for in 1981?
Correct Answer: New York Yankees
Wrong Answer 1: New York Mets
Wrong Answer 2: Kansas City Royals
Wrong Answer 3: Baltimore Orioles
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=644
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=644&answer=answer


645) Which baseball team did Mike Piazza play for in 1993?
Correct Answer: Los Angeles Dodgers
Wrong Answer 1: Cincinnati Reds
Wrong Answer 2: Milwaukee Brewers
Wrong Answer 3: San Francisco Giants
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=645
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=645&answer=answer


646) Which baseball team did Darryl Strawberry play for in 1983?
Correct Answer: New York Mets
Wrong Answer 1: Philadelphia Phillies
Wrong Answer 2: San Francisco Giants
Wrong Answer 3: Atlanta Braves
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=646
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=646&answer=answer


647) Who picked George Brett in the 1971 baseball draft?
Correct Answer: Kansas City
Wrong Answer 1: St. Louis
Wrong Answer 2: Chicago
Wrong Answer 3: Detroit
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=647
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=647&answer=answer


648) In 2008, the Chicago Cubs won their division for the second time in a row under which manager?
Correct Answer: Lou Piniella
Wrong Answer 1: Dusty Baker
Wrong Answer 2: Joe Torre
Wrong Answer 3: Buck Showalter
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=648
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=648&answer=answer


649) San Diego Padres 2008 manager Bruce Bochy managed which team from 1995-2006?
Correct Answer: San Diego Padres
Wrong Answer 1: New York Yankees
Wrong Answer 2: Minnesota Twins
Wrong Answer 3: Milwaukee Brewers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=649
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=649&answer=answer


650) Philadelphia Phillies 2008 manager Charlie Manuel had previously managed which other team?
Correct Answer: Cleveland Indians
Wrong Answer 1: Atlanta Braves
Wrong Answer 2: Florida Marlins
Wrong Answer 3: Detroit Tigers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=650
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=650&answer=answer


651) What was the original name for the Roberto Clemente Award?
Correct Answer: Commissioner's Award
Wrong Answer 1: Pete Rose Award
Wrong Answer 2: Yogi Berra Award
Wrong Answer 3: Good Samaritan Award
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=651
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=651&answer=answer


652) Which manager was the first to win a World Series in both leagues?
Correct Answer: George Anderson
Wrong Answer 1: Casey Stengel
Wrong Answer 2: Joe Torre
Wrong Answer 3: Tony La Russa
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=652
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=652&answer=answer


653) Which network televised the first World Series?
Correct Answer: NBC
Wrong Answer 1: Dumont
Wrong Answer 2: CBS
Wrong Answer 3: ABC
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=653
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=653&answer=answer


654) What was the paid attendance for the first World Series game ever?
Correct Answer: 16,242
Wrong Answer 1: 55,418
Wrong Answer 2: 9,014
Wrong Answer 3: 17,104
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=654
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=654&answer=answer


655) Who had 57 home runs in 2001 to help the Diamondbacks to a World Series?
Correct Answer: Luis Gonzalez
Wrong Answer 1: Alex Rodriguez
Wrong Answer 2: Rod Carew
Wrong Answer 3: Randy Johnson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=655
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=655&answer=answer


656) Which World Series Champs were called "The Big Red Machine"?
Correct Answer: Cincinnati
Wrong Answer 1: Red Sox
Wrong Answer 2: Cards
Wrong Answer 3: Florida
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=656
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=656&answer=answer


657) How many World Series titles did Tommy Lasorda win as a manager?
Correct Answer: 2
Wrong Answer 1: 7
Wrong Answer 2: 12
Wrong Answer 3: 0
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=657
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=657&answer=answer


658) What World Series Championship team did Ozzie Guillen manage and when?
Correct Answer: 2005 Chicago White Sox
Wrong Answer 1: 2003 Florida Marlins
Wrong Answer 2: 2002 Anaheim Angels
Wrong Answer 3: 2004 Boston Red Sox
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=658
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=658&answer=answer


659) What's the maximum number of baseball games in a modern World Series?
Correct Answer: 7 Games
Wrong Answer 1: 5 Games
Wrong Answer 2: 9 Games
Wrong Answer 3: 8 Games
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=659
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=659&answer=answer


660) Which baseball team has won the most World Series Championships?
Correct Answer: New York Yankees
Wrong Answer 1: Florida Marlins
Wrong Answer 2: Atlanta Braves
Wrong Answer 3: L.A. Dodgers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=660
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=660&answer=answer


661) Who earned the nickname "Mr. October" for his World Series play?
Correct Answer: Reggie Jackson
Wrong Answer 1: Catfish Hunter
Wrong Answer 2: Derek Jeter
Wrong Answer 3: Kirk Gibson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=661
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=661&answer=answer


662) What, since 2003, determines the home-field advantage in the World Series?
Correct Answer: All-Star Game League Winner
Wrong Answer 1: Most Wins
Wrong Answer 2: Alternates Years
Wrong Answer 3: Coin Flip
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=662
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=662&answer=answer


663) When was the last time in the 20th century that the Chicago Cubs won the World Series?
Correct Answer: 1908
Wrong Answer 1: 1945
Wrong Answer 2: 1929
Wrong Answer 3: 1885
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=663
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=663&answer=answer


664) Which former World Series MVP pitched the first game for the Washington Nationals?
Correct Answer: Livan Hernandez
Wrong Answer 1: Al Leiter
Wrong Answer 2: Kevin Brown
Wrong Answer 3: Javier Vazquez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=664
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=664&answer=answer


665) Off which Oakland A's pitcher did Kirk Gibson hit his dramatic home run in the 1988 World Series?
Correct Answer: Dennis Eckersley
Wrong Answer 1: Dave Stewart
Wrong Answer 2: Bob Welch
Wrong Answer 3: Rick Honeycutt
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=665
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=665&answer=answer


666) Who blew a save for the Indians in the final game of the 1997 World Series?
Correct Answer: Jose Mesa
Wrong Answer 1: Bob Wickman
Wrong Answer 2: Mitch Williams
Wrong Answer 3: Mark Wohlers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=666
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=666&answer=answer


667) Which team broke the "Curse of the Bambino" with their 2004 World Series win?
Correct Answer: Boston Red Sox
Wrong Answer 1: Cleveland Indians
Wrong Answer 2: Colorado Rockies
Wrong Answer 3: Los Angeles Dodgers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=667
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=667&answer=answer


668) What team used the Sister Sledge hit "We Are Family" as the theme song to its 1979 World Series run?
Correct Answer: Pittsburgh Pirates
Wrong Answer 1: Philadelphia Phillies
Wrong Answer 2: New York Yankees
Wrong Answer 3: St. Louis Cardinals
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=668
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=668&answer=answer


669) For which team did Reggie Jackson have the most World Series home runs?
Correct Answer: New York Yankees
Wrong Answer 1: Baltimore Orioles
Wrong Answer 2: Oakland A's
Wrong Answer 3: California Angels
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=669
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=669&answer=answer


670) Which San Francisco Giants pitcher received the win for Game one of the 2010 MLB World Series?
Correct Answer: Tim Lincecum
Wrong Answer 1: Jonathan Sanchez
Wrong Answer 2: Matt Cain
Wrong Answer 3: Madison Bumgarner
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=670
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=670&answer=answer


671) Which San Francisco Giants player was named the Most Valuable Player for the 2010 World Series?
Correct Answer: Edgar Renteria
Wrong Answer 1: Tim Lincecum
Wrong Answer 2: Pablo Sandoval
Wrong Answer 3: Buster Posey
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=671
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=671&answer=answer


672) How many games in the 2010 World Series did the Texas Rangers fail to score a run?
Correct Answer: 2
Wrong Answer 1: 1
Wrong Answer 2: 3
Wrong Answer 3: 0
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=672
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=672&answer=answer


673) Who was the winning pitcher for the Texas Rangers in their only win of the 2010 World Series?
Correct Answer: Colby Lewis
Wrong Answer 1: Cliff Lee
Wrong Answer 2: Tomy Hunter
Wrong Answer 3: Mark Lowe
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=673
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=673&answer=answer


674) In which MLB ballpark did Game one of the 2010 World Series take place?
Correct Answer: AT&T Park
Wrong Answer 1: Rangers Ballpark in Arlington
Wrong Answer 2: Progressive Ballpark
Wrong Answer 3: Safeco Field
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=674
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=674&answer=answer


675) Which Philadelphia Phillies player was named the 2008 World Series MVP?
Correct Answer: Cole Hamels
Wrong Answer 1: Ryan Howard
Wrong Answer 2: Chase Utley
Wrong Answer 3: J. C. Romero
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=675
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=675&answer=answer


676) Which Boston Red Sox player was awarded the 2007 World Series MVP for his outstanding play?
Correct Answer: Mike Lowell
Wrong Answer 1: Curt Schilling
Wrong Answer 2: Jonathan Papelbon
Wrong Answer 3: Mike Lowell
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=676
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=676&answer=answer


677) Who was the Boston Red Sox rookie to record four hits in Game three of the 2007 MLB World Series?
Correct Answer: Jacoby Ellsbury
Wrong Answer 1: David Ortiz
Wrong Answer 2: Dustin Pedroia
Wrong Answer 3: Mike Lowell
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=677
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=677&answer=answer


678) Who was the winning Yankees pitcher in Game one of the 2000 World Series?
Correct Answer: Mike Stanton
Wrong Answer 1: Orlando Hernandez
Wrong Answer 2: Roger Clemens
Wrong Answer 3: Jeff Nelson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=678
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=678&answer=answer


679) Which ML team won five consecutive World Series Championships?
Correct Answer: New York Yankees
Wrong Answer 1: St. Louis Cardinals
Wrong Answer 2: Cincinnati Reds
Wrong Answer 3: Oakland A's
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=679
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=679&answer=answer


680) What World Series team included Colby Lewis, Jeff Francoeur and Bengie Molina?
Correct Answer: The 2010 Rangers
Wrong Answer 1: The 2005 White Sox
Wrong Answer 2: The 2002 Angels
Wrong Answer 3: The 2003 Marlins
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=680
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=680&answer=answer


681) What World Series team included Cliff Floyd, Andy Sonnanstine and B.J. Upton?
Correct Answer: The 2008 Rays
Wrong Answer 1: The 2011 Cardinals
Wrong Answer 2: The 2007 Red Sox
Wrong Answer 3: The 2002 Giants
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=681
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=681&answer=answer


682) What World Series team included Luis Castillo and Alex Gonzalez?
Correct Answer: The 2003 Marlins
Wrong Answer 1: The 2011 Rangers
Wrong Answer 2: The 2002 Giants
Wrong Answer 3: The 2009 Phillies
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=682
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=682&answer=answer


683) What World Series team included David Bell and Barry Bonds?
Correct Answer: The 2002 Giants
Wrong Answer 1: The 2011 Rangers
Wrong Answer 2: The 2004 Cardinals
Wrong Answer 3: The 2003 Marlins
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=683
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=683&answer=answer


684) What position did Derek Jeter play for the New York Yankees in the 1990's?
Correct Answer: Shortstop
Wrong Answer 1: Second Baseman
Wrong Answer 2: Catcher
Wrong Answer 3: Pitcher
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=684
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=684&answer=answer


685) Who won four straight Cy Young awards in the 1990's?
Correct Answer: Greg Maddux
Wrong Answer 1: Randy Johnson
Wrong Answer 2: Bruce Sutter
Wrong Answer 3: Dwight Gooden
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=685
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=685&answer=answer


686) Who was the first person to win two National League Manager of the Year awards?
Correct Answer: Tommy Lasorda
Wrong Answer 1: Bobby Cox
Wrong Answer 2: Larry Bowa
Wrong Answer 3: Jack McKeon
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=686
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=686&answer=answer


687) What team did 2008 Cy Young Award winner, Cliff Lee pitch for in 2008?
Correct Answer: Cleveland
Wrong Answer 1: Toronto
Wrong Answer 2: New York
Wrong Answer 3: Kansas City
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=687
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=687&answer=answer


688) When CC Sabathia won the 2007 Cy Young Award pitching for which team?
Correct Answer: Cleveland
Wrong Answer 1: Baltimore
Wrong Answer 2: Kansas City
Wrong Answer 3: Minnesota
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=688
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=688&answer=answer


689) When Roger Clemens won the 2001 Cy Young Award pitching for which team?
Correct Answer: New York
Wrong Answer 1: Arizona
Wrong Answer 2: Baltimore
Wrong Answer 3: Toronto
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=689
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=689&answer=answer


690) When Randy Johnson won the 1995 Cy Young Award what team was he the pitching for?
Correct Answer: Seattle
Wrong Answer 1: Minnesota
Wrong Answer 2: Cleveland
Wrong Answer 3: Toronto
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=690
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=690&answer=answer


691) What team did 1994 Cy Young Award winner, David Cone play for when he won?
Correct Answer: Kansas City
Wrong Answer 1: Philadelphia
Wrong Answer 2: Baltimore
Wrong Answer 3: Detroit
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=691
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=691&answer=answer


692) Who won the Branch Rickey Award Winner presented by the Rotary Club of Denver for 2012?
Correct Answer: R.A. Dickey
Wrong Answer 1: Tom Lasorda
Wrong Answer 2: Curt Schilling
Wrong Answer 3: Vernon Wells
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=692
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=692&answer=answer


693) Who won the 2011 Branch Rickey Award Winner for exceptional community service?
Correct Answer: Shane Victorino
Wrong Answer 1: Roland Hemond
Wrong Answer 2: Tom Lasorda
Wrong Answer 3: Trevor Hoffman
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=693
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=693&answer=answer


694) Who finished second in votes for the 2012 American League MVP award?
Correct Answer: Mike Trout
Wrong Answer 1: Derek Jeter
Wrong Answer 2: Yoenis Cespedes
Wrong Answer 3: Adrian Beltre
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=694
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=694&answer=answer


695) Who was the AL Manager of the Year for 2012?
Correct Answer: Bob Melvin
Wrong Answer 1: Eric Wedge
Wrong Answer 2: Ron Washington
Wrong Answer 3: Kirk Gibson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=695
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=695&answer=answer


696) Who managed the 2010 World Series champs?
Correct Answer: Bruce Bochy
Wrong Answer 1: Joe Torre
Wrong Answer 2: Joe Buck
Wrong Answer 3: Ron Washington
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=696
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=696&answer=answer


697) Which multiple Cy Young Award winner signed with the New York Yankees in May 2007?
Correct Answer: Roger Clemens
Wrong Answer 1: Cal Ripken
Wrong Answer 2: Steve Avery
Wrong Answer 3: Randy Johnson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=697
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=697&answer=answer


698) Who in 2008 became the first person to save sixty games in one season?
Correct Answer: Francisco Rodriguez
Wrong Answer 1: Jonathan Papelbon
Wrong Answer 2: Trevor Hoffman
Wrong Answer 3: Joe Nathan
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=698
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=698&answer=answer


699) Alex Rodriguez reached which of these milestones in 2010?
Correct Answer: 600 Home Runs
Wrong Answer 1: 500 Home Runs
Wrong Answer 2: 1500 RBIs
Wrong Answer 3: 300 Stolen Bases
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=699
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=699&answer=answer


700) Who won a Gold Glove for his outstanding fielding at third base for the 2010 baseball season?
Correct Answer: Scott Rolen
Wrong Answer 1: Luis Castillo
Wrong Answer 2: Adrian Gonzalez
Wrong Answer 3: Stephen Drew
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=700
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=700&answer=answer


701) Who won a Gold Glove for his outstanding fielding as a second baseman for the 2010 baseball season?
Correct Answer: Brandon Phillips
Wrong Answer 1: Todd Helton
Wrong Answer 2: Pokey Reese
Wrong Answer 3: Matt Kemp
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=701
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=701&answer=answer


702) Mark McGwire played college baseball at which one of these schools?
Correct Answer: USC
Wrong Answer 1: UCLA
Wrong Answer 2: Arizona State
Wrong Answer 3: Stanford
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=702
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=702&answer=answer


703) Who became the first in MLB history to have 50 RBIs in both leagues the same season?
Correct Answer: Carlos Beltran
Wrong Answer 1: Ben Grieve
Wrong Answer 2: Jason Bay
Wrong Answer 3: Scott Williamson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=703
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=703&answer=answer


704) What network had the team of Joe Buck and Tim McCarver announced baseball for?
Correct Answer: FOX
Wrong Answer 1: ABC
Wrong Answer 2: CBS
Wrong Answer 3: ESPN
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=704
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=704&answer=answer


705) Which of these players was selected for Hall of Fame induction in 2009?
Correct Answer: Rickey Henderson
Wrong Answer 1: Nolan Ryan
Wrong Answer 2: Mark Grace
Wrong Answer 3: Lou Whitaker
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=705
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=705&answer=answer


706) Which of these players was selected for Hall of Fame induction in 2014?
Correct Answer: Greg Maddux
Wrong Answer 1: Barry Zito
Wrong Answer 2: Randy Johnson
Wrong Answer 3: Mariano Rivera
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=706
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=706&answer=answer


707) Who is the Outfielder selected as the fifth pick overall in the 2013 draft?
Correct Answer: Clint Frazier
Wrong Answer 1: Carlos Correa
Wrong Answer 2: Dylan Bundy
Wrong Answer 3: Ryne Stanek
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=707
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=707&answer=answer


708) Who went fourth to the Minnesota Twins pick in 2013 draft?
Correct Answer: Kohl Stewart
Wrong Answer 1: Seth Blair
Wrong Answer 2: Michael Wacha
Wrong Answer 3: Derek (Bubba) Starling
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=708
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=708&answer=answer


709) Who did the Baltimore Orioles select as the fourth pick overall in the 2012 draft?
Correct Answer: Kevin Gausman
Wrong Answer 1: Seth Blair
Wrong Answer 2: Kyle Zimmer
Wrong Answer 3: Ryne Stanek
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=709
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=709&answer=answer


710) Who is the Right Handed Pitcher selected as the fourth pick overall in the 2011 draft?
Correct Answer: Dylan Bundy
Wrong Answer 1: Seth Blair
Wrong Answer 2: Deven Marrero
Wrong Answer 3: Max Fried
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=710
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=710&answer=answer


711) In the 2013 draft, who was selected third overall by the Colorado Rockies?
Correct Answer: Jonathan Gray
Wrong Answer 1: Marco Gonzales
Wrong Answer 2: Carlos Correa
Wrong Answer 3: Nick Ciuffo
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=711
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=711&answer=answer


712) Who went third to the Arizona Diamondbacks pick in 2011 draft?
Correct Answer: Trevor Bauer
Wrong Answer 1: Seth Blair
Wrong Answer 2: Dominic Smith
Wrong Answer 3: Ryne Stanek
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=712
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=712&answer=answer


713) Who is the Left Handed Pitcher selected as the second pick overall in the 2011 draft?
Correct Answer: Danny Hultzen
Wrong Answer 1: Seth Blair
Wrong Answer 2: Kevin Gausman
Wrong Answer 3: Michael Wacha
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=713
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=713&answer=answer


714) Who went second to the Chicago Cubs pick in 2013 draft?
Correct Answer: Kris Bryant
Wrong Answer 1: Chris Reed
Wrong Answer 2: Ty Hensley
Wrong Answer 3: Kyle Zimmer
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=714
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=714&answer=answer


715) Troy Tulowitzki missed 4 weeks of the 2013 MLB season with what kind of injury?
Correct Answer: Rib
Wrong Answer 1: Hamstring
Wrong Answer 2: Broken Arm
Wrong Answer 3: Achilles Tendon
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=715
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=715&answer=answer


716) Which number did Troy Tulowitzki wear for the Rockies during the 2011 season?
Correct Answer: 2
Wrong Answer 1: 15
Wrong Answer 2: 37
Wrong Answer 3: 49
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=716
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=716&answer=answer


717) What did Robinson Cano do in his only plate appearance at the 2013 MLB All-Star game?
Correct Answer: Hit by Pitch
Wrong Answer 1: Walked
Wrong Answer 2: Hit a Home Run
Wrong Answer 3: Bunted for a Single
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=717
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=717&answer=answer


718) Jered Weaver injured which part of his body dodging a hit by Mitch Moreland in 2013?
Correct Answer: Elbow
Wrong Answer 1: Shoulder
Wrong Answer 2: Wrist
Wrong Answer 3: Knee
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=718
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=718&answer=answer


719) Jered Weaver recorded his first no-hitter against which team?
Correct Answer: Minnesota Twins
Wrong Answer 1: Boston Red Sox
Wrong Answer 2: Texas Rangers
Wrong Answer 3: Chicago White Sox
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=719
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=719&answer=answer


720) Jered Weaver signed an $85 million contract with which team in 2011?
Correct Answer: Los Angeles Angels of Anaheim
Wrong Answer 1: Kansas City Royals
Wrong Answer 2: Cleveland Indians
Wrong Answer 3: Los Angeles Dodgers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=720
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=720&answer=answer


721) In 2010, Matt Holliday switched his number to 7 to honor which player?
Correct Answer: Mickey Mantle
Wrong Answer 1: Willie Mays
Wrong Answer 2: Hank Aaron
Wrong Answer 3: Roger Maris
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=721
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=721&answer=answer


722) Matt Holliday played his first full season with which club in 2010?
Correct Answer: St. Louis Cardinals
Wrong Answer 1: Oakland Athletics
Wrong Answer 2: Colorado Rockies
Wrong Answer 3: Boston Red Sox
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=722
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=722&answer=answer


723) Cliff Lee finished the 2012 season with what record?
Correct Answer: 6-9
Wrong Answer 1: 9-6
Wrong Answer 2: 10-4
Wrong Answer 3: 4-10
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=723
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=723&answer=answer


724) Dustin Pedroia won his second Gold Glove Award in which year?
Correct Answer: 2011
Wrong Answer 1: 2012
Wrong Answer 2: 2010
Wrong Answer 3: 2009
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=724
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=724&answer=answer


725) In 2011, Prince Fielder set a Brewers record with 32 of what?
Correct Answer: Intentional Walks
Wrong Answer 1: Home Runs
Wrong Answer 2: Stolen Bases
Wrong Answer 3: Double Plays Grounded Into
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=725
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=725&answer=answer


726) Who was the starting designated hitter for the American League in the 2013 All-Star Game?
Correct Answer: David Ortiz
Wrong Answer 1: Cliff Lee
Wrong Answer 2: Craig Kimbrel
Wrong Answer 3: Jason Grilli
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=726
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=726&answer=answer


727) Which Giants outfielder was the MVP of the 2012 All-Star Game?
Correct Answer: Melky Cabrera
Wrong Answer 1: Yu Darvish
Wrong Answer 2: Derek Jeter
Wrong Answer 3: Prince Fielder
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=727
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=727&answer=answer


728) Who became the first Brewer to hit an All-Star Game home run in 2012?
Correct Answer: Prince Fielder
Wrong Answer 1: Brian Wilson
Wrong Answer 2: Tyler Clippard
Wrong Answer 3: Matt Capps
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=728
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=728&answer=answer


729) Which of these MLB teams played in the NL Central and ended the 2014 season on a W-1 streak?
Correct Answer: St. Louis
Wrong Answer 1: Atlanta
Wrong Answer 2: LA Angels
Wrong Answer 3: Chi White Sox
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=729
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=729&answer=answer


730) Which of these MLB teams played in the NL Central and ended the 2014 season with 73 wins?
Correct Answer: Chicago Cubs
Wrong Answer 1: NY Mets
Wrong Answer 2: Detroit
Wrong Answer 3: Houston
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=730
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=730&answer=answer


731) Which team scored 686 runs and ended up the 2014 season 96-66?
Correct Answer: Washington
Wrong Answer 1: Minnesota
Wrong Answer 2: Tampa Bay
Wrong Answer 3: San Diego
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=731
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=731&answer=answer


732) Which city has the Braves never called home?
Correct Answer: Chicago
Wrong Answer 1: Milwaukee
Wrong Answer 2: Boston
Wrong Answer 3: Atlanta
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=732
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=732&answer=answer


733) Which player has been an Atlanta Brave pitching ace?
Correct Answer: Greg Maddux
Wrong Answer 1: Andy Pettitte
Wrong Answer 2: Dennis Eckersley
Wrong Answer 3: Jerry Koosman
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=733
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=733&answer=answer


734) Which is one of Greg Maddux's nicknames?
Correct Answer: The Professor
Wrong Answer 1: Crazed Dog
Wrong Answer 2: Angry Dog
Wrong Answer 3: The Preacher
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=734
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=734&answer=answer


735) In 2006, Miguel Tejada became only the 7th baseball player to do what?
Correct Answer: Play 1,000 Consecutive Games
Wrong Answer 1: Hit 600 Home Runs
Wrong Answer 2: Steal 500 Bases
Wrong Answer 3: Drive in 2,000 Runs
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=735
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=735&answer=answer


736) Who ended his career with the Baltimore Orioles in 1991 after spending 19 seasons with the Red Sox?
Correct Answer: Dwight Evans
Wrong Answer 1: Fred Lynn
Wrong Answer 2: Carlton Fisk
Wrong Answer 3: Ellis Burks
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=736
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=736&answer=answer


737) Who managed the 2004 Boston Red Sox?
Correct Answer: Terry Francona
Wrong Answer 1: Tony Pena
Wrong Answer 2: Lee Mazzilli
Wrong Answer 3: Ned Yost
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=737
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=737&answer=answer


738) How many Home Runs did Hanley Ramirez have in 2016 regular season?
Correct Answer: 30
Wrong Answer 1: 33
Wrong Answer 2: 45
Wrong Answer 3: 12
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=738
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=738&answer=answer


739) How many RBI's did David Ortiz have in 2016 regular season?
Correct Answer: 127
Wrong Answer 1: 112
Wrong Answer 2: 77
Wrong Answer 3: 58
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=739
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=739&answer=answer


740) How many Home Runs did David Ortiz have in 2016 regular season?
Correct Answer: 38
Wrong Answer 1: 48
Wrong Answer 2: 22
Wrong Answer 3: 31
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=740
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=740&answer=answer


741) What number uniform did David Ortiz wear for the 2016 season?
Correct Answer: 34
Wrong Answer 1: 12
Wrong Answer 2: 35
Wrong Answer 3: 46
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=741
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=741&answer=answer


742) Orlando Cabrera was traded to Boston in 2004 for which superstar?
Correct Answer: Nomar Garciaparra
Wrong Answer 1: Manny Ramirez
Wrong Answer 2: Mo Vaughn
Wrong Answer 3: Derek Lowe
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=742
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=742&answer=answer


743) Which baseball player for the Chicago Cubs was MVP of the National League in 1998?
Correct Answer: Sammy Sosa
Wrong Answer 1: Juan Gonzalez
Wrong Answer 2: Ivan Rodriguez
Wrong Answer 3: Jason Giambi
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=743
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=743&answer=answer


744) Who batted .318 to lead the Cubs in hitting in 2004?
Correct Answer: Aramis Ramirez
Wrong Answer 1: Ivan Rodriguez
Wrong Answer 2: Lyle Overbay
Wrong Answer 3: Johnny Estrada
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=744
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=744&answer=answer


745) Which term is not used as a nickname for the Cubs?
Correct Answer: Southsiders
Wrong Answer 1: Cubbies
Wrong Answer 2: Loveable Losers
Wrong Answer 3: Northsiders
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=745
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=745&answer=answer


746) What Chicago Cub won Rookie of the Year honors in 1998?
Correct Answer: Kerry Wood
Wrong Answer 1: Mickey Morandini
Wrong Answer 2: Henry Rodriguez
Wrong Answer 3: Steve Trachsel
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=746
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=746&answer=answer


747) Which Cincinnati Reds slugger led the team with 46 home runs in the 2004 season?
Correct Answer: Adam Dunn
Wrong Answer 1: Barry Larkin
Wrong Answer 2: Ken Griffey, Jr.
Wrong Answer 3: Wily Mo Pena
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=747
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=747&answer=answer


748) Who managed the 2014 Cincinnati Reds?
Correct Answer: Bryan Price
Wrong Answer 1: Lou Piniella
Wrong Answer 2: Lee Mazzilli
Wrong Answer 3: Dave Miley
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=748
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=748&answer=answer


749) Who was the manager of the Cincinnati Reds "Big Red Machine" in the 1970's?
Correct Answer: Sparky Anderson
Wrong Answer 1: John McNamara
Wrong Answer 2: Dave Bristol
Wrong Answer 3: Pete Rose
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=749
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=749&answer=answer


750) In what Florida city do the Tigers play their home spring training games?
Correct Answer: Lakeland
Wrong Answer 1: Miami
Wrong Answer 2: Port St. Lucie
Wrong Answer 3: Orlando
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=750
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=750&answer=answer


751) What was the name of the Detroit Tigers home field immediately before it was named Tigers Stadium?
Correct Answer: Briggs Stadium
Wrong Answer 1: Tigers Field
Wrong Answer 2: Ford Field
Wrong Answer 3: Cobb Stadium
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=751
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=751&answer=answer


752) Which Detroit Tigers player was nicknamed "The Bird"?
Correct Answer: Mark Fidrych
Wrong Answer 1: Glenn Abbott
Wrong Answer 2: Frank Lary
Wrong Answer 3: Lance Parrish
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=752
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=752&answer=answer


753) In 1993, the Florida Marlins played in which division?
Correct Answer: NL East
Wrong Answer 1: NL West
Wrong Answer 2: AL East
Wrong Answer 3: AL West
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=753
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=753&answer=answer


754) Where was first baseman Carlos Delgado born?
Correct Answer: Puerto Rico
Wrong Answer 1: Texas
Wrong Answer 2: Mexico
Wrong Answer 3: Brazil
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=754
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=754&answer=answer


755) A.J. Burnett left the Florida Marlins to play for what team?
Correct Answer: Toronto Blue Jays
Wrong Answer 1: New York Mets
Wrong Answer 2: Atlanta Braves
Wrong Answer 3: Baltimore Orioles
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=755
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=755&answer=answer


756) What country does Miguel Cabrera call home?
Correct Answer: Venezuela
Wrong Answer 1: Colombia
Wrong Answer 2: Panama
Wrong Answer 3: Brazil
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=756
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=756&answer=answer


757) Which famous New York Met once guest starred on TV's "Seinfeld"?
Correct Answer: Keith Hernandez
Wrong Answer 1: Tom Seaver
Wrong Answer 2: Ray Ordonez
Wrong Answer 3: Jeff Kent
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=757
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=757&answer=answer


758) What was the name of the Mets' stadium?
Correct Answer: Shea Stadium
Wrong Answer 1: The Stadium In Queens
Wrong Answer 2: Metropolitan Stadium
Wrong Answer 3: Cleon Jones Stadium
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=758
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=758&answer=answer


759) Which MLB star earned $26,000,000 for the 2005 season?
Correct Answer: Alex Rodriguez
Wrong Answer 1: Vladimir Guerrero
Wrong Answer 2: Mike Mussina
Wrong Answer 3: Darren Dreifort
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=759
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=759&answer=answer


760) What was Reggie Jackson's number with the Yankees?
Correct Answer: 44
Wrong Answer 1: 45
Wrong Answer 2: 40
Wrong Answer 3: 9
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=760
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=760&answer=answer


761) Who is the only Yankee to be a teammate of both Don Mattingly and Mickey Mantle?
Correct Answer: Bobby Murcer
Wrong Answer 1: Jim Kaat
Wrong Answer 2: Thurman Munson
Wrong Answer 3: Paul Blair
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=761
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=761&answer=answer


762) What Yankee pitcher was the 15th in MLB history to throw a perfect game?
Correct Answer: David Wells
Wrong Answer 1: David Cone
Wrong Answer 2: Mark Langston
Wrong Answer 3: Don Larson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=762
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=762&answer=answer


763) What Yankee was known as "Rags"?
Correct Answer: Dave Righetti
Wrong Answer 1: Dan Pasqua
Wrong Answer 2: Dennis Rasmussen
Wrong Answer 3: Joe Raggwood
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=763
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=763&answer=answer


764) Who was the Yankees' full-time closer before Mariano Rivera?
Correct Answer: John Wetteland
Wrong Answer 1: Ramiro Mendoza
Wrong Answer 2: Graeme Lloyd
Wrong Answer 3: Jeff Nelson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=764
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=764&answer=answer


765) Which of the following Yankee players was suspended for testing positive for cocaine?
Correct Answer: Darryl Strawberry
Wrong Answer 1: Derek Jeter
Wrong Answer 2: Cecil Fielder
Wrong Answer 3: Wade Boggs
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=765
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=765&answer=answer


766) Who was the first Yankee shortstop to be elected to start the All-Star Game since Bucky Dent in 1981?
Correct Answer: Derek Jeter
Wrong Answer 1: Jose Contreras
Wrong Answer 2: Jeff Bagwell
Wrong Answer 3: Kazuhiro Sasaki
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=766
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=766&answer=answer


767) Mariano Rivera was the last active Major Leaguer to wear a jersey number belonging to whom?
Correct Answer: Jackie Robinson
Wrong Answer 1: Josh Gibson
Wrong Answer 2: Roberto Clemente
Wrong Answer 3: Babe Ruth
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=767
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=767&answer=answer


768) Who was Robinson Cano named after?
Correct Answer: Jackie Robinson
Wrong Answer 1: Robinson Crusoe
Wrong Answer 2: The Swiss Family Robinson
Wrong Answer 3: Robinson Cano Sr.
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=768
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=768&answer=answer


769) What San Francisco Giant has a nine-foot statue of himself outside AT&T Park?
Correct Answer: Willie Mays
Wrong Answer 1: Barry Bonds
Wrong Answer 2: Mel Ott
Wrong Answer 3: Willie McCovey
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=769
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=769&answer=answer


770) Who was the first manager of the Texas Rangers baseball team?
Correct Answer: Ted Williams
Wrong Answer 1: Billy Martin
Wrong Answer 2: Billy Hunter
Wrong Answer 3: Pat Corales
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=770
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=770&answer=answer


771) Which Texas Ranger hit three home runs in a single game at The Ballpark in Arlington?
Correct Answer: Alex Rodriguez
Wrong Answer 1: Juan Gonzalez
Wrong Answer 2: Ivan Rodriguez
Wrong Answer 3: Rafael Palmeiro
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=771
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=771&answer=answer


772) The Washington Nationals are commonly referred to by which nickname?
Correct Answer: The Nats
Wrong Answer 1: The Red Storm
Wrong Answer 2: DC Dynamos
Wrong Answer 3: The Zingers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=772
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=772&answer=answer


773) Who graduated in 1992 from Kalamazoo Central High School, where he hit .508?
Correct Answer: Derek Jeter
Wrong Answer 1: Albert Pujols
Wrong Answer 2: Rafael Furcal
Wrong Answer 3: Dontrelle Willis
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=773
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=773&answer=answer


774) Who was the third MLB player to reach 500 RBIs in his first four seasons?
Correct Answer: Albert Pujols
Wrong Answer 1: Todd Helton
Wrong Answer 2: Ted Williams
Wrong Answer 3: Barry Bonds
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=774
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=774&answer=answer


775) Who was known as "The Man", a Hall of Famer with a .331 lifetime batting average?
Correct Answer: Stan Musial
Wrong Answer 1: Pete Rose
Wrong Answer 2: Babe Ruth
Wrong Answer 3: Mickey Mantle
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=775
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=775&answer=answer


776) Who pitched for 24 years and was inducted in the Hall of Fame in 1994?
Correct Answer: Steve Carlton
Wrong Answer 1: Dwight Gooden
Wrong Answer 2: Jerry Koosman
Wrong Answer 3: Steve Hamilton
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=776
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=776&answer=answer


777) Which team in the American League had the lowest average attendance in 2008?
Correct Answer: Kansas City Royals
Wrong Answer 1: Los Angeles Angels
Wrong Answer 2: New York Yankees
Wrong Answer 3: Baltimore Orioles
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=777
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=777&answer=answer


778) Which Astro had nine straight starts at the beginning of the season without any decisions?
Correct Answer: Shawn Chacon
Wrong Answer 1: Randy Wolf
Wrong Answer 2: Roy Oswalt
Wrong Answer 3: Chris Sampson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=778
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=778&answer=answer


779) Which Hall of Fame shortstop played in his 12th and final All-Star Game in 2004?
Correct Answer: Barry Larkin
Wrong Answer 1: Michael Young
Wrong Answer 2: Miguel Tejada
Wrong Answer 3: Jack Wilson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=779
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=779&answer=answer


780) Which boxer threw out the first pitch at the 2004 All-Star Game?
Correct Answer: Muhammad Ali
Wrong Answer 1: Andre Agassi
Wrong Answer 2: Patrick Ewing
Wrong Answer 3: Johnny Unitas
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=780
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=780&answer=answer


781) Which MLB team gave up 705 runs and ended up the 2014 season 90-72?
Correct Answer: Detroit
Wrong Answer 1: San Francisco
Wrong Answer 2: NY Yankees
Wrong Answer 3: San Diego
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=781
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=781&answer=answer


782) Which Yankee first baseman never appeared in a World Series?
Correct Answer: Don Mattingly
Wrong Answer 1: Bill Skowron
Wrong Answer 2: Bob Watson
Wrong Answer 3: Chris Chambliss
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=782
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=782&answer=answer


783) Who hit the game winning home run to get the Yankees into the 2003 World Series?
Correct Answer: Aaron Boone
Wrong Answer 1: Jason Giambi
Wrong Answer 2: Derek Jeter
Wrong Answer 3: Bernie Williams
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=783
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=783&answer=answer


784) What World Series champions had Pudge Rodriguez as their catcher?
Correct Answer: Florida Marlins
Wrong Answer 1: New York Yankees
Wrong Answer 2: Boston Red Sox
Wrong Answer 3: Chicago White Sox
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=784
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=784&answer=answer


785) What did Joe West do in the 2005 World Series?
Correct Answer: Umpire
Wrong Answer 1: Present MVP Award
Wrong Answer 2: Coach
Wrong Answer 3: TV Announcer
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=785
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=785&answer=answer


786) Which World Series champ was a wild card team?
Correct Answer: Florida Marlins 2003
Wrong Answer 1: Chicago White Sox 2005
Wrong Answer 2: Arizona Diamondbacks 2001
Wrong Answer 3: New York Yankees 2000
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=786
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=786&answer=answer


787) Who else besides the Yankees have won three consecutive World Series?
Correct Answer: Oakland
Wrong Answer 1: Toronto
Wrong Answer 2: Pittsburgh
Wrong Answer 3: Los Angeles
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=787
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=787&answer=answer


788) What World Series team included Byung-Hyun Kim and Steve Finley?
Correct Answer: Diamondbacks 2001
Wrong Answer 1: Yankees 2001
Wrong Answer 2: Astros 2005
Wrong Answer 3: Red Sox 2004
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=788
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=788&answer=answer


789) Who was the first player to appear in 75 World Series games?
Correct Answer: Yogi Berra
Wrong Answer 1: Mickey Mantle
Wrong Answer 2: Babe Ruth
Wrong Answer 3: Derek Jeter
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=789
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=789&answer=answer


790) Which of these Texas Rangers pitchers lost two games in the 2010 MLB World Series?
Correct Answer: Cliff Lee
Wrong Answer 1: Tommy Hunter
Wrong Answer 2: C.J. Wilson
Wrong Answer 3: Colby Lewis
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=790
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=790&answer=answer


791) Who received the save for the Texas Rangers in Game three of the 2010 MLB World Series?
Correct Answer: Neftali Feliz
Wrong Answer 1: Alexi Ogando
Wrong Answer 2: C.J. Wilson
Wrong Answer 3: Darren O'Day
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=791
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=791&answer=answer


792) What was the only game the Tampa Bay Rays won in the 2008 World Series by a score of 4-2?
Correct Answer: Game 2
Wrong Answer 1: Game 1
Wrong Answer 2: Game 3
Wrong Answer 3: Game 4
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=792
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=792&answer=answer


793) Who shared the 2001 World Series MVP with teammate Curt Schilling?
Correct Answer: Randy Johnson
Wrong Answer 1: Brian Anderson
Wrong Answer 2: Byung-Hyun Kim
Wrong Answer 3: Matt Williams
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=793
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=793&answer=answer


794) Who won the 2012 American League Championship Series MVP award?
Correct Answer: Delmon Young
Wrong Answer 1: Phil Coke
Wrong Answer 2: Mariano Rivera
Wrong Answer 3: Doug Fister
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=794
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=794&answer=answer


795) Whose outstanding play earned him the MVP of the ALCS in 2010?
Correct Answer: Josh Hamilton
Wrong Answer 1: David Justice
Wrong Answer 2: Matt Garza
Wrong Answer 3: Nelson Cruz
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=795
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=795&answer=answer


796) For what position was Mark McGwire recruited in college?
Correct Answer: Pitcher
Wrong Answer 1: First Base
Wrong Answer 2: Outfielder
Wrong Answer 3: Catcher
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=796
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=796&answer=answer


797) In what state did MLB's Kansas City Royals play their first game?
Correct Answer: Missouri
Wrong Answer 1: Texas
Wrong Answer 2: Minnesota
Wrong Answer 3: Maryland
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=797
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=797&answer=answer


798) What was Mickey Mantle's career batting average?
Correct Answer: .298
Wrong Answer 1: .367
Wrong Answer 2: .582
Wrong Answer 3: .311
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=798
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=798&answer=answer


799) Who was the baseball Hall of Famer who once batted over .400 in a season?
Correct Answer: Ted Williams
Wrong Answer 1: Wade Boggs
Wrong Answer 2: Tony Gwynn
Wrong Answer 3: Bobby Bonds
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=799
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=799&answer=answer


800) What 2nd baseman has a Major League brother named Sandy?
Correct Answer: Roberto Alomar
Wrong Answer 1: Joe Morgan
Wrong Answer 2: Ryne Sandberg
Wrong Answer 3: Horace Clark
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=800
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=800&answer=answer


801) Who established an all-time Major League single-season hit record of 262 in 2004?
Correct Answer: Ichiro Suzuki
Wrong Answer 1: Scott Williamson
Wrong Answer 2: Jason Bay
Wrong Answer 3: Jose Contreras
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=801
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=801&answer=answer


802) Which first baseman has more than 400 home runs and 200 steals in his career?
Correct Answer: Jeff Bagwell
Wrong Answer 1: Rocco Baldelli
Wrong Answer 2: Angel Berroa
Wrong Answer 3: Carlos Beltran
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=802
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=802&answer=answer


803) Who was the first Japanese position player to sign with a Major League club?
Correct Answer: Ichiro Suzuki
Wrong Answer 1: Nomar Garciaparra
Wrong Answer 2: Hideki Matsui
Wrong Answer 3: Dontrelle Willis
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=803
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=803&answer=answer


804) Which baseball player graduated from Fernando Callejas High School in Puerto Rico?
Correct Answer: Carlos Beltran
Wrong Answer 1: Scott Rolen
Wrong Answer 2: Rocco Baldelli
Wrong Answer 3: Derek Jeter
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=804
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=804&answer=answer


805) Which Tigers pitcher gave up five home runs in a single game in 2008?
Correct Answer: Nate Robertson
Wrong Answer 1: Armando Galarraga
Wrong Answer 2: Jason Marquis
Wrong Answer 3: Aaron Cook
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=805
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=805&answer=answer


806) Who won a Gold Glove for his outstanding fielding as a pitcher for the 2010 baseball season?
Correct Answer: Bronson Arroyo
Wrong Answer 1: Randy Choate
Wrong Answer 2: Brad Ausmus
Wrong Answer 3: Chien-Ming Wang
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=806
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=806&answer=answer


807) Who as a pitcher for the Atlanta Braves won a Golden Glove Award for 2003?
Correct Answer: Mike Hampton
Wrong Answer 1: Russell Martin
Wrong Answer 2: J. T. Snow
Wrong Answer 3: Matt Kemp
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=807
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=807&answer=answer


808) Who won a Gold Glove for his outstanding fielding at third base for the 2008 baseball season?
Correct Answer: David Wright
Wrong Answer 1: Matt Dominguez
Wrong Answer 2: Yadier Molina
Wrong Answer 3: Wilmer Flores
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=808
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=808&answer=answer


809) Who won a Gold Glove for his outstanding fielding at second base for the 1997 baseball season?
Correct Answer: Craig Biggio
Wrong Answer 1: Hanley Ramirez
Wrong Answer 2: Pokey Reese
Wrong Answer 3: Robinson Cano
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=809
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=809&answer=answer


810) Who as a second baseman for the Los Angeles Dodgers won a Golden Glove Award for 2009?
Correct Answer: Orlando Hudson
Wrong Answer 1: Juan Uribe
Wrong Answer 2: Shane Victorino
Wrong Answer 3: Blake DeWitt
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=810
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=810&answer=answer


811) Who as a first baseman for the Chicago Cubs won a Golden Glove Award for 2007?
Correct Answer: Derrek Lee
Wrong Answer 1: Shane Victorino
Wrong Answer 2: Mike Hampton
Wrong Answer 3: Russell Martin
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=811
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=811&answer=answer


812) Who won a Gold Glove for his outstanding fielding as a first baseman for the 2009 baseball season?
Correct Answer: Adrian Gonzalez
Wrong Answer 1: Joey Votto
Wrong Answer 2: Ryan Howard
Wrong Answer 3: Pablo Sandoval
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=812
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=812&answer=answer


813) Who as a first baseman for the Cardinals won a Golden Glove Award for 2010?
Correct Answer: Albert Pujols
Wrong Answer 1: Shane Victorino
Wrong Answer 2: Scott Rolen
Wrong Answer 3: Bronson Arroyo
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=813
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=813&answer=answer


814) How many stolen bases did Angel Pagan have in the 2010 MLB season?
Correct Answer: 37 Stolen bases
Wrong Answer 1: 5 Stolen bases
Wrong Answer 2: 1 Stolen bases
Wrong Answer 3: 2 Stolen bases
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=814
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=814&answer=answer


815) Who won the MLB GIBBY Award for best player in 2010?
Correct Answer: Josh Hamilton
Wrong Answer 1: Robinson Cano
Wrong Answer 2: Miguel Cabrera
Wrong Answer 3: Albert Pujols
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=815
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=815&answer=answer


816) Who won the GIBBY Award for Postseason MVP for 2010?
Correct Answer: Tim Lincecum
Wrong Answer 1: Colby Lewis
Wrong Answer 2: Robinson Cano
Wrong Answer 3: Matt Cain
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=816
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=816&answer=answer


817) Who won the 2004 American League Championship Series MVP Award?
Correct Answer: David Ortiz
Wrong Answer 1: Orel Hershiser
Wrong Answer 2: Adam Kennedy
Wrong Answer 3: Josh Hamilton
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=817
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=817&answer=answer


818) What Minnesota Twins catcher was known for his side burns early in his career?
Correct Answer: Joe Mauer
Wrong Answer 1: Justin Morneau
Wrong Answer 2: Michael Cuddyer
Wrong Answer 3: Drew Butera
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=818
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=818&answer=answer


819) Who was the starting shortstop for the Minnesota Twins in 1987?
Correct Answer: Greg Gagne
Wrong Answer 1: Scott Leius
Wrong Answer 2: Lucius Swift
Wrong Answer 3: Perry Cox
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=819
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=819&answer=answer


820) Roy Halladay played his first season for which team in 2010?
Correct Answer: Philadelphia Phillies
Wrong Answer 1: New York Yankees
Wrong Answer 2: Detroit Tigers
Wrong Answer 3: Atlanta Braves
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=820
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=820&answer=answer


821) In 2011, Matt Holliday missed 9 days of playing time due to which surgical procedure?
Correct Answer: Appendectomy
Wrong Answer 1: Triple Bypass
Wrong Answer 2: Rotator Cuff Surgery
Wrong Answer 3: Tommy John Surgery
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=821
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=821&answer=answer


822) In 2012, Matt Holliday hit the longest home run in the history of which park?
Correct Answer: Busch Stadium
Wrong Answer 1: Citi Field
Wrong Answer 2: Turner Field
Wrong Answer 3: Petco Park
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=822
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=822&answer=answer


823) Cliff Lee began a second stint with which team in 2011?
Correct Answer: Philadelphia Phillies
Wrong Answer 1: Cleveland Indians
Wrong Answer 2: Texas Rangers
Wrong Answer 3: Seattle Mariners
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=823
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=823&answer=answer


824) Justin Upton joined his brother BJ on which team in 2013?
Correct Answer: Atlanta Braves
Wrong Answer 1: New York Mets
Wrong Answer 2: Philadelphia Phillies
Wrong Answer 3: Miami Marlins
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=824
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=824&answer=answer


825) In 2013, Ian Kinsler became the Rangers' all-time leader in which category?
Correct Answer: Stolen Bases
Wrong Answer 1: Strikeouts
Wrong Answer 2: Home Runs
Wrong Answer 3: RBIs
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=825
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=825&answer=answer


826) At the 2013 All-Star Game, Prince Fielder hit a triple off which pitcher?
Correct Answer: Jason Grilli
Wrong Answer 1: Heath Bell
Wrong Answer 2: Jose Valverde
Wrong Answer 3: Brad Lidge
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=826
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=826&answer=answer


827) What two Yankees stole 20 bases or more in the 2013 regular season?
Correct Answer: Ichiro Suzuki, Brett Gardner
Wrong Answer 1: Jayson Nix, Robinson Cano
Wrong Answer 2: Ichiro Suzuki, David Adams
Wrong Answer 3: Lyle Overbay, Robinson Cano
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=827
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=827&answer=answer


828) Which Yankees hall of famer destroyed a light transformer with a home run at the 1971 All-Star Game?
Correct Answer: Reggie Jackson
Wrong Answer 1: Ralph Kiner
Wrong Answer 2: Jimmie Foxx
Wrong Answer 3: Mel Ott
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=828
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=828&answer=answer


829) Which of these MLB teams won more games during the 2014 regular season?
Correct Answer: Kansas City
Wrong Answer 1: Tampa Bay
Wrong Answer 2: Miami
Wrong Answer 3: NY Yankees
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=829
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=829&answer=answer


830) In 2016, the Atlanta Braves finished where in their division?
Correct Answer: 5th
Wrong Answer 1: 4th
Wrong Answer 2: 2nd
Wrong Answer 3: 3rd
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=830
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=830&answer=answer


831) What baseball position did Jim Palmer play?
Correct Answer: Pitcher
Wrong Answer 1: Catcher
Wrong Answer 2: Shortstop
Wrong Answer 3: First Base
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=831
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=831&answer=answer


832) Who set a Baltimore Orioles career record with 431 home runs?
Correct Answer: Cal Ripken, Jr.
Wrong Answer 1: Brooks Robinson
Wrong Answer 2: Frank Robinson
Wrong Answer 3: Eddie Murray
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=832
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=832&answer=answer


833) What number did Jim Rice wear as a member of the Red Sox?
Correct Answer: 14
Wrong Answer 1: 10
Wrong Answer 2: 17
Wrong Answer 3: 25
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=833
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=833&answer=answer


834) Who was hired in 2006 to be the Chicago Cubs 50th manager?
Correct Answer: Lou Piniella
Wrong Answer 1: Dusty Baker
Wrong Answer 2: Don Baylor
Wrong Answer 3: Jim Riggleman
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=834
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=834&answer=answer


835) Who was the first Chicago Cubs pitcher to fan 20 batters in a single game?
Correct Answer: Kerry Wood
Wrong Answer 1: Greg Maddux
Wrong Answer 2: Bruce Sutter
Wrong Answer 3: Jamie Moyer
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=835
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=835&answer=answer


836) Who did the Cincinnati Reds trade Frank Robinson for?
Correct Answer: Milt Pappas
Wrong Answer 1: John Miller
Wrong Answer 2: Eddie Watt
Wrong Answer 3: Dick Hall
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=836
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=836&answer=answer


837) Who managed baseball's 1969 "Miracle Mets"?
Correct Answer: Gil Hodges
Wrong Answer 1: Yogi Berra
Wrong Answer 2: Joe Torre
Wrong Answer 3: Wes Westrum
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=837
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=837&answer=answer


838) Who was called "The Yankee Clipper"?
Correct Answer: Joe DiMaggio
Wrong Answer 1: Derek Jeter
Wrong Answer 2: Babe Ruth
Wrong Answer 3: Mickey Mantle
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=838
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=838&answer=answer


839) Which of the following players has worn #24 for the Yankees?
Correct Answer: Tino Martinez
Wrong Answer 1: Mariano Rivera
Wrong Answer 2: Jeff Nelson
Wrong Answer 3: Derek Jeter
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=839
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=839&answer=answer


840) Which player hit a one of the home runs off Johnny Cueto in the 2nd inning of the 2016 MLB All-Star game?
Correct Answer: Eric Hosmer
Wrong Answer 1: Mike Trout
Wrong Answer 2: Manny Machado
Wrong Answer 3: Carlos Beltran
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=840
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=840&answer=answer


841) What manager went 26 years managing in the majors without ever winning a league pennant?
Correct Answer: Gene Mauch
Wrong Answer 1: Jim Fregosi
Wrong Answer 2: Davey Johnson
Wrong Answer 3: Bobby Valentine
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=841
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=841&answer=answer


842) Which Tigers Cy Young winner was a starter at the 2012 All-Star Game?
Correct Answer: Justin Verlander
Wrong Answer 1: Derek Lowe
Wrong Answer 2: Gio Gonzalez
Wrong Answer 3: Lance Lynn
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=842
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=842&answer=answer


843) The AL's lineup for the 2011 All-Star Game featured Josh Hamilton and Jose Bautista from which team?
Correct Answer: Texas Rangers
Wrong Answer 1: Boston Red Sox
Wrong Answer 2: Kansas City Royals
Wrong Answer 3: Minnesota Twins
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=843
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=843&answer=answer


844) Who set a record for consecutive postseason games with a home run with six in 2015?
Correct Answer: Daniel Murphy
Wrong Answer 1: David Wright
Wrong Answer 2: Yoenis Cespedes
Wrong Answer 3: Curtis Granderson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=844
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=844&answer=answer


845) Which team had more wins in the 2016 MLB regular season?
Correct Answer: Mariners
Wrong Answer 1: Rays
Wrong Answer 2: Royals
Wrong Answer 3: Twins
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=845
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=845&answer=answer


846) Which team had more wins in the 2016 MLB regular season?
Correct Answer: Rangers
Wrong Answer 1: White Sox
Wrong Answer 2: Orioles
Wrong Answer 3: Red Sox
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=846
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=846&answer=answer


847) What team did A. J. Hench manage in the 201 MLB season?
Correct Answer: Astros
Wrong Answer 1: Red Sox
Wrong Answer 2: Rangers
Wrong Answer 3: Mariners
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=847
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=847&answer=answer


848) Where was the American League Wild Card game played in 2016?
Correct Answer: Toronto
Wrong Answer 1: Cleveland
Wrong Answer 2: Boston
Wrong Answer 3: Baltimore
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=848
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=848&answer=answer


849) Where was the National League Wild Card game played in 2016?
Correct Answer: New York
Wrong Answer 1: San Francisco
Wrong Answer 2: Los Angles
Wrong Answer 3: Chicago
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=849
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=849&answer=answer


850) In what city did the Pirates hold spring training in 2016?
Correct Answer: Bradenton
Wrong Answer 1: St. Petersburgh
Wrong Answer 2: Tempe
Wrong Answer 3: Jacksonville
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=850
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=850&answer=answer


851) When Mike Flanagan won the 1979 Cy Young Award what team was he the pitching for?
Correct Answer: Baltimore
Wrong Answer 1: Minnesota
Wrong Answer 2: Los Angeles
Wrong Answer 3: Cleveland
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=851
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=851&answer=answer


852) The 1994 "The Sporting News" Major League Player of the Year was awarded to which athlete?
Correct Answer: Jeff Bagwell
Wrong Answer 1: Justin Verlander
Wrong Answer 2: Joe Morgan
Wrong Answer 3: Johnny Bench
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=852
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=852&answer=answer


853) The 1989 "The Sporting News" Major League Player of the Year was awarded to which athlete?
Correct Answer: Kevin Mitchell
Wrong Answer 1: Willie Stargell
Wrong Answer 2: Rafael Palmeiro
Wrong Answer 3: Barry Bonds
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=853
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=853&answer=answer


854) Who were the first father and son to play on the same Major League Baseball team at the same time?
Correct Answer: Ken Griffey, Jr. And Sr.
Wrong Answer 1: Jim And Gaylord Perry
Wrong Answer 2: Gus And Buddy Bell
Wrong Answer 3: Cal Ripken, Jr. And Sr.
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=854
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=854&answer=answer


855) Who was the National League Cy Young Award winner in 1992?
Correct Answer: Greg Maddux
Wrong Answer 1: Doug Drebeck
Wrong Answer 2: Jose Rijo
Wrong Answer 3: Lee Smith
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=855
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=855&answer=answer


856) What sports team's venue is also known as Chavez Ravine?
Correct Answer: Los Angeles Dodgers
Wrong Answer 1: California Angels
Wrong Answer 2: San Diego Padres
Wrong Answer 3: Oakland Raiders
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=856
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=856&answer=answer


857) Which of these teams was a Major League expansion team in the 1970's?
Correct Answer: Seattle Mariners
Wrong Answer 1: Minnesota Twins
Wrong Answer 2: Atlanta Braves
Wrong Answer 3: Milwaukee Brewers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=857
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=857&answer=answer


858) In baseball, what's meant by a "can of corn"?
Correct Answer: High Pop Fly Ball
Wrong Answer 1: Stolen Base
Wrong Answer 2: Sacrifice Bunt
Wrong Answer 3: A Play Off The Outfield Wall
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=858
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=858&answer=answer


859) What round was Mike Piazza drafted in?
Correct Answer: 62nd
Wrong Answer 1: 1st
Wrong Answer 2: 2nd
Wrong Answer 3: 31st
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=859
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=859&answer=answer


860) As a member of which team did Ozzie Smith break into the Major Leagues?
Correct Answer: San Diego Padres
Wrong Answer 1: Oakland A's
Wrong Answer 2: St. Louis Cardinals
Wrong Answer 3: Chicago Cubs
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=860
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=860&answer=answer


861) Who won the 1995 American League Cy Young Award?
Correct Answer: Randy Johnson
Wrong Answer 1: Steve Sparks
Wrong Answer 2: Greg Maddux
Wrong Answer 3: Mark Langston
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=861
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=861&answer=answer


862) How many consecutive games did baseball's "Iron Horse", Lou Gehrig, play in?
Correct Answer: 2,130
Wrong Answer 1: 2,340
Wrong Answer 2: 5,676
Wrong Answer 3: 1,468
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=862
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=862&answer=answer


863) Mark McGwire hit his first grand slam against which of these MLB teams?
Correct Answer: California Angels
Wrong Answer 1: St. Louis Cardinals
Wrong Answer 2: Detroit Tigers
Wrong Answer 3: New York Yankees
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=863
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=863&answer=answer


864) Who won the National League Cy Young Award in 1991?
Correct Answer: Tom Glavine
Wrong Answer 1: Orel Hershiser
Wrong Answer 2: None Of These Choices
Wrong Answer 3: Greg Maddux
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=864
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=864&answer=answer


865) Which baseball team once featured four 20-game winners?
Correct Answer: 1971 Baltimore Orioles
Wrong Answer 1: 1955 Chicago White Sox
Wrong Answer 2: 1993 Atlanta Braves
Wrong Answer 3: 1954 Cleveland Indians
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=865
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=865&answer=answer


866) Which of these stars never won back-to-back MVP Awards?
Correct Answer: Cal Ripken, Jr.
Wrong Answer 1: Mike Schmidt
Wrong Answer 2: Dale Murphy
Wrong Answer 3: Ernie Banks
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=866
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=866&answer=answer


867) Baseball's Kenny Lofton was a point guard for which college team?
Correct Answer: Arizona
Wrong Answer 1: Auburn
Wrong Answer 2: Arizona State
Wrong Answer 3: Cleveland State
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=867
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=867&answer=answer


868) What was the first year that there was a Triple Crown winner in both leagues?
Correct Answer: 1933
Wrong Answer 1: 1967
Wrong Answer 2: 1954
Wrong Answer 3: 1909
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=868
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=868&answer=answer


869) Who scored Major League Baseball's one millionth run?
Correct Answer: Bob Watson
Wrong Answer 1: Dave Concepcion
Wrong Answer 2: Milt May
Wrong Answer 3: Bill Madlock
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=869
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=869&answer=answer


870) In what year did Tom Seaver win his first Cy Young Award?
Correct Answer: 1969
Wrong Answer 1: 1957
Wrong Answer 2: 1980
Wrong Answer 3: 1972
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=870
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=870&answer=answer


871) When did "Sporting News" name baseball's Mark McGwire College Player of the Year?
Correct Answer: 1984
Wrong Answer 1: 1982
Wrong Answer 2: 1985
Wrong Answer 3: 1986
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=871
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=871&answer=answer


872) What Major League Baseball team was the first to have Ladies Night at their games?
Correct Answer: Cincinnati Reds
Wrong Answer 1: Detroit Tigers
Wrong Answer 2: Chicago Cubs
Wrong Answer 3: Florida Marlins
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=872
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=872&answer=answer


873) What Major League Baseball team was the first to enter as a wild card berth in the NL?
Correct Answer: Colorado Rockies
Wrong Answer 1: Chicago Cubs
Wrong Answer 2: San Francisco Giants
Wrong Answer 3: Cincinnati Reds
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=873
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=873&answer=answer


874) For which team did Moonlight Graham of "Field of Dreams" appear in his only MLB game?
Correct Answer: The Giants
Wrong Answer 1: The Cubs
Wrong Answer 2: The Brewers
Wrong Answer 3: The Angels
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=874
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=874&answer=answer


875) Which of these players had the most career RBIs?
Correct Answer: Hank Aaron
Wrong Answer 1: Willie Mays
Wrong Answer 2: Harmon Killebrew
Wrong Answer 3: Babe Ruth
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=875
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=875&answer=answer


876) Who won the AL batting title in 1984 with a .343 average?
Correct Answer: Don Mattingly
Wrong Answer 1: George Brett
Wrong Answer 2: Wade Boggs
Wrong Answer 3: Kirby Puckett
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=876
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=876&answer=answer


877) What former player's silhouette is used in Major League Baseball's logo?
Correct Answer: Harmon Killebrew
Wrong Answer 1: Kirby Puckett
Wrong Answer 2: Bo Jackson
Wrong Answer 3: Jim Palmer
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=877
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=877&answer=answer


878) How many shutouts did Fernando Valenzuela pitch during his rookie year of 1981?
Correct Answer: 8
Wrong Answer 1: 13
Wrong Answer 2: 5
Wrong Answer 3: 10
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=878
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=878&answer=answer


879) In what year did Carl Yastrzemski win the batting crown with a .301 average?
Correct Answer: 1968
Wrong Answer 1: 1970
Wrong Answer 2: 1971
Wrong Answer 3: 1965
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=879
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=879&answer=answer


880) What outfielder was Duffy's Cliff named after?
Correct Answer: Duffy Lewis
Wrong Answer 1: Duffy Donnegan
Wrong Answer 2: Jack Duffy
Wrong Answer 3: Hugh Duffy
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=880
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=880&answer=answer


881) In what year was Duffy's Cliff in Fenway Park eliminated?
Correct Answer: 1934
Wrong Answer 1: 1939
Wrong Answer 2: 1927
Wrong Answer 3: 1946
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=881
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=881&answer=answer


882) Which player made his 3,000th hit in the last game he played?
Correct Answer: Roberto Clemente
Wrong Answer 1: Roger Hornsby
Wrong Answer 2: Pete Rose
Wrong Answer 3: Rod Carew
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=882
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=882&answer=answer


883) Who won the American League MVP Award in 1988?
Correct Answer: Jose Canseco
Wrong Answer 1: Wade Boggs
Wrong Answer 2: Don Mattingly
Wrong Answer 3: Roger Clemens
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=883
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=883&answer=answer


884) What Major League player was nicknamed, "The Gray Eagle"?
Correct Answer: Tris Speaker
Wrong Answer 1: Eddie Collins
Wrong Answer 2: Fred Snodgrass
Wrong Answer 3: Harry Hooper
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=884
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=884&answer=answer


885) What baseball personality had the nickname "Mahatma"?
Correct Answer: Branch Rickey
Wrong Answer 1: Walter Alston
Wrong Answer 2: Kenesaw Mountain Landis
Wrong Answer 3: John McGraw
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=885
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=885&answer=answer


886) Who is the first Hall of Fame pitcher to hit 2 grand slams in his career?
Correct Answer: Bob Gibson
Wrong Answer 1: Fergie Jenkins
Wrong Answer 2: Cy Young
Wrong Answer 3: Mordecai Brown
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=886
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=886&answer=answer


887) Who hit the last home run at Ebbets Field?
Correct Answer: Duke Snider
Wrong Answer 1: Jim Gentile
Wrong Answer 2: Gil Hodges
Wrong Answer 3: Roy Campanella
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=887
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=887&answer=answer


888) What baseball field did Jackie Robinson debut on?
Correct Answer: Roosevelt Stadium
Wrong Answer 1: Parkway Field
Wrong Answer 2: Lauer Park
Wrong Answer 3: Dudley Field
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=888
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=888&answer=answer


889) What did baseball's William Shea do for a living?
Correct Answer: He Was A Lawyer
Wrong Answer 1: He Was A Baseball Player
Wrong Answer 2: He Was A Builder
Wrong Answer 3: He Was A Doctor
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=889
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=889&answer=answer


890) What Baseball Hall of Fame pitcher was nicknamed "Ol' Stubblebeard"?
Correct Answer: Burleigh Grimes
Wrong Answer 1: Joe McGinnity
Wrong Answer 2: Eppa Rixey
Wrong Answer 3: Tim Keefe
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=890
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=890&answer=answer


891) What college did Yogi Berra receive an honorary degree from?
Correct Answer: Montclair State
Wrong Answer 1: Villanova University
Wrong Answer 2: Pratt Institute
Wrong Answer 3: New York State, Albany
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=891
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=891&answer=answer


892) What Major League team was first to sign Roberto Clemente?
Correct Answer: Brooklyn Dodgers
Wrong Answer 1: New York Yankees
Wrong Answer 2: Pittsburgh Pirates
Wrong Answer 3: Milwaukee Braves
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=892
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=892&answer=answer


893) What Major Leaguer was known as "The Penguin"?
Correct Answer: Ron Cey
Wrong Answer 1: Lyde Millan
Wrong Answer 2: Eddie Brinkman
Wrong Answer 3: Bobby Murcer
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=893
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=893&answer=answer


894) Which player was known as "The Rat"?
Correct Answer: Gary Gaetti
Wrong Answer 1: Hank Gowdy
Wrong Answer 2: Ron Hunt
Wrong Answer 3: Paul Ratliff
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=894
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=894&answer=answer


895) What pitcher was nicknamed the "Bionic Arm"?
Correct Answer: Tommy John
Wrong Answer 1: Danny Darwin
Wrong Answer 2: Jim Kaat
Wrong Answer 3: Mike Marshall
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=895
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=895&answer=answer


896) What Major League pitcher authored the book, "The Wrong Stuff"?
Correct Answer: Bill Lee
Wrong Answer 1: Steve Carlton
Wrong Answer 2: Jim Bouton
Wrong Answer 3: Bob Gibson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=896
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=896&answer=answer


897) What position did Hall of Fame baseball player Harmon Killebrew play?
Correct Answer: 1st Base
Wrong Answer 1: Pitcher
Wrong Answer 2: Center Field
Wrong Answer 3: Catcher
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=897
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=897&answer=answer


898) What is Whitey Ford's lifetime winning percentage?
Correct Answer: 0.69
Wrong Answer 1: 0.79
Wrong Answer 2: 0.91
Wrong Answer 3: 0.55
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=898
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=898&answer=answer


899) Who had a 1.74 ERA for Boston in 2000?
Correct Answer: Pedro Martinez
Wrong Answer 1: Mark Prior
Wrong Answer 2: Derek Lowe
Wrong Answer 3: Roger Clemens
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=899
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=899&answer=answer


900) Steve Carlton pitched for which Major League Baseball team in 1980?
Correct Answer: Philadelphia Phillies
Wrong Answer 1: St. Louis Cardinals
Wrong Answer 2: New York Mets
Wrong Answer 3: Kansas City Royals
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=900
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=900&answer=answer


901) George Brett played for which of these teams in 1980?
Correct Answer: Kansas City Royals
Wrong Answer 1: Los Angeles Dodgers
Wrong Answer 2: Boston Red Sox
Wrong Answer 3: Minnesota Twins
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=901
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=901&answer=answer


902) In 2001, which AL West team won 116 games, had 169 home runs, and a team batting average of .288?
Correct Answer: Seattle Mariners
Wrong Answer 1: Texas Rangers
Wrong Answer 2: Oakland A's
Wrong Answer 3: Anaheim Angels
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=902
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=902&answer=answer


903) The Metrodome is located in which state?
Correct Answer: Minnesota
Wrong Answer 1: Indiana
Wrong Answer 2: Louisiana
Wrong Answer 3: Washington State
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=903
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=903&answer=answer


904) Who was the first Major League to be drafted into the military for World War 2?
Correct Answer: Hugh Mulcahy
Wrong Answer 1: Dick Williams
Wrong Answer 2: Tim Mungro
Wrong Answer 3: Willard Mostil
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=904
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=904&answer=answer


905) Which ballplayer was given the nickname "El Titan de Bronze" by Fidel Castro?
Correct Answer: Jose Contreras
Wrong Answer 1: Raul Mondesi
Wrong Answer 2: Scott Williamson
Wrong Answer 3: Chuck Knoblauch
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=905
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=905&answer=answer


906) Which baseball player has the nicknames "Sir Albert" and "The Machine"?
Correct Answer: Albert Pujols
Wrong Answer 1: Albert Belle
Wrong Answer 2: Jeff Bagwell
Wrong Answer 3: Jason Bay
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=906
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=906&answer=answer


907) Which player played nine years with the Orix Blue Wave in Japan's Pacific League?
Correct Answer: Ichiro Suzuki
Wrong Answer 1: Jason Bay
Wrong Answer 2: Kazuhiro Sasaki
Wrong Answer 3: Mike Piazza
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=907
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=907&answer=answer


908) What was Jason Giambi's salary for the 2005 season?
Correct Answer: $13,428,571
Wrong Answer 1: $3,428,571
Wrong Answer 2: $8,428,571
Wrong Answer 3: $23,428,571
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=908
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=908&answer=answer


909) What MLB player played in 161 games for the 2002 Montreal Expos?
Correct Answer: Vladimir Guerrero
Wrong Answer 1: Corey Koskie
Wrong Answer 2: Eric Owens
Wrong Answer 3: Mike Lamb
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=909
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=909&answer=answer


910) Which team had Chone Figgins bat lead-off many times in 2005?
Correct Answer: Angels
Wrong Answer 1: Yankees
Wrong Answer 2: Phillies
Wrong Answer 3: Mets
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=910
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=910&answer=answer


911) Which of these teams hit more home runs in baseball's 2005 regular season?
Correct Answer: Chicago White Sox
Wrong Answer 1: San Francisco Giants
Wrong Answer 2: San Diego Padres
Wrong Answer 3: Seattle Mariners
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=911
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=911&answer=answer


912) How many National League teams did Nolan Ryan play for in his career?
Correct Answer: 2
Wrong Answer 1: 1
Wrong Answer 2: 3
Wrong Answer 3: 4
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=912
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=912&answer=answer


913) What position does Roy Halladay play?
Correct Answer: Pitcher
Wrong Answer 1: Catcher
Wrong Answer 2: Left Fielder
Wrong Answer 3: Right Fielder
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=913
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=913&answer=answer


914) Where is the National Baseball Hall of Fame and Museum located?
Correct Answer: Cooperstown, NY
Wrong Answer 1: Memphis, TN
Wrong Answer 2: Denver, CO
Wrong Answer 3: New York, NY
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=914
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=914&answer=answer


915) Who was the MVP of the 1989 NLCS?
Correct Answer: Will Clark
Wrong Answer 1: Jose Canseco
Wrong Answer 2: Kevin Mitchell
Wrong Answer 3: Mark Grace
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=915
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=915&answer=answer


916) How many times has Barry Bonds won the National League MVP Award?
Correct Answer: 7
Wrong Answer 1: 15
Wrong Answer 2: 4
Wrong Answer 3: 5
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=916
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=916&answer=answer


917) Baseball Hall of Famer Reggie Jackson began his Major League career with which team?
Correct Answer: Kansas City Athletics
Wrong Answer 1: California Angels
Wrong Answer 2: Texas Rangers
Wrong Answer 3: Baltimore Orioles
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=917
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=917&answer=answer


918) Which National League Player was the first to win back-to-back MVP Awards?
Correct Answer: Ernie Banks
Wrong Answer 1: George Brett
Wrong Answer 2: Hank Aaron
Wrong Answer 3: Pete Rose
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=918
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=918&answer=answer


919) Who hit a 10th inning grand slam against the Red Sox in 2005 but his team still lost?
Correct Answer: Craig Monroe
Wrong Answer 1: Omar Infante
Wrong Answer 2: David Ortiz
Wrong Answer 3: James Hall
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=919
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=919&answer=answer


920) Which New York Met was the Gatorade Virginia High School Player of the Year in 2001?
Correct Answer: David Wright
Wrong Answer 1: Carlos Delgado
Wrong Answer 2: Carlos Beltran
Wrong Answer 3: Jose Reyes
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=920
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=920&answer=answer


921) Baseball's Frank Thomas went to which college on a football scholarship?
Correct Answer: Auburn University
Wrong Answer 1: Louisiana State University
Wrong Answer 2: University Of Texas
Wrong Answer 3: Michigan State University
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=921
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=921&answer=answer


922) What team was Juan Uribe playing for when he hit his 50th career home run?
Correct Answer: Chicago White Sox
Wrong Answer 1: Chicago Cubs
Wrong Answer 2: Minnesota Twins
Wrong Answer 3: Boston Red Sox
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=922
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=922&answer=answer


923) Who pitched the first opening-day no-hitter in Major League history?
Correct Answer: Bob Feller
Wrong Answer 1: Sam McDowell
Wrong Answer 2: Tom Candiotti
Wrong Answer 3: CC Sabathia
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=923
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=923&answer=answer


924) Which New York Yankee player's interference cost the Toronto Blue Jays four runs in a May 2007 game?
Correct Answer: Alex Rodriguez
Wrong Answer 1: Derek Jeter
Wrong Answer 2: Roger Clemens
Wrong Answer 3: Johnny Damon
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=924
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=924&answer=answer


925) On May 14, 2007 Sports Auction for Heritage offered what for Barry Bond's 756th home run ball?
Correct Answer: A Million Dollars
Wrong Answer 1: Fifty Thousand Dollars
Wrong Answer 2: Seven Thousand Dollars
Wrong Answer 3: Ten Thousand Dollars
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=925
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=925&answer=answer


926) Baseball player Jason Giambi claims Major League Baseball should apologize for what?
Correct Answer: Steroid Abuse
Wrong Answer 1: Racial Discrimination
Wrong Answer 2: Team Favoritism
Wrong Answer 3: Equipment Failure
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=926
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=926&answer=answer


927) San Francisco Giant Fred Lewis achieved what feat in a May 2007 game with the Colorado Rockies?
Correct Answer: Hit For The Cycle
Wrong Answer 1: Four Home Runs
Wrong Answer 2: Pitched A No-Hitter
Wrong Answer 3: Hit A Grand Slam
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=927
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=927&answer=answer


928) Which Major League team on February 27, 2012 signed Eric Chavez to a one-year contract?
Correct Answer: Yankees
Wrong Answer 1: Dodgers
Wrong Answer 2: Cardinals
Wrong Answer 3: Mets
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=928
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=928&answer=answer


929) How many hits did the National League have in the 2013 MLB All-Star Game?
Correct Answer: 3 Hits
Wrong Answer 1: 12 Hits
Wrong Answer 2: 21 Hits
Wrong Answer 3: 1 Hit
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=929
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=929&answer=answer


930) How many players, in 2008, hit a triple in their first major-league game?
Correct Answer: Two
Wrong Answer 1: None
Wrong Answer 2: Eight
Wrong Answer 3: 13
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=930
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=930&answer=answer


931) How many runs were scored in the 2013 MLB All-Star Game?
Correct Answer: 3 Runs
Wrong Answer 1: 10 Runs
Wrong Answer 2: 1 Run
Wrong Answer 3: 5 Runs
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=931
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=931&answer=answer


932) Which of these teams had a 10-game winning streak in 2008?
Correct Answer: Cleveland Indians
Wrong Answer 1: Atlanta Braves
Wrong Answer 2: Florida Marlins
Wrong Answer 3: Texas Rangers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=932
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=932&answer=answer


933) Who was the oldest player in the American League in 2008?
Correct Answer: Kenny Rogers
Wrong Answer 1: Hideo Nomo
Wrong Answer 2: Tim Wakefield
Wrong Answer 3: Andy Pettitte
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=933
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=933&answer=answer


934) Which team had a 10-game winning streak in 2008, during which they threw four shutouts?
Correct Answer: New York Mets
Wrong Answer 1: Milwaukee Brewers
Wrong Answer 2: Kansas City Royals
Wrong Answer 3: Pittsburgh Pirates
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=934
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=934&answer=answer


935) What milestone win did Greg Maddux record in 2008?
Correct Answer: His 350th
Wrong Answer 1: His 400th
Wrong Answer 2: His 300th
Wrong Answer 3: His 200th
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=935
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=935&answer=answer


936) Who did Matt Harvey hit in the leg on a pitch in the 2013 All-Star Game?
Correct Answer: Robinson Cano
Wrong Answer 1: Mike Trout
Wrong Answer 2: Joe Mauer
Wrong Answer 3: Dustin Pedroia
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=936
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=936&answer=answer


937) Who did Johan Santana strike out six times in 11 plate appearances in 2008?
Correct Answer: Dan Uggla
Wrong Answer 1: Roy Oswalt
Wrong Answer 2: Frank Thomas
Wrong Answer 3: Jimmy Rollins
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=937
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=937&answer=answer


938) Which MLB player had five walks in five plate appearances on July 30, 2008?
Correct Answer: Alex Gordon
Wrong Answer 1: Chipper Jones
Wrong Answer 2: Barry Bonds
Wrong Answer 3: Jeff Francoeur
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=938
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=938&answer=answer


939) Torii Hunter hit which milestone home run in the 2008 MLB season?
Correct Answer: His 200th
Wrong Answer 1: His 300th
Wrong Answer 2: His 100th
Wrong Answer 3: His 400th
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=939
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=939&answer=answer


940) Who led the American League in 2008 with 37 home runs?
Correct Answer: Miguel Cabrera
Wrong Answer 1: Grady Sizemore
Wrong Answer 2: Alex Rodriguez
Wrong Answer 3: Jim Thome
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=940
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=940&answer=answer


941) Longtime San Diego Padre Trevor Hoffman was picked up by which team before the 2009 season?
Correct Answer: Milwaukee Brewers
Wrong Answer 1: Atlanta Braves
Wrong Answer 2: Detroit Tigers
Wrong Answer 3: Chicago White Sox
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=941
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=941&answer=answer


942) Which team had the lowest payroll in the American League in 2008?
Correct Answer: Tampa Bay Rays
Wrong Answer 1: Kansas City Royals
Wrong Answer 2: Baltimore Orioles
Wrong Answer 3: Minnesota Twins
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=942
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=942&answer=answer


943) Which of these pitchers had a 13-strikeout game in 2008?
Correct Answer: Randy Johnson
Wrong Answer 1: C. C. Sabathia
Wrong Answer 2: Roy Oswalt
Wrong Answer 3: John Smoltz
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=943
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=943&answer=answer


944) Randy Johnson recorded which milestone in 2008?
Correct Answer: 100th Complete Game
Wrong Answer 1: 300th Win
Wrong Answer 2: 5000th Strikeout
Wrong Answer 3: 1000th Game Played
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=944
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=944&answer=answer


945) Which player on the Hall of Fame ballot for the 15th time in 2009 failed to gain induction?
Correct Answer: Tommy John
Wrong Answer 1: Jim Kaat
Wrong Answer 2: Bert Blyleven
Wrong Answer 3: Dave Parker
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=945
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=945&answer=answer


946) What 46-year old pitcher beat the Washington Nationals 4-2 in 2009 for his 250th Major League win?
Correct Answer: Jamie Moyer
Wrong Answer 1: Tom Glavine
Wrong Answer 2: John Smoltz
Wrong Answer 3: Tim Wakefield
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=946
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=946&answer=answer


947) Who stole two bases on one pitch in the 2009 World Series?
Correct Answer: Johnny Damon
Wrong Answer 1: Derek Jeter
Wrong Answer 2: Jimmy Rollins
Wrong Answer 3: Nick Swisher
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=947
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=947&answer=answer


948) Who was the losing pitcher in the final game of the 2009 World Series?
Correct Answer: Pedro Martinez
Wrong Answer 1: Cliff Lee
Wrong Answer 2: Mariano Rivera
Wrong Answer 3: Ryan Madson
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=948
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=948&answer=answer


949) Who lost the tiebreaker game in the 2009 season?
Correct Answer: Detroit Tigers
Wrong Answer 1: Chicago White Sox
Wrong Answer 2: Minnesota Twins
Wrong Answer 3: Tampa Bay Rays
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=949
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=949&answer=answer


950) Who was received 5 first place votes for the 2010 American League MVP?
Correct Answer: Miguel Cabrera
Wrong Answer 1: Alex Rodriguez
Wrong Answer 2: Joe Mauer
Wrong Answer 3: Delmon Young
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=950
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=950&answer=answer


951) Who unanimously won the National League Cy Young Award in 2007?
Correct Answer: Jake Peavy
Wrong Answer 1: Randy Johnson
Wrong Answer 2: Dwight Gooden
Wrong Answer 3: Pedro Martinez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=951
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=951&answer=answer


952) Who won the 2010 AL Rookie of the Year Award?
Correct Answer: Neftali Feliz
Wrong Answer 1: Austin Jackson
Wrong Answer 2: Wade David
Wrong Answer 3: Brennan Boesch
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=952
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=952&answer=answer


953) What team did the 2010 American League Rookie of the Year play for?
Correct Answer: Texas Rangers
Wrong Answer 1: New York Yankees
Wrong Answer 2: Baltimore Orioles
Wrong Answer 3: Detroit Tigers
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=953
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=953&answer=answer


954) What team's manager was Manager of the Year in the National League for 2010?
Correct Answer: Padres
Wrong Answer 1: Mets
Wrong Answer 2: Dodgers
Wrong Answer 3: Phillies
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=954
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=954&answer=answer


955) What team's manager was Manager of the Year in the American League for 2010?
Correct Answer: Twins
Wrong Answer 1: Mariners
Wrong Answer 2: Yankees
Wrong Answer 3: Red Sox
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=955
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=955&answer=answer


956) Who as an outfielder for the Los Angeles Dodgers won a Golden Glove Award for 2009?
Correct Answer: Matt Kemp
Wrong Answer 1: Bronson Arroyo
Wrong Answer 2: Shane Victorino
Wrong Answer 3: Todd Helton
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=956
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=956&answer=answer


957) Who as an outfielder for the Phillies won a Golden Glove Award for 2009?
Correct Answer: Shane Victorino
Wrong Answer 1: J. T. Snow
Wrong Answer 2: Adrian Gonzalez
Wrong Answer 3: Michael Bourn
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=957
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=957&answer=answer


958) Who as a catcher for the Houston Astros won a Golden Glove Award for 2006?
Correct Answer: Brad Ausmus
Wrong Answer 1: Pokey Reese
Wrong Answer 2: Jorge Posada
Wrong Answer 3: Bob Boone
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=958
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=958&answer=answer


959) Who as a catcher for the St. Louis Cardinals won a Golden Glove Award for 2010?
Correct Answer: Yadier Molina
Wrong Answer 1: Shane Victorino
Wrong Answer 2: Gerald Laird
Wrong Answer 3: Henry Blanco
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=959
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=959&answer=answer


960) Which ball player had 40 doubles and batted .359 for the 2010 MLB season?
Correct Answer: Josh Hamilton
Wrong Answer 1: Ichiro Suzuki
Wrong Answer 2: Billy Butler
Wrong Answer 3: Omar Infante
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=960
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=960&answer=answer


961) Which MLB player had 30 doubles and hit .307 in the 2010 regular season?
Correct Answer: Carl Crawford
Wrong Answer 1: Dan Uggla
Wrong Answer 2: Jayson Werth
Wrong Answer 3: Hanley Ramirez
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=961
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=961&answer=answer


962) What team scored the most runs in the 2010 regular MLB season?
Correct Answer: NY Yankees
Wrong Answer 1: Tampa Bay
Wrong Answer 2: San Diego
Wrong Answer 3: Kansas City
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=962
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=962&answer=answer


963) What team scored the most runs in the 2009 regular MLB season?
Correct Answer: NY Yankees
Wrong Answer 1: Philadelphia
Wrong Answer 2: Texas
Wrong Answer 3: Milwaukee
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=963
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=963&answer=answer


964) Who played for the Twins in 2010 and struck out 53 times and walked 65 times?
Correct Answer: Joe Mauer
Wrong Answer 1: Carlos Gonzalez
Wrong Answer 2: Albert Pujols
Wrong Answer 3: Adrian Beltre
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=964
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=964&answer=answer


965) Who played for the Dodgers in 2010 and had an on base percentage of .364?
Correct Answer: Andre Ethier
Wrong Answer 1: Hanley Ramirez
Wrong Answer 2: Carl Crawford
Wrong Answer 3: Marlon Byrd
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=965
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=965&answer=answer


966) Who starred for the 2010 Astros and had on base percentage of .351?
Correct Answer: Jeff Keppinger
Wrong Answer 1: Nick Swisher
Wrong Answer 2: Dan Uggla
Wrong Answer 3: Martin Prado
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=966
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=966&answer=answer


967) Who played for the Tigers in 2010 and struck out 170 times and walked 47 times?
Correct Answer: Austin Jackson
Wrong Answer 1: Placido Polanco
Wrong Answer 2: Angel Pagan
Wrong Answer 3: Andre Ethier
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=967
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=967&answer=answer


968) Who played for the Reds in 2010 and struck out 125 times and walked 91 times?
Correct Answer: Joey Votto
Wrong Answer 1: Victor Martinez
Wrong Answer 2: Troy Tulowitzki
Wrong Answer 3: Robinson Cano
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=968
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=968&answer=answer


969) Which of these home run hitters did not reach 500 home runs in his MLB career?
Correct Answer: Dave Winfield
Wrong Answer 1: Frank Thomas
Wrong Answer 2: Mike Schmidt
Wrong Answer 3: Jim Thome
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=969
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=969&answer=answer


970) In what season did Ivan Rodriguez have 35 home runs and 113 RBI's for Texas?
Correct Answer: 1999 Season
Wrong Answer 1: 2005 Season
Wrong Answer 2: 2001 Season
Wrong Answer 3: 2010 Season
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=970
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=970&answer=answer


971) Who won the National League Rookie of the Year award in 2010?
Correct Answer: Buster Posey
Wrong Answer 1: Tommy Hanson
Wrong Answer 2: Jason Heyward
Wrong Answer 3: Stephen Strasburg
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=971
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=971&answer=answer


972) Who won the American League Rookie of the Year award in 2010?
Correct Answer: Neftali Feliz
Wrong Answer 1: Austin Jackson
Wrong Answer 2: Danny Valencia
Wrong Answer 3: Mike Stanton
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=972
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=972&answer=answer


973) Who won "The Sporting News" Major League Players of the Year for 2010?
Correct Answer: Josh Hamilton
Wrong Answer 1: Carlos Delgado
Wrong Answer 2: Alex Rodriguez
Wrong Answer 3: Cliff Lee
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=973
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=973&answer=answer


974) Who won "The Sporting News" Major League Player of the Year award for 2007?
Correct Answer: Alex Rodriguez
Wrong Answer 1: Carlos Delgado
Wrong Answer 2: Robinson Cano
Wrong Answer 3: Andruw Jones
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=974
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=974&answer=answer


975) Who won the 2006 Sporting News Major League Player of the Year?
Correct Answer: Ryan Howard
Wrong Answer 1: Jeff Bagwell
Wrong Answer 2: Albert Pujols
Wrong Answer 3: Carlos Delgado
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=975
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=975&answer=answer


976) Who won the MLB GIBBY Award for Breakout Player in 2010?
Correct Answer: Carlos Gonzalez
Wrong Answer 1: Jose Bautista
Wrong Answer 2: Trevor Cahill
Wrong Answer 3: Mat Latos
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=976
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=976&answer=answer


977) Which American League star won the MLB All-Star Game MVP Award in 2008?
Correct Answer: J.D. Drew
Wrong Answer 1: Ichiro Suzuki
Wrong Answer 2: Cal Ripken, Jr.
Wrong Answer 3: Alfonso Soriano
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=977
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=977&answer=answer


978) What year did Bo Jackson win the MLB All Star Game MVP?
Correct Answer: 1989
Wrong Answer 1: 1983
Wrong Answer 2: 1978
Wrong Answer 3: 1998
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=978
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=978&answer=answer


979) Which Yankee won the 2000 All Star Game MVP Award?
Correct Answer: Derek Jeter
Wrong Answer 1: Tino Martinez
Wrong Answer 2: Dwight Gooden
Wrong Answer 3: Roger Clemens
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=979
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=979&answer=answer


980) Who won the 1996 American League Championship Series MVP Award?
Correct Answer: Bernie Williams
Wrong Answer 1: Marty Barrett
Wrong Answer 2: Orlando Hernandez
Wrong Answer 3: Gary Gaetti
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=980
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=980&answer=answer


981) Who won the 1990 American League Championship Series MVP Award?
Correct Answer: Dave Stewart
Wrong Answer 1: Mariano Rivera
Wrong Answer 2: Kirby Puckett
Wrong Answer 3: Graig Nettles
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=981
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=981&answer=answer


982) What team did Derek Jeter get his 3000th career base hit off of?
Correct Answer: Tampa Bay
Wrong Answer 1: Boston
Wrong Answer 2: Toronto
Wrong Answer 3: Florida
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=982
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=982&answer=answer


983) What American League Rookie of the Year won the AL MVP in 2011?
Correct Answer: Justin Verlander
Wrong Answer 1: Jacoby Ellsbury
Wrong Answer 2: Joe Mauer
Wrong Answer 3: Josh Hamilton
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=983
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=983&answer=answer


984) Who was named the 2011 AL Rookie of the Year?
Correct Answer: Jeremy Hellickson
Wrong Answer 1: Eric Hosmer
Wrong Answer 2: Ivan Nova
Wrong Answer 3: Dustin Ackley
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=984
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=984&answer=answer


985) Who was named the 2011 NL Rookie of the Year?
Correct Answer: Craig Kimbrel
Wrong Answer 1: Danny Espinosa
Wrong Answer 2: Wilson Ramos
Wrong Answer 3: Freddie Freeman
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=985
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=985&answer=answer


986) What team's manager won the 2011 American League's Manager of the Year?
Correct Answer: Rays
Wrong Answer 1: Yankees
Wrong Answer 2: Rangers
Wrong Answer 3: White Sox
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=986
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=986&answer=answer


987) What team's manager won the 2011 National League's Manager of the Year?
Correct Answer: Diamondbacks
Wrong Answer 1: Marlins
Wrong Answer 2: Cardinals
Wrong Answer 3: Astros
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=987
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=987&answer=answer


988) Which Yankee led the American League in Runs Batted In for the 2011 regular season?
Correct Answer: Curtis Granderson
Wrong Answer 1: Mark Teixeira
Wrong Answer 2: Alex Rodriguez
Wrong Answer 3: Robinson Cano
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=988
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=988&answer=answer


989) Which of these American League hitters batted over .300 in the 2011 season?
Correct Answer: Melky Cabrera
Wrong Answer 1: Adrian Beltre
Wrong Answer 2: Derek Jeter
Wrong Answer 3: Josh Hamilton
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=989
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=989&answer=answer


990) Which of these American League hitters batted over .300 in the 2011 season?
Correct Answer: Adrian Gonzalez
Wrong Answer 1: Vladimir Guerrero
Wrong Answer 2: Jeff Francoeur
Wrong Answer 3: Ichiro Suzuki
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=990
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=990&answer=answer


991) Which of these American League hitters had more than 100 RBI's in the 2011 season?
Correct Answer: Michael Young
Wrong Answer 1: Billy Butler
Wrong Answer 2: David Ortiz
Wrong Answer 3: Adam Lind
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=991
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=991&answer=answer


992) How many home runs and runs batted in did David Ortiz have in the 2011 regular season?
Correct Answer: 29 Home Runs and 96 RBIs
Wrong Answer 1: 11 Home Runs and 48 RBIs
Wrong Answer 2: 15 Home Runs and 73 RBIs
Wrong Answer 3: 19 Home Runs and 78 RBIs
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=992
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=992&answer=answer


993) How many home runs and runs batted in did Melky Cabrera have in the 2011 regular season?
Correct Answer: 18 Home Runs and 87 RBIs
Wrong Answer 1: 32 Home Runs and 105 RBIs
Wrong Answer 2: 5 Home Runs and 60 RBIs
Wrong Answer 3: 19 Home Runs and 82 RBIs
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=993
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=993&answer=answer


994) Who is the Shortstop selected as the twenty-fifth pick overall in the 2013 draft?
Correct Answer: Christian Arroyo
Wrong Answer 1: Kevin Gausman
Wrong Answer 2: Ty Hensley
Wrong Answer 3: Mark Appel
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=994
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=994&answer=answer


995) Clayton Kershaw won an award named for which left-handed pitcher in 2011?
Correct Answer: Warren Spahn
Wrong Answer 1: Steve Carlton
Wrong Answer 2: Eddie Plank
Wrong Answer 3: Lefty Grove
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=995
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=995&answer=answer


996) Who did the Yankees play the night of Mariano Rivera's last pitching performance at Yankee Stadium?
Correct Answer: Tampa Bay
Wrong Answer 1: Boston
Wrong Answer 2: Chicago
Wrong Answer 3: New York Mets
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=996
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=996&answer=answer


997) Who was the National League Manager for the 2014 All-Star Game?
Correct Answer: Mike Matheny
Wrong Answer 1: Ryne Sandberg
Wrong Answer 2: Kirk Gibson
Wrong Answer 3: Walt Weiss
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=997
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=997&answer=answer


998) Who was the American League Manager for the 2014 All-Star Game?
Correct Answer: John Farrell
Wrong Answer 1: Joe Girardi
Wrong Answer 2: Terry Francona
Wrong Answer 3: Mike Scioscia
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=998
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=998&answer=answer


999) In 2011, who failed to be named to the All-Star Game for the first time in his career?
Correct Answer: Ichiro Suzuki
Wrong Answer 1: Jair Jurrjens
Wrong Answer 2: Jon Lester
Wrong Answer 3: Kevin Youkilis
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=999
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=999&answer=answer


1000) The 2013 All-Star Game broke the attendance record for which ballpark?
Correct Answer: Citi Field
Wrong Answer 1: Yankee Stadium
Wrong Answer 2: Fenway Park
Wrong Answer 3: Wrigley Field
Comments:
Link to Question: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1000
Link to Answer: http://www.baseballtrivia.net/baseball-trivia-questions/index.php?id=1000&answer=answer


Page < 1 2 3 >